// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
29.9.11 20:03

Já si myslím, že není úplně na škodu začít mazat co nejdříve, protože si tu kůži dopředu zvláčníte a pak by měla být menší pravděpodobnost, že popraská, než když začnete mazat, až když to bříško naroste…ale je to jen názor, já se nemažu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
29.9.11 20:15

ahoj holky,
já si dnes musela po práci opět dáchnout. :-) :oops: Zalomil to i chlap,i pes. :-) Krásná hodinka :palec: .Dnes mi bylo šíleně,žaludek na vodě,ale fest,několikrát jsem během jízdy musela zastavit a prodýchávat na čerstvém vzduchu.
Jinak se týká Coca Coly,ta mi právě tyhle stavy „žaludku na vodě“ udržuje. :oops: Musím si jí dát denně,jinak bych ty stavy asi neutála. :oops: :-? Ale dávám si max 0,33 CC Zero.Pomáhá mi i krkat :oops: ,a fakt se mi pak uleví. :lol:

Jinak už jste všechny byly u dr.na první prohlídce nebo jste tu spíše „čerstvě“ těhotné jako já? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
30.9.11 07:40

honey 83: já jsem v 6.týdnu a objednali mě až na 8.týden :nevim: … takže já asi jediná nebyla. jinak na coca cole taky ujíždím, byla jsem zvyklá pít zelený čaj, tak ten jsem omezila na max. jeden hrnek (za to velký :mrgreen: ) denně a kafe si dávám příležitostně, třeba jednou do týdne… zas to nechci všechno najednou přestat pít, tělo bylo zvyklé, tak to jen omezím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
30.9.11 07:41

ale nejhorší je to čůůůrání!!!! :zed: v noci jdu minimálně 3×!!!! a to se snažím tak 2hoďky před spaním nepít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.9.11 08:51

Ahoj kočky :-),

já sem celkem zvyklá mazat i normálně, takže mi mazání nedělá problém, navíc mě maže manžel, takže mi je to příjemný :srdce: . Ale přesně jak říkáš PETITE FILLETTE je to hop a nebo trop :-)

HONEY83: taky lukám tu 0,33l a strašně mi to pomáhá :-)a nevolnosti na denním pořádku, ale neboj to přejde a pak si to budeme snad všechny užívat :wink:

PKP : v 8. týdnu už půjde mimísek alespoň pěkně vidět, takže se máš na co těšit :kytka: . Já byla teď v pondělí na začátku 6 tt a nešlo ješte slyšet :srdce:, jdu zase až 10.10., tak doufám, že bude vše oka a cukříčka už uslyším :-. Jinak s čůráním jsme na tom úplně stejně, ale já byla vždy počůránek, takže teď jsem mega počůránek :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
30.9.11 09:33

Ahoj,
jdu na 1. ultrazvuk v pondělí, to bude konec 6.tt. Tak jsem zvědavá jak to dopadne a taky kdo bude v CARu ordinovat - přece jen nepotřebuju projít rukama všech chlapů MUDr. co tam mají :-D

Zatím mi není špatně, ale nedělá mi dobře slunko a horko posledních dní. Jsem ale zvyklá hlídat si abych jedla jen to co mi nedělá špatně a hodně pila (piju vodu, občas džus), měla jsem velký problémy se žaludkem a žlučník už mám naštěstí venku.

Nicméně mám to teď s jídlem jinak než dřív, sladký mi nechutná a to ani jogurty, naopak ujíždím na slaným - nejvíc na masu, šunce, cottage a okurkovým salátu. Měla jsem i kačenu se zelím a špatně mi vůbec nebylo. Ale včera jsem si dala ke svačině dětskou výživu a připadla mi moc kyselá, tak jsem ji musela nechat na jindy. Takže musím dávat bacha na to, který jídlo mi vyhovuje a který ne. Možná je ještě brzo a bude mi špatně až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
30.9.11 10:05

ahoj holky´, tak já jsem šestý týden, na vnitřním ultrazvuku jsem byla, a příští pondělí jdu zas :mrgreen: jinak mně zle moc nejní..akorá ráno musím opatrně jíst a večer, jinak mám spíš bolesti podbřišku… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.9.11 10:08

A už šel mimísek vidět? :-)

Mně je pěkně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
30.9.11 10:10

:-D no šla tam vidět taková černá skvrna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.11 10:25
Jsem na tom s tím jídlem stejně, taky do sebe nemůžu skoro nic dostat. A jídlo taky nemusím moc vidět, zvedá se mi žaludek :-)
pkp píše:
Scharlota: :mrgreen: no taky dobrý… ono si asi vážně nevybereš :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
30.9.11 10:26
pkp píše:
ale nejhorší je to čůůůrání!!!! :zed: v noci jdu minimálně 3×!!!! a to se snažím tak 2hoďky před spaním nepít :think:

jo souhlasím stebou já jsem tam pořád a už mě to štve :-( jsem hodně nevyspaná a k tomu ještě nachlazená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
30.9.11 10:28

Holky včera jsem cítila pohyby :dance: chytla jsem se za břicho jestli to ucítím víc a jo ucítila jak mi naráží do ruky :lol: bylo to krásné až jsem měla úsměv na tváři :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.9.11 10:58

To musel být nádherný pocit!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.9.11 11:02

Beruloušek: černá skvrna a příště půjde vidět mrňous :wink: