// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
19.10.11 10:10

Ahoj holky. Jen hlásím, že jsem si minulý víkend dala všechno, co se v těhu nesmí a ani nevíte, jak mi to psychicky pomohlo! :mrgreen: Už jsme se začali s manžou snažit, tak to snad konečně dobře dopadne!!!! Až budu mít //, tak budete první, kdo to uvidí!! :mrgreen: Držím všem palce a pěkně papkejte, ať má mimi dobrý základ! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 10:22
nonynka8 píše:
Ahoj holky. Jen hlásím, že jsem si minulý víkend dala všechno, co se v těhu nesmí a ani nevíte, jak mi to psychicky pomohlo! :mrgreen: Už jsme se začali s manžou snažit, tak to snad konečně dobře dopadne!!!! Až budu mít //, tak budete první, kdo to uvidí!! :mrgreen: Držím všem palce a pěkně papkejte, ať má mimi dobrý základ! :huban:

ahoj nony super, že si na nás nezanevřela :hug: jen se snažte, ono to teď bude co nevidět - většinou to tak bývá, takže se těším na testíky a přeju moc moc štěstíčka a šikovných spermošek :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 10:23
Scharlota píše:
pkp já to doženo :-) začíná mě přepadávt občas strašná chuť na cokoliv :-) takže to bude co nevidět vidět :-)

a já doufám, že se mi ta žravost trošku zklidní, ale když to vezmu logicky - asi už si ten žaludek zvykl na větší přísun a méně se mu asi líbit nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
19.10.11 10:32

Pořád vás sleduji, akorát jsem nějak neměla co psát :oops: No jo, co se dá dělat. :think: I když je to možná zvláštní, nějak jsem se zklidnila. Už neřeším hlouposti a nesleduji, co je všechno důležité k otěhotnění, a beru to tak, že to prostě klapne a hotovo! :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 10:35

to je dobře :wink: vidiš to, všechno zlé je k něčemu dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
19.10.11 12:38

nonynko : než my tady porodíme tak ty budeš mít dávno pupek a hotovo!!!!!!!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
19.10.11 12:55

Jé, no kdybys tak měla pravdu :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
19.10.11 13:42

nony jasně že to klapne, klaplo to jednou, klapne to znovu!!! Proč by ne :-) Tak nám pak ale koukej napsat, až to bude :-)

tloustnutí teda 52 kilo při 168? Ty blááááho. Já měla při posledním vážení při 172cm váhu 68kg a bojím se vlézt na váhu :-? :-? :-?

• Citovat
  • Upravit
1920
19.10.11 13:47

No ono by to k tomu chtělo i :hug: . Večer padneme mrtví do postele a spíme :mrgreen: Takže bych to viděla tak na víkend. To bude i ovu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 14:26
Nesinka píše:
nony jasně že to klapne, klaplo to jednou, klapne to znovu!!! Proč by ne :-) Tak nám pak ale koukej napsat, až to bude :-)tloustnutí teda 52 kilo při 168? Ty blááááho. Já měla při posledním vážení při 172cm váhu 68kg a bojím se vlézt na váhu :-? :-? :-?

ale bylo mi dobře :pankac: teď funim jak lokomotiva a ještě netahám pupek, jen vyjedenýho špeka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.10.11 08:20

Čau Kočky

po obědě valím na ten screening… držte pěsti … prosím!!!! Pak napíšu jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
20.10.11 08:29
Scharlota píše: Čau Kočkypo obědě valím na ten screening… držte pěsti … prosím!!!! Pak napíšu jak to dopadlo :mavam:

tak tfuj tfuj, ať je vše ok, mě čeká za 3týdny… taky ti dělají vše najednou? - krev+ UZ? gyndařka mi dala papír, kde se píše, že 9.-10.týden odběr krve a 13. UZ, ale objednali mě najednou, tak mě to neva, aspoň tam nemusim víckrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
20.10.11 09:14

scharlota: tak držím pěsti.....

pkp: mám to zase úplně stejný jako ty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
20.10.11 09:20
beruloušek píše:
scharlota: tak držím pěsti.....pkp: mám to zase úplně stejný jako ty… :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk: a termín máš kdy??? že bysme i hekaly společně???? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
20.10.11 09:21

Dobré ráno kočky :-)
Scharlot taky dneska jdu, jen na odběry. Jsem 10+6, tak mi to přijde dost na hraně, ale určitě vědí, co dělají, že jo :think:

Na UTZ jdu teda taky za dva týdny (za 12 dní), ale třeba to jde najednou, jako to má pkp. Dejte pak vědět holky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex