Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Jen hlásím, že jsem si minulý víkend dala všechno, co se v těhu nesmí a ani nevíte, jak mi to psychicky pomohlo!
Už jsme se začali s manžou snažit, tak to snad konečně dobře dopadne!!!! Až budu mít //, tak budete první, kdo to uvidí!!
Držím všem palce a pěkně papkejte, ať má mimi dobrý základ! ![]()
nonynka8 píše:
Ahoj holky. Jen hlásím, že jsem si minulý víkend dala všechno, co se v těhu nesmí a ani nevíte, jak mi to psychicky pomohlo!Už jsme se začali s manžou snažit, tak to snad konečně dobře dopadne!!!! Až budu mít //, tak budete první, kdo to uvidí!!
Držím všem palce a pěkně papkejte, ať má mimi dobrý základ!
ahoj nony super, že si na nás nezanevřela
jen se snažte, ono to teď bude co nevidět - většinou to tak bývá, takže se těším na testíky a přeju moc moc štěstíčka a šikovných spermošek
![]()
Scharlota píše:
pkp já to doženozačíná mě přepadávt občas strašná chuť na cokoliv
takže to bude co nevidět vidět
a já doufám, že se mi ta žravost trošku zklidní, ale když to vezmu logicky - asi už si ten žaludek zvykl na větší přísun a méně se mu asi líbit nebude ![]()
Pořád vás sleduji, akorát jsem nějak neměla co psát
No jo, co se dá dělat.
I když je to možná zvláštní, nějak jsem se zklidnila. Už neřeším hlouposti a nesleduji, co je všechno důležité k otěhotnění, a beru to tak, že to prostě klapne a hotovo!
![]()
nonynko : než my tady porodíme tak ty budeš mít dávno pupek a hotovo!!!!!!!!!! ![]()
nony jasně že to klapne, klaplo to jednou, klapne to znovu!!! Proč by ne
Tak nám pak ale koukej napsat, až to bude ![]()
tloustnutí teda 52 kilo při 168? Ty blááááho. Já měla při posledním vážení při 172cm váhu 68kg a bojím se vlézt na váhu
![]()
No ono by to k tomu chtělo i
. Večer padneme mrtví do postele a spíme
Takže bych to viděla tak na víkend. To bude i ovu ![]()
Nesinka píše:
nony jasně že to klapne, klaplo to jednou, klapne to znovu!!! Proč by neTak nám pak ale koukej napsat, až to bude
tloustnutí teda 52 kilo při 168? Ty blááááho. Já měla při posledním vážení při 172cm váhu 68kg a bojím se vlézt na váhu
![]()
![]()
ale bylo mi dobře
teď funim jak lokomotiva a ještě netahám pupek, jen vyjedenýho špeka ![]()
Čau Kočky
po obědě valím na ten screening… držte pěsti … prosím!!!! Pak napíšu jak to dopadlo ![]()
Scharlota píše: Čau Kočkypo obědě valím na ten screening… držte pěsti … prosím!!!! Pak napíšu jak to dopadlo
tak tfuj tfuj, ať je vše ok, mě čeká za 3týdny… taky ti dělají vše najednou? - krev+ UZ? gyndařka mi dala papír, kde se píše, že 9.-10.týden odběr krve a 13. UZ, ale objednali mě najednou, tak mě to neva, aspoň tam nemusim víckrát ![]()
scharlota: tak držím pěsti.....
pkp: mám to zase úplně stejný jako ty… ![]()
beruloušek píše:
scharlota: tak držím pěsti.....pkp: mám to zase úplně stejný jako ty…
Dobré ráno kočky ![]()
Scharlot taky dneska jdu, jen na odběry. Jsem 10+6, tak mi to přijde dost na hraně, ale určitě vědí, co dělají, že jo ![]()
Na UTZ jdu teda taky za dva týdny (za 12 dní), ale třeba to jde najednou, jako to má pkp. Dejte pak vědět holky ![]()