// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pkp
748
24.10.11 09:44

my máme Davida :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 09:46

Mabis Adam to se mi líbí i k tomu příjmení i k Emči!!! Jinak Emča byla moje favoritka před Charlottou ale dala ji má kamarádka a jezdíme spolu na hory… tak z toho sešlo :-D Ještě mě napodlo krátké jméno Otto.

pkp Eliška se mi taky líbí patří taky mezi ty favority. Máme cizokrajné příjmení tak jsem chtěla dát jen Ella … ale to je velmi dávané teď tak to nedám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.10.11 09:48

jooo tak Adama a Davida jsem ani nenavrhovala, protože ty zatrhne hned, jeden svátek na štědrý den a druhý před silvestrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 09:49

scharlota: kamarádka má Elen - to by se ti nelíbilo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 09:50

mabis: no tak např. já mám svátek a narozky 3dny po sobě a to mi přijde daleko horší… takže jelikož, nám se narodí prcek v květnu, měl by to v prosinci ideální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 09:54

pkp tak nad tímle jsem i přemýšlela… jo! Máme na to do května, tak si myslím, že něco vymyslíme společnýma silama :-) Mě se moc zalíbila Karolína a k našemu příjmení bych klidně dala i Caroline… je to stejný jako Charlotte…stejný jméno jen v jiném jazyku :-) Stejný význam… odvozeno od Karla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 10:00

scharlota: jo, pravdam času dost… celekem se mi zalíbilo Elišce říkat Lis, máme typicky české příjimení, takže musíme mít české jméno a Lis jako přezdívka se mi moc líbí :oops: jenže právě že si řikám, když jí budu chtít vynadat, nevim jak jí říct - Lízo??? :mrgreen: proto jsem to zatím zavrhla,ale uvidím, musím něco vymyslet do toho května :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 10:03

Do května sice času dost, ale pro nás málo, páč co se líbí mě, se nelíbí jemu a naopak :lol: :zed: Já: Vašek, Adam, On: Zdeněk, Lumír :pocitac: O holčičích jsme zatím moc neuvažovali, jen tu tak letmo proběhla Zuzana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 10:10

Petite tak jsme se normále uchechtla nahlas : ZDeněk a Lumír… kde to vyhrabal :-D Fakt nahlas :-)
No já nevím, ale je to vaše dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
24.10.11 10:11

ahoj holky, zítra taky valím na kontrolu, bojím bojím… jinak já vím, že budeme mít kluka, takže jsem přemýšlela nad jmény Adam, Michal, Vojta, Matěj
Dřív se mi líbily jména Patrik, Dominik ale máme dlouhý příjmení takže to chce něco krátký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
24.10.11 10:12

Lumír? hustý… hned jsem si vzpomněla na Lumíra Nykla z Ulice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 10:15

Lumír je úlet no :potlesk: kdyby třeba místo Zdeněk byl Zbyněk????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 10:16

Berloušku taky jsem si ho vybavila :-) Nykla!!!

Holky a jak víte, že to bude kluk… jak mabis tak berloušek… já jsem to taky věděla a prd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 10:25

No on ten Lumír ho napadl proto, že my se všichni tři i s malou jmenujeme od L. Tak že bychom neporušili tradici :-) Jenomže jediné jméno, které je od L pro kluka normální, je Lukáš, a to je přítelovo brácha. Takže nic.
Zdeněk se mi nezdá zas tak strašný. Já mám ráda české jména z českého kalendáře (přes to nejede vlak), takže to zase taková hrůza není. Ale nadšená z něj rozhodně nejsem.
Kamarádka se tak s manželem dohodli, že pro holku vybere ona a pro kluka on a teď mají doma Jiříčka (po tatínkovi, ona to jméno nemůže vystát) :zed:

Mě by se ještě tak třeba líbil Michal, ale příjmení bude Chalupa. Takže Michal Chalupa je tak na prd. Asi bude Bezejmenný :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 10:35

tak já přesně Michala Chalupu znám :-) a nepřijde mi to strašný a právě naopak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí