Poradna duly
Jana Čurdová
já jdu v úterý na první kontrolu a říkali mi, že už průkazku dostanu… takže ty určitě taky… ![]()
Berloušku mě to zjistili po druhým potratu posílali mě na další a další vyšetření… ona jak se ta krev sráží a sráží a jsou v ní ty malinkatý tromby, tak nenaskočilo ani srdíčko a dítě pokud není naředěná krev tak je nedostatečně vyživováno kyslíkem (teda myslím) a pak může docházet k infarktům placenty! A na konci hrozí zacpání cev u matky při porodu!!! Takže tak…
Ahoj já jdu na první kontrolu až toho 18.10 zatím to vím pořád jen z testů asi tisíce.Berete nějaký vitamíny pro těhu já už dlouho nebyla těhotná tak nevim co se ted doporučuje.Jo a sex by manža pořád já se trochu bojim i když se řiká že to ničemu neškodí.No ono vůbec manžel těm testum nevěří dokud to nebude od dr tak dělá jako že nic.
ZUZAN
zuzan hlavně kyselinu listovou, za pár korun z lékárny
Ta je důležitá proti rozštěpům (jestli se pletu, tak mě opravte).
NESINKO ano syrový
, měla sem ho s nastrouhaným jablkem.. ach jo.. ![]()
já beru listovku… jinak k tomu nachlazení, koupila jsem si v lékárně šimivý tbl - multivitamím+ minerály a celaskon, manžel je marodnej, tak ať nelehnu taky
macenka84: myslím, že se nemusíš bát… mám kamarádky, který se staršně opily na začátku těhotenství - nevěděly to a Dr. jim pokaždé řekl, že se nemusí bát, že takhle ze začátku je plod proto ve váčku, aby se chránil před maminkami, který jsou takovýhle expertky - ta příroda to má moc dobře zařízené, tak se neboj, co je troch zázvoru oproti kouření a alkoholu??? ![]()
pkp děkuji moc za podporu
ach jo, nechci se zbytečně hlídat, ale než sem to do sebe začala rvát, tak sem si to měla prostudovat, ikdyž všude píšou něco jiného a MuDr. mi říkala, že internet není kolikrát dobrým zdrojem informací ![]()
přesně tak! macenka84 je fajn se vzájemně podpořit, ale na druhou stranu je taky dobré to moc nehrotit. kamarádka lezla po skalách, lyžovala atd… je to risk - na mě by to teda nebylo, ale teď má nádhernou holčičku a sama řiká, že si to užívá, protože malá je hrozně moc hodná, zdravá a problémy nemají… jestli jste někdo viděl dokument The secret, asi je to o tom - kolikrát si ty negativa i sami přivoláme… koukněte na to, vřele doporučuju ![]()
hmmm s tím zázvorem… když jsem si šla koupit do lékárny něco na nevolnost… tak mi paní nacpala zázvorový lízátka
Já je naštěstí nemám ráda
tak si vyber ![]()
zazvor taky myslim, ze to zadny drama nebude… Zrovna zazvor je v tolika tehu-vecech, ze ta skodlivost nejspis bude jako se vsim - vseho s mirou. Taky bych se nebala ![]()
tak na mě už taky něco leze..manža byl před týdnem nemocnej a ted zas tady pár dní opruzuje neteř a je taky nemocná…ach jo…tady je to takovej průchodák-každej sem leze
![]()
Beru u nás to samý, synovec neteř nemocní…
když jsem seděla u mudry, tak jí někdo volal, že je taky těhotnej a nemocnej a jestli si může vzít Paralen. Říkala, že jo, na horečku - že léky s paracetamolem se v těhotenství smí. Ale nevím, v kolikátém týdnu dotyčná byla, možná je něco jiného v prvním trimestru nebo později ![]()
Holky neberete některá Bachovy esence? Mám krapet stresující zaměstnání a byla jsem zvyklá si kapat do čaje krizovou esenci, teď jsem ji tedy vysadila, ale jsem zase nervóznější… Vím, že se tvrdí, že Bachovky obecně v těhotenství neškodí, dokonce se některá z bylin doporučuje před porodem na uklidnění, ale nevím, jestli konkrétně ten krizový mix a konkrétně v prvním trimestru…
Není tu mezi námi nějaký Bachovský odborník? ![]()
ahoj, vím, že se paralen dává po porodu na bolest, tak jsem zjišťovala jak to je, jestli se smí nebo ne a může - ale musí se dodžet dávkování a to do 6tbl/denně…
jinak Nesi o těch esencí jsem nikdy neslyšela, ale asi bych je taky potřebovala, dneska jsem se zas rozeřvala kvůli krávovině, nějak mě to teď bere
ach ty hormony
až to zjistíš, dej vědět ![]()