// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
25.10.11 13:52

Munkino..to mě mrzí. Asi je to svým způsobem úleva, ale přeci jen.. :-(
Přiznám si, že já si hoooodně oddechla, že je tam jen jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
25.10.11 13:55
PetiteFillette píše:
Děkuji :-) Prý se zatím budeme držet termínu podle PM, což je 25.5. Vůbec bych se nezlobila, kdyby to vyšlo, páč by se to dobře pamatovalo. Dcera je 25.3. :-) A pak podle UZV ve 12tt se uvidí.

jééé… já mám termín 23.5., ale jsem už teda prý 10.týden, tak já nevím, jak to počítají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.10.11 14:00

Já jsem podle PM taky 10tt (9+4), tak ty budeš asi 9+6 jestli dobře počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
25.10.11 14:08

jo uplně přesně, musela jsem si to přepočítat, už jsem to brala jako 10. … tak to je super, až budu z něčeho vyšašená, vím, kam se obrátit o radu - přeci jen si už zkušená matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.10.11 16:19

Ahoj já dnes byla na KO máme srdíčko jen je mimi o týden mladší ale to jsem čekala protože vím že ovu byla 22DC tak jsem zatím spokojená.Další KO mám ale až 21.11 na mě dost dlouho radši bych dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
25.10.11 16:36

pkp já jsem radiologická asistentka, ale pracuju hlavně na rtg na Mr a Ct… ultrazvuku se snažím vyhýbat. Moc na těch obrázkách nevidím ale myslím si, že na nich vidím 100× víc než laik :-) nebo vy :-) nechci si z nikoho dělat legraci ale už to mám takový nakoukaný… za těch 10 let!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
25.10.11 16:38

Kočky gratrulace ke kontolám…

Munkinko škoda, že se to druhý neudrželo… myslím si, že i když píšeš na štěstí tak na to budeš dlouho myslet možná celej život … Ale tak hlavně, že jedes se drží a bude z něj bojovník a silák… a jak píšeš alespoň to bude tak lepší a lépe to zvládnete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
26.10.11 13:57

scharlota: jo to je jasný, tak asi si to měla i mezi předměty na škole :-) já jen jak si psala, že v tom tak trochu děláš, tak mi to přišlo, jak když to napíše uklizečka, co občas vytře mezi vyšetřeními :-D doufám, že sem tě neurazila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
26.10.11 15:35

Ahoj holky, to je dneska venku krásně, co :mrgreen: Psa by nevyhnal.

Mabis nechodíš do Gyncentra v Hloubětíně? A jestli jo, je to tam dobrý? Uvažovala jsem, že tam přejdu. A už máš teda vybranou porodnici? Tu Bulovku? Já asi zkusím ty Hořovice. Doufám, že nebudou mít plno.

• Citovat
  • Upravit
5086
26.10.11 16:02

Nesinko, jj do gyncentra v Hloubětíně… Jako doktoři sjou tam super, chodím k MUDr. Karhanovi a když si zvykneš na jejich zvláštní objednací systém (po 15. v měsíci objednávají na další měsíc, takže když to nestihneš do 20. tak už máš celkem problém, ale těhule vždy někam nacpou ;) ) jinak vybavení mají super, kdyby cokoliv, tam můžeš přijet i v 21:00 večer a někdo tě tam prohlídne a vždy má přístup k tvé kartě, což je super… jo a taky si musíš zvyknout na jejich záhadné poplatky, které teda platit nemusíš, ale já minimálně těhotenskou kartu využiju… Jinak nikdy se mi nestalo, že bych čekala dýl jak 20 minut (jdnou asi hodinu, ale Dr. trčel v zácpě, takže za to nemohl) jinak normálně bez karty za prohlídku platíš 30a 60,– zrcadla a pokud nemáš těhukartu tak 100,– za fotku z UTZ, ale minule jsem ji propašovala dokonce 2ks zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
26.10.11 17:55

mabis díky moc za info, já u své dr platím minimálně 1000,– ročně (taktéž nepovinně), takže to bude všude podobné. Ale ta moje je hodně náladová a navíc se tam strašně dlouho čeká. Jestli je kvalitní nevím, jsem u ní chvíli a žádné reference nemám.. Takže moc dík za info! :palec:

• Citovat
  • Upravit
5086
26.10.11 21:51

Jinak si tam cinkni, protože nevím jestli berou nové pacienty, jinak za mě vybírej MUDr. Karhan, MUDr. Novák (ikdyž en nevím jestli bere), MUDr Pícha a MUDr. Benda… nedoporučovali mi Krupše a Jandejska nebo tak nějak ;)

Jinak všechny testy v těhu dělají přímo tam, jen na cukrovku se jezdí na Bioregenu do Kyjí na Vajgarskou (se tam pak můžeme potkat ;)

no a netěhotnou tě ten dobrovolný příspěvek stojí 990,– za rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.10.11 10:29

ahoj holky, tak jsem byla včera na kontrole…jestli je vše v pořádku nevím, ultrazvuk mi nedělal…pouze zkoumali moč a měřili tep…a objednali mě na screening… jdu příští čtvrtek…holky nevíte někdo kolik berou krve u toho odběru? já totiž nemůžu vidět žíly, krev a stříkačky…vždycky z toho mám trauma a omdlívám a zvracím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
27.10.11 10:40

Holky, můj dr. nedělá prvotrimestrální screening, ale až triple test…máte to také tak některá??Minulý těhotenství jsem docházela do poradny v Praze a tam se dělal automaticky, tak mi to příjde divný…

Jinak mi konečně začíná být líp a taky se to odráží na mém stravování :-) Myslím, že začnu brzy přibírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.10.11 11:22

no ne každej doktor má na ten NT screening vybavení, tak se domluv někde jinde, stejně se to platí ;) a triple testy jsou fakt zastaralý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí