Poradna duly
Jana Čurdová
pkp: taky mi dost nabírá bříško…dřív jsem je měla pěkně plochý a ted už mi začíná pneu…
asi kdo má pěkně plochý břicho tak to jde vidět dřív než když tam má někdo menší pneu.....taky se bojím že ze mě bude obr…
právě proto chci co nejvíce cvičit
pkp taky mam porad hlad, presne jak rikas kazde dve hodiny. Ale snazim se to zahanet ovocem a pitim, abych nebyla za chvili jak tulen.
beruloušek píše:
pkp: taky mi dost nabírá bříško…dřív jsem je měla pěkně plochý a ted už mi začíná pneu…asi kdo má pěkně plochý břicho tak to jde vidět dřív než když tam má někdo menší pneu.....taky se bojím že ze mě bude obr…
právě proto chci co nejvíce cvičit
ahá, já se takhle ze začátku bála cvičit, takže chodím jen na dlouhý vycházky se psem… co cvičíš???
Nesinka píše:
pkp taky mam porad hlad, presne jak rikas kazde dve hodiny. Ale snazim se to zahanet ovocem a pitim, abych nebyla za chvili jak tulen.
no tak to já pěkně poctivě žeru
ale taky to budu muset řešit jako ty, nakoupim mrkev a budu chroupat pěkně mrkvičku
jé, jsem ráda, že nejsem jediný exemplář - okolo mě jsou takový pěkný hubený maminy, a já budu verlyba
koukala jsem na lunární kalendář - vypočte pohlaví, prý se to holkám dost osvědčilo - mě vyšla holčička - takže to budu koule jasná ![]()
no právě..kolem mě takový hezký štíhlý maminy…nevíte jak to dělají?já mám sklony k obření tak se hodně bojím…
snažím se moc nejíst…jinak cvičím takový posilovací cviky asi dvacetminut… dřív zumbu…ale tu se ted bojím…
já myslim, že nežerou, jinak si to nedokážu vysvětlit
a posilování jakože ruce nohy - předpokládám, že břicho asi ne e ![]()
Kočky tak tu chuť k jídlu vám závidím, i když třeba za týden vám bude stejně jako mě… jíá mám 2 kg dole a to jsem se dnes vážila… nemám na nic chuť a podívat se na jídlo tak to mi fakt hoooodně vadí!!! Jím jen sušenky a banany! Nechodím vůbec do obchodu, tam by to vůbec nedopadlo dobře a v tašce mám igelitovej pytlík…
Buďte rádi, že jíte alespoň můžete malýmu šoupat vitamíny ![]()
Tak já zatím kilo shodila, ale špatně mi není a břicho je takové nafouklé. Už mám od minula povolené svaly, takže to tentokrát jde vidět dřív. U dcery jsem za prvních 5 měsíců shodila kilo (nezvracela jsem ani jednou) a pak teprve začala pomalu nabírat. Když jsem jela do porodnice, přes zimní bundu nebylo břicho vůbec vidět a i bez bundy jsem vypadala tak na 6. měsíc. Přibrala jsem 13kg a týden po návratu z porodnice jsem měla svoji původní váhu. Kéž by to tak chtělo být i tentokrát.
PetiteFillette píše:
Tak já zatím kilo shodila, ale špatně mi není a břicho je takové nafouklé. Už mám od minula povolené svaly, takže to tentokrát jde vidět dřív. U dcery jsem za prvních 5 měsíců shodila kilo (nezvracela jsem ani jednou) a pak teprve začala pomalu nabírat. Když jsem jela do porodnice, přes zimní bundu nebylo břicho vůbec vidět a i bez bundy jsem vypadala tak na 6. měsíc. Přibrala jsem 13kg a týden po návratu z porodnice jsem měla svoji původní váhu. Kéž by to tak chtělo být i tentokrát.
no tak to já budu tiše závidět… ![]()
také můžu jenom závidět…k tomu cvičení: břicho neposiluju…
jenom na nohy a zadek..jsem totiž typická hruška… ![]()
Když já už mám doma jednoho špunta, takže to bude trochu složitější…
Jinak já jsem po prvním porodu už na své váze (ne teda na dlouho
a břicho se mi taky vrátilo do stejného stavu…a rozhodně to není tím, že bych nejedla…podle mě hodně záleží na dispozicích…
Ahoj holky
,
po dlouhe dobe zdravim, musim vse docist ![]()
Jinak v pondeli sem byla u MuDr., mame prvni fotecku cukrika naseho
Dnes jsem podle ult 6+3, 4,2 mm, takže jeste neslo srdicko
videt ani slyset.. ale i tak nadherny pocit videt tam ten flicek ![]()
Tak a ted to tu jdu prosmejdit a zjistit, co vse se tu udalo ![]()
Holky na pupik a nejaka ta KG navic mame v teto dobe vyhradni pravo, tak si to uzivejme ![]()
Ja se tesila, jake budu mit chute, jak se budu cpat dobrutkama a zatim je to naopak, zaludek mam na vode, jak kdybych byla po dvoudennim tahu
. Sice nezvracim, ale je mi porad zle. Pomaha mi jogurt nebo zmrzlina magnum, dnes sem mela uz 2
, ta zmrzlina je jen moje sugerace, nepomaha mi, ale chutna, takze jsem rada, ze aleson na neco mam chut
.
Jinak pupik uz mam takovy „natekly“, asi si cukrik dela mistecko, aby se mohl poradne rozvalit
.
Ahoj holky,
vezmete mě ještě mezi sebe ?
Cca před týdnem jsem objevila // na testíku,týden před termínem MS
.Čárky už pěkně sílí,objednaná jsem na 10.10 k dr,tak snad bude vše tak,jak má být.
![]()
Teď jen čtu o nevolnostech,tak zatím jen dopoledne mám žaludek na vodě,chvílema to je o ustání,ale zvracela jsem zatím jen 1.Jinak jsem teda spíše hrozně unavená a šíleně mě bolej prsa. ![]()