Poradna duly
Jana Čurdová
Já si myslím, že není úplně na škodu začít mazat co nejdříve, protože si tu kůži dopředu zvláčníte a pak by měla být menší pravděpodobnost, že popraská, než když začnete mazat, až když to bříško naroste…ale je to jen názor, já se nemažu ![]()
ahoj holky,
já si dnes musela po práci opět dáchnout.
Zalomil to i chlap,i pes.
Krásná hodinka
.Dnes mi bylo šíleně,žaludek na vodě,ale fest,několikrát jsem během jízdy musela zastavit a prodýchávat na čerstvém vzduchu.
Jinak se týká Coca Coly,ta mi právě tyhle stavy „žaludku na vodě“ udržuje.
Musím si jí dát denně,jinak bych ty stavy asi neutála.
Ale dávám si max 0,33 CC Zero.Pomáhá mi i krkat
,a fakt se mi pak uleví. ![]()
Jinak už jste všechny byly u dr.na první prohlídce nebo jste tu spíše „čerstvě“ těhotné jako já? ![]()
honey 83: já jsem v 6.týdnu a objednali mě až na 8.týden
… takže já asi jediná nebyla. jinak na coca cole taky ujíždím, byla jsem zvyklá pít zelený čaj, tak ten jsem omezila na max. jeden hrnek (za to velký
) denně a kafe si dávám příležitostně, třeba jednou do týdne… zas to nechci všechno najednou přestat pít, tělo bylo zvyklé, tak to jen omezím ![]()
ale nejhorší je to čůůůrání!!!!
v noci jdu minimálně 3×!!!! a to se snažím tak 2hoďky před spaním nepít ![]()
Ahoj kočky
,
já sem celkem zvyklá mazat i normálně, takže mi mazání nedělá problém, navíc mě maže manžel, takže mi je to příjemný
. Ale přesně jak říkáš PETITE FILLETTE je to hop a nebo trop ![]()
HONEY83: taky lukám tu 0,33l a strašně mi to pomáhá
a nevolnosti na denním pořádku, ale neboj to přejde a pak si to budeme snad všechny užívat ![]()
PKP : v 8. týdnu už půjde mimísek alespoň pěkně vidět, takže se máš na co těšit
. Já byla teď v pondělí na začátku 6 tt a nešlo ješte slyšet
, jdu zase až 10.10., tak doufám, že bude vše oka a cukříčka už uslyším :-. Jinak s čůráním jsme na tom úplně stejně, ale já byla vždy počůránek, takže teď jsem mega počůránek
.
Ahoj,
jdu na 1. ultrazvuk v pondělí, to bude konec 6.tt. Tak jsem zvědavá jak to dopadne a taky kdo bude v CARu ordinovat - přece jen nepotřebuju projít rukama všech chlapů MUDr. co tam mají ![]()
Zatím mi není špatně, ale nedělá mi dobře slunko a horko posledních dní. Jsem ale zvyklá hlídat si abych jedla jen to co mi nedělá špatně a hodně pila (piju vodu, občas džus), měla jsem velký problémy se žaludkem a žlučník už mám naštěstí venku.
Nicméně mám to teď s jídlem jinak než dřív, sladký mi nechutná a to ani jogurty, naopak ujíždím na slaným - nejvíc na masu, šunce, cottage a okurkovým salátu. Měla jsem i kačenu se zelím a špatně mi vůbec nebylo. Ale včera jsem si dala ke svačině dětskou výživu a připadla mi moc kyselá, tak jsem ji musela nechat na jindy. Takže musím dávat bacha na to, který jídlo mi vyhovuje a který ne. Možná je ještě brzo a bude mi špatně až později.
ahoj holky´, tak já jsem šestý týden, na vnitřním ultrazvuku jsem byla, a příští pondělí jdu zas
jinak mně zle moc nejní..akorá ráno musím opatrně jíst a večer, jinak mám spíš bolesti podbřišku… ![]()
pkp píše:
Scharlota:no taky dobrý… ono si asi vážně nevybereš
pkp píše:
ale nejhorší je to čůůůrání!!!!v noci jdu minimálně 3×!!!! a to se snažím tak 2hoďky před spaním nepít
jo souhlasím stebou já jsem tam pořád a už mě to štve
jsem hodně nevyspaná a k tomu ještě nachlazená ![]()
Holky včera jsem cítila pohyby
chytla jsem se za břicho jestli to ucítím víc a jo ucítila jak mi naráží do ruky
bylo to krásné až jsem měla úsměv na tváři ![]()