// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
3.10.11 19:17

Taky dnes jen žeru a žeru :lol: Zatím jsem teda nepřibrala nic, uff :roll: Ale ono to přijde :lol: Pamatuju si z předchozího těhu, že jsem snad celých 9 měsíců jedla jen banány a tuny brambor s tatarkou :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.10.11 20:47

Petite já žeru jen ty brambory s tatarkou a ty banány a piju už jen čaj… jinak fakt nic a do toho teda můžu taky polívky, to je ale fakt už výčet mýho jídelníčku… jsem v 10 týdnu a dnes jsem se vážila a opravu stále jsem o kilo lehčí než jsme začínala!!! s těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.11 08:42

Ahoj holky. Můžu k vám? Jsem tu nová a zkusila jsem jít do jedné diskuze a tam mě málem ukamenovaly… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.10.11 08:55

já myslím, že když řeknu, že můžeš, tak budou ostatní souhlasit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
4.10.11 08:56
Macenka84 píše:
Já se hlasím z Brna :-),v Brně se myslím tak brzy registrovat nemusíš.

A už máš vybráno? Já asi u Milosrdných bratří - byla jsem tam se žlučníkem. Má to tam být na porodním malé komorní narozdíl od Bohunic a Obilňáku - továren na děti. Potřebuju osobní citlivý přístup ne každou hodinu jinýho doktora a sestru.

Nejradši bych rodila u MUDr. v CARu, z něj tak vyzařuje klid, pohoda a naděje, že bych mu i uvěřila že porod vůbec nebolí.

Tak jsem vám nedávno radila co se zácpou a už mě taky postihla. :-? Naštěstí nás teď kolegyně podělila čerstvým jablečným moštem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.11 08:59

Děkuji. :-) Chtěla jsem se zeptat, kdy poprvé k dr. když mám 11 dní zpoždění a dvě hezky sílící čárky na testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
4.10.11 09:27

Čau Kočky

Monynko za mě taky můžeš… a k doktorovi už zavolej!!! A nech se objednat na příští týden a to už na 100% uvidíš i srdíčko :palec:

Danulko a kam jsi chodila do Caru? Já do Reprofitu. Rodila bych na obilňáku, kdybych byla z brna… fakt to tam maj docela slušně podchycený i když to tam vypadá hnusně… doktoři šikovní a kdyby nastal problém při porodu tak stejně se končí tam :-) tím nechci strašit ale šla bych rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
4.10.11 09:42

Vítám nonynku :mavam: a určo zavolej k Mudr. podle data poslední MS si Tě objedná :-) jinak gratuluji :-)

Dalunko : já určtě budu vybírat mezi Bohunicemi a Obilňákem, Milosrdné sem prozatím zavrhla. Vzhledem k tomu, že je v našem brněnském případě ještě čas.. tak s konečným závěrem počkám. I když sestra mi říkala, že ubývá slečen, které chodí pro antikoncepci a spíše se teď plní čekárna budoucíma maminkama, takže abychom si nakonec vůbec mohly vybírat, kde budeme chtít rodit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.10.11 10:40

ahoj holky…to myslíte vážně?jíte jenom brambory a banány? to jako schválně aby jste nepřibrali? :mrgreen: co se týče tý zácpy tak už fakt nevím..dneska k snídani jsem si dala rohlík s pomazánkou, potom hrušku a zapila jsem to kakaem…no normální člověk by se z toho přeci pos..l ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.11 10:44

No je docela dobrý, že jsem byla u doktora před měsícem a říkala jsem mu, že se snažíme a nic. A teď mu budu volat a objednávat se :-) Mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
4.10.11 10:51

Berloušku já na nic jinýho nemám chuť jen na brambory a na banány… co chuť ale tohle jediný mi alespoň nevadí… o chuti vůbec nemůže být řeč!!! Dietu nedržím ani nic podobnýho!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
4.10.11 13:03

Scharlota, Macenka84: Pročítala jsem diskuze a ptala se známých - kdyby byly komplikace tak samosebou na Obilňák, kde jsou prý pokoje i po 6 atd. Ale když bude vše OK, tak fakt radši k Milosrdným.

Byla jsem v Heliosu a jsem tam moc spokojená - 1. pokus úspěšný. :srdce:

Jídlo - nemůžu sladký mléčný - po jogurtech je mi blbě :poblion: , ale sýry a cottage mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.11 14:13

Já to chápu, ale docela jsem se v jednu chvíli lekla :-D No jo, člověk něco hledá a hned takhle dostane po prstech :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
4.10.11 14:48

Nonynko,

ty jo já chodím ještě do diskuze, kde se probírá jak to nejde apod. A já mám za sebou 4 potraty a tam my jedna kočka napsala, když jsem otěhotněla......: No tak super, jsi těhotná a teď se seber a nahlaš se do jiné diskuse!!! Taková kráva nebeská… nemohla jsem to nějak rozdejchat a co sósud nechtěl našla jsem ji v diskuzi, a tam o sobě píše jak s ní muž nechce spát a proto nemá ty děti… a s náa tam řešila jak nemůže otěhotnět a jak je nešťastná, že nemá děti… ale ona pro to ani nic neudělala… kašli na to!!! Mě se naštěstí zastaly ty ostatní holky, co tam zůstaly a ona se už tam neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.10.11 14:55

holky co máte z toho…s blbcem se potkáte jak v reálném životě tak i v tom virtuálním… :lol: schválně jsem mrkla na tu diskuzi a bylo to fakt zbytečný…maximálně mohli slušně napsat, že by byla pro ni lepší diskuze těhulky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí