Poradna duly
Jana Čurdová
S prsama rozhodně hůř bude. Po porodu. Budou citlivé, bolavé, rozkousané místy do krve, ale mimino se nebude ptát, jestli tě kojení bolí. Já ho vždy probrečela. Celých 5 týdnů co jsem kojila. Nemůžu z osobní zkušenosti tedy říct, jak dlouho bradavkám trvá, než si zvyknou a přestanou bolet, ale z okolí vím, že se to stane a pak už je to pohodička. Mimo to po porodu prsa bolí, když jsou hodně nalité, ale tomu se dá rychle ulevit.
holky a jak jste na tom se sexem??? před otěhotněním, jsem mohla pořád, ale teď se mi ňák nechce … nevím, jestli jsem si to nevsugerovala - jakože před kvůli mimi a teď jsem líná, nevim, celkem mě to štve, jenže večer chodím hrozně brzo spát, ráno musít brzy vstávat, pže mám hlad a když se hned nenajím, je mi blbě a během dne, to teda nemám náladu… chudák manžel ![]()
Ahojky. No já jsem to měla podobně. O víkendu už to manža nemohl vydržet, tak jsme si napustili vanu a šlo to nějak samo. Ale jinak nemám absolutně náladu
Chudáci chlapi,co ? ![]()
beruloušek, nonynka8: tak to jste mi udělaly radost, pže zatim mi přišlo, že na ,,to´´ má každej v těhot. hroznou chuť… uf ![]()
no slyšela jsem že v těhotenství jsou dva extrémy bud ženský nechtějí nebo naopak hoooodně chtějí…švagrová když byla těhotná tak mi brácha vyprávěl jak je sexuchtivá..chudák z práce raději chodil na chvíli k nám, protože nechtěl aby po práci po něm hned skočila…prej to musela mít 2×-3× denně…chudáka budila i ve čtyři ráno
![]()
beruloušek:
tak to je taky dobrý… možná bych raději byla tenhle druhý případ, že by se aspoň mmanžel vybláznil a měli bychom ,,naděláno´´ až nám prcek bude brečet a my budeme unavení ![]()
Tak já teda můžu furt
Nemyslím 2× nebo 3× denně, to ne, ani by na to nebyl čas s tou naší cácorou. Ale tak denně to snesu no
U nás chodí unavenej z práce muž a občas ho musím „přemlouvat“, ale nikdy to přemlouvání netrvá dlouho
Akorát teď bude až do vánoc v týdnu pryč, tak si budem muset o víkendech nasexovat do foroty ![]()
Holky, mě nic moc nebolí, teda ty prsa se už snažím nevnímat, ale dneska mě občas píchne na levé straně v podbřišku, je to taková bodavá bolest, ale pak hned odezní a zase dobrý..
taky mi to občas udělalo, ale přišlo mi, že to bylo vždy když jsem se přemáhala a kloudně nejedla, teď hezky papkám (a taky kynu
) a je to v poho ![]()
Aha, no je to možné, my jak předěláváme to podkroví, tak jsem vysekávala díry na krabičky (na elektriku) a docela to byla fuška, tak možná z toho. Když mě nejde se moc hlídat, pořád něco musím dělat.. ![]()
hele nevim, já zase na stavbě zametala, ale jakože beton a piliny no mrdník a bylo to celkem težký a právě jsem toho musela nechat… pže mě začalo takhle píchat a měla jsem i hlad… a pak jsem přišla dom, najedla se a šla lehnout a celkem ok, pak jsem zas jednou podávala lehký věci a jak jsem pořád dělala dřep a pak se vytáhla na lešení, tak znovu… tak jsem usoudila, že holt budu jen ta svačinářka a kašlu na to … ![]()
Hm, to máme podobně. Tak já se zkusím polepšit
Ještě musím vydržet půl hoďky a čekat na bus v 19.00hod. Dneska mě to tu zabíjí, ještě, když je venku tak hnusně ![]()
nezávidím, to já trčím doma na PN, takže taky nic moc, ale aspoň jsem v teple ![]()