// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
5.10.11 12:34

já jdu v úterý na první kontrolu a říkali mi, že už průkazku dostanu… takže ty určitě taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
5.10.11 12:43

Macenko a jis ho syrovej? To bych nedokazala…

• Citovat
  • Upravit
7615
5.10.11 13:00

Berloušku mě to zjistili po druhým potratu posílali mě na další a další vyšetření… ona jak se ta krev sráží a sráží a jsou v ní ty malinkatý tromby, tak nenaskočilo ani srdíčko a dítě pokud není naředěná krev tak je nedostatečně vyživováno kyslíkem (teda myslím) a pak může docházet k infarktům placenty! A na konci hrozí zacpání cev u matky při porodu!!! Takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.10.11 13:03

Ahoj já jdu na první kontrolu až toho 18.10 zatím to vím pořád jen z testů asi tisíce.Berete nějaký vitamíny pro těhu já už dlouho nebyla těhotná tak nevim co se ted doporučuje.Jo a sex by manža pořád já se trochu bojim i když se řiká že to ničemu neškodí.No ono vůbec manžel těm testum nevěří dokud to nebude od dr tak dělá jako že nic.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
5.10.11 13:06

zuzan hlavně kyselinu listovou, za pár korun z lékárny :wink: Ta je důležitá proti rozštěpům (jestli se pletu, tak mě opravte).

• Citovat
  • Upravit
1315
5.10.11 13:10

NESINKO ano syrový :-( , měla sem ho s nastrouhaným jablkem.. ach jo.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
5.10.11 13:12

já beru listovku… jinak k tomu nachlazení, koupila jsem si v lékárně šimivý tbl - multivitamím+ minerály a celaskon, manžel je marodnej, tak ať nelehnu taky
macenka84: myslím, že se nemusíš bát… mám kamarádky, který se staršně opily na začátku těhotenství - nevěděly to a Dr. jim pokaždé řekl, že se nemusí bát, že takhle ze začátku je plod proto ve váčku, aby se chránil před maminkami, který jsou takovýhle expertky - ta příroda to má moc dobře zařízené, tak se neboj, co je troch zázvoru oproti kouření a alkoholu??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.10.11 13:16

pkp děkuji moc za podporu :kytka: ach jo, nechci se zbytečně hlídat, ale než sem to do sebe začala rvát, tak sem si to měla prostudovat, ikdyž všude píšou něco jiného a MuDr. mi říkala, že internet není kolikrát dobrým zdrojem informací :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
5.10.11 13:21

přesně tak! macenka84 je fajn se vzájemně podpořit, ale na druhou stranu je taky dobré to moc nehrotit. kamarádka lezla po skalách, lyžovala atd… je to risk - na mě by to teda nebylo, ale teď má nádhernou holčičku a sama řiká, že si to užívá, protože malá je hrozně moc hodná, zdravá a problémy nemají… jestli jste někdo viděl dokument The secret, asi je to o tom - kolikrát si ty negativa i sami přivoláme… koukněte na to, vřele doporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.10.11 13:28

Díky za typ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
5.10.11 13:35

hmmm s tím zázvorem… když jsem si šla koupit do lékárny něco na nevolnost… tak mi paní nacpala zázvorový lízátka :-) Já je naštěstí nemám ráda :-) tak si vyber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
5.10.11 14:06

zazvor taky myslim, ze to zadny drama nebude… Zrovna zazvor je v tolika tehu-vecech, ze ta skodlivost nejspis bude jako se vsim - vseho s mirou. Taky bych se nebala :-)

• Citovat
  • Upravit
3005
5.10.11 14:40

tak na mě už taky něco leze..manža byl před týdnem nemocnej a ted zas tady pár dní opruzuje neteř a je taky nemocná…ach jo…tady je to takovej průchodák-každej sem leze :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
6.10.11 08:15

Beru u nás to samý, synovec neteř nemocní… :cert: když jsem seděla u mudry, tak jí někdo volal, že je taky těhotnej a nemocnej a jestli si může vzít Paralen. Říkala, že jo, na horečku - že léky s paracetamolem se v těhotenství smí. Ale nevím, v kolikátém týdnu dotyčná byla, možná je něco jiného v prvním trimestru nebo později :nevim:

Holky neberete některá Bachovy esence? Mám krapet stresující zaměstnání a byla jsem zvyklá si kapat do čaje krizovou esenci, teď jsem ji tedy vysadila, ale jsem zase nervóznější… Vím, že se tvrdí, že Bachovky obecně v těhotenství neškodí, dokonce se některá z bylin doporučuje před porodem na uklidnění, ale nevím, jestli konkrétně ten krizový mix a konkrétně v prvním trimestru… :nevim: Není tu mezi námi nějaký Bachovský odborník? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
6.10.11 08:42

ahoj, vím, že se paralen dává po porodu na bolest, tak jsem zjišťovala jak to je, jestli se smí nebo ne a může - ale musí se dodžet dávkování a to do 6tbl/denně…
jinak Nesi o těch esencí jsem nikdy neslyšela, ale asi bych je taky potřebovala, dneska jsem se zas rozeřvala kvůli krávovině, nějak mě to teď bere :think: ach ty hormony :-? až to zjistíš, dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí