// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
28.9.11 16:55

pkp: taky mi dost nabírá bříško…dřív jsem je měla pěkně plochý a ted už mi začíná pneu… :mrgreen: asi kdo má pěkně plochý břicho tak to jde vidět dřív než když tam má někdo menší pneu.....taky se bojím že ze mě bude obr… :-( právě proto chci co nejvíce cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
28.9.11 17:00

pkp taky mam porad hlad, presne jak rikas kazde dve hodiny. Ale snazim se to zahanet ovocem a pitim, abych nebyla za chvili jak tulen.

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
28.9.11 17:02
beruloušek píše:
pkp: taky mi dost nabírá bříško…dřív jsem je měla pěkně plochý a ted už mi začíná pneu… :mrgreen: asi kdo má pěkně plochý břicho tak to jde vidět dřív než když tam má někdo menší pneu.....taky se bojím že ze mě bude obr… :-( právě proto chci co nejvíce cvičit

ahá, já se takhle ze začátku bála cvičit, takže chodím jen na dlouhý vycházky se psem… co cvičíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 17:05
Nesinka píše:
pkp taky mam porad hlad, presne jak rikas kazde dve hodiny. Ale snazim se to zahanet ovocem a pitim, abych nebyla za chvili jak tulen.

no tak to já pěkně poctivě žeru :mrgreen: ale taky to budu muset řešit jako ty, nakoupim mrkev a budu chroupat pěkně mrkvičku :mrgreen: jé, jsem ráda, že nejsem jediný exemplář - okolo mě jsou takový pěkný hubený maminy, a já budu verlyba :zed: koukala jsem na lunární kalendář - vypočte pohlaví, prý se to holkám dost osvědčilo - mě vyšla holčička - takže to budu koule jasná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.9.11 17:14

no právě..kolem mě takový hezký štíhlý maminy…nevíte jak to dělají?já mám sklony k obření tak se hodně bojím… :cry: snažím se moc nejíst…jinak cvičím takový posilovací cviky asi dvacetminut… dřív zumbu…ale tu se ted bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 17:20

já myslim, že nežerou, jinak si to nedokážu vysvětlit :zed: a posilování jakože ruce nohy - předpokládám, že břicho asi ne e :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 17:23

Kočky tak tu chuť k jídlu vám závidím, i když třeba za týden vám bude stejně jako mě… jíá mám 2 kg dole a to jsem se dnes vážila… nemám na nic chuť a podívat se na jídlo tak to mi fakt hoooodně vadí!!! Jím jen sušenky a banany! Nechodím vůbec do obchodu, tam by to vůbec nedopadlo dobře a v tašce mám igelitovej pytlík… :-D Buďte rádi, že jíte alespoň můžete malýmu šoupat vitamíny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 17:26

Scharlota: :mrgreen: no taky dobrý… ono si asi vážně nevybereš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.9.11 17:28

Tak já zatím kilo shodila, ale špatně mi není a břicho je takové nafouklé. Už mám od minula povolené svaly, takže to tentokrát jde vidět dřív. U dcery jsem za prvních 5 měsíců shodila kilo (nezvracela jsem ani jednou) a pak teprve začala pomalu nabírat. Když jsem jela do porodnice, přes zimní bundu nebylo břicho vůbec vidět a i bez bundy jsem vypadala tak na 6. měsíc. Přibrala jsem 13kg a týden po návratu z porodnice jsem měla svoji původní váhu. Kéž by to tak chtělo být i tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 17:31
PetiteFillette píše:
Tak já zatím kilo shodila, ale špatně mi není a břicho je takové nafouklé. Už mám od minula povolené svaly, takže to tentokrát jde vidět dřív. U dcery jsem za prvních 5 měsíců shodila kilo (nezvracela jsem ani jednou) a pak teprve začala pomalu nabírat. Když jsem jela do porodnice, přes zimní bundu nebylo břicho vůbec vidět a i bez bundy jsem vypadala tak na 6. měsíc. Přibrala jsem 13kg a týden po návratu z porodnice jsem měla svoji původní váhu. Kéž by to tak chtělo být i tentokrát.

no tak to já budu tiše závidět… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.9.11 17:56

také můžu jenom závidět…k tomu cvičení: břicho neposiluju… :-( jenom na nohy a zadek..jsem totiž typická hruška… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.9.11 18:22

Když já už mám doma jednoho špunta, takže to bude trochu složitější…
Jinak já jsem po prvním porodu už na své váze (ne teda na dlouho :-) a břicho se mi taky vrátilo do stejného stavu…a rozhodně to není tím, že bych nejedla…podle mě hodně záleží na dispozicích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
28.9.11 18:35

Ahoj holky :mavam: ,

po dlouhe dobe zdravim, musim vse docist :-)

Jinak v pondeli sem byla u MuDr., mame prvni fotecku cukrika naseho :-) Dnes jsem podle ult 6+3, 4,2 mm, takže jeste neslo srdicko :srdce: videt ani slyset.. ale i tak nadherny pocit videt tam ten flicek :kytka:

Tak a ted to tu jdu prosmejdit a zjistit, co vse se tu udalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
28.9.11 19:03

Holky na pupik a nejaka ta KG navic mame v teto dobe vyhradni pravo, tak si to uzivejme :-)

Ja se tesila, jake budu mit chute, jak se budu cpat dobrutkama a zatim je to naopak, zaludek mam na vode, jak kdybych byla po dvoudennim tahu :lol: . Sice nezvracim, ale je mi porad zle. Pomaha mi jogurt nebo zmrzlina magnum, dnes sem mela uz 2 :oops: , ta zmrzlina je jen moje sugerace, nepomaha mi, ale chutna, takze jsem rada, ze aleson na neco mam chut :-P.

Jinak pupik uz mam takovy „natekly“, asi si cukrik dela mistecko, aby se mohl poradne rozvalit :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.9.11 19:23

Ahoj holky,
vezmete mě ještě mezi sebe ?
Cca před týdnem jsem objevila // na testíku,týden před termínem MS :-) .Čárky už pěkně sílí,objednaná jsem na 10.10 k dr,tak snad bude vše tak,jak má být. :srdce: :hug:
Teď jen čtu o nevolnostech,tak zatím jen dopoledne mám žaludek na vodě,chvílema to je o ustání,ale zvracela jsem zatím jen 1.Jinak jsem teda spíše hrozně unavená a šíleně mě bolej prsa. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí