// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
27.9.11 13:45

Coke, Lísteček - gratulace

tak jinak rodině jsme to řekli ;) a ostatním po NTscreeningu ;) ale myslím, že to půjde viět dřív ;) vzhledem, k tomu, že nepatřím ke štíhlé části populace a čekám druhé a navíc se mi nafouklo pěkně břicho, tak ho mám jak u prvního ve čtvrtým měsíci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
27.9.11 14:10

Nesinko - hafík je ridgeback, takové to velké hnědé s pruhem opačně rostoucí srsti na zádech :wink:
Jinak já si zatím své tajemství nechávám pro sebe, ani manža nic neví, jen jedna kamarádka tuší. 8-)

Dneska ráno jsme byli na plavču s malým a udělalo se mi před odjezdem pěkně blbě…to jsem u prvního těhu vůbec neměla. Ale unavená jsem, to je asi vždycky stejné :-P tak jdu využít toho, že Tomík spí a taky si na chvíli hodím nožky nahoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
27.9.11 15:01

CokeLady mne v 6+2 videla naznak srdicka :-) Alkohol - vsude ridit auto ;-) Pripadne tvrdit, ze mas ze vcerejska kocovinu :-D nebo delat ze pijes a nepit… Ale u nas to bude stejny, pristi tyden oslava tchyne, a my jsme dost „vinari“, takze to taky bude narocny. Navic jestli u vas vi, ze se snazite o mimi, tak si urcite domysli a zepta se - a pak je tezky mlzit, ale nelhat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3005
27.9.11 15:06

nad tím jsem taky přemýšlela jak se vymlouvat…no já jsem hodně na víno…takže skleničku si dám a pak se asik budu vymlouvat že mi nejní moc dobře atd…ale těhotenství zapřu :mrgreen: nikdo neví že jsme se snažili krom dvou kámošek.....a jedna z nich už to ví… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 15:18

káva se může pít?já myslela že nemůže vůbec…já pila dříve jeden šálek denně no a ted vůbec…taky jsem si říkala aby jim to bylo podezřelý…ale když tchýně vždycky narážela na děti, tak jsem odpovídala, že nechceme…no a po roce mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 15:19

a kafíčko si jdu tedy hnedkom udělat :mrgreen: :mrgreen: po osmi dnech luxus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 15:36

no přesně jak píšeš…piju jednou denně a s mlékem…a taky většinou nedopiju… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 15:38
lísteček píše:
Ahojky holky, dnes jsem nasla i ja // na testiku :-) tak bych se rada pridala k Vam :-)

Gratuluji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 15:40
beruloušek píše:
no přesně jak píšeš…piju jednou denně a s mlékem…a taky většinou nedopiju… :mrgreen:

já taky myslela ,že se nesmí kafíčko :-? mě na gynekologii dali i Caro tak jsem si říkala když mě to daly oni tak to kafé asi opravdu nesmím :lol: ale pravda je ,že kofole neodolám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 15:47

každej doporučuje něco jinýho…ale myslím si, že když je všecko s mírou, tak by neměl být veliký problém…zobáte nějaký vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 15:52

já neberu žádné vitamíny jenom velké množství zeleniny a ovoce. A beru jenom železo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.9.11 15:56

Ahoj holky, tady to teda jede :pankac:

Vítám a gratuluju všem s // :potlesk:

Já už to řekla svým rodičům (říkala jsem si, že kdyby se náhodou něco stalo, stejně bych jim to řekla, i kdyby nevěděli, že jsem v tom), pár kamarádům (dneska to asi řeknu dalšímu) a taky v práci už jsem to řekla. Chystám se totiž dát výpověď, tak aby věděli proč a kdy asi, aby si stihli najít náhradu, je to fér. Čistě teoreticky, nerozumíte tady některá náhodou sociálním dávkám/rodičovskému příspěvku apod.? Potřebovala bych něco zjistit.

Jinak já kofolu ani colu v těhu nepiju. Tu kofolu ještě tak občas, ale spíš až ke konci. Takhle na začátku z toho nemám moc dobrý pocit. Kafe si dám tak jedno do týdne, s mlékem.
Alkohol nikomu nevysvětluju. Byli jsme o víkendu na šílené kalbě a já celou dobu pila nepivo a džus. Když mi chtěl někdo něco vnutit, jednoduše jsem odmítla a dál se nikdo neptal. A kdyby jo, řekla bych, že prostě nechci. Dál je každému houby po tom, proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 16:11

holky a cvičíte někdo?nebo jste kvůli těhotenství přestali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.9.11 16:24

CokeLady, právě proto, aby se mi PPM nevypočítávala z příjmu. Já totiž pracuju 60hod/měs. s příjmem cca 2400kč, z toho mi ještě strhávají doplatek do minima na zdrav.pojištění (asi 400), přičemž náklady na cestu do práce+jídlo+pití mě na měsíc vyjde asi na 600. Takže příjem veškerý nulový. A kdyby se mi z toho měla počítat PPM, tak se budem muset chodit pást. S jedním větším dítkem to ještě jde, ale s miminem ne. Proto chci na ÚP, abych mohla od porodu dostávat RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 16:28

tak to jdi stopro na úřad práce…tam to vychází u nezaměstnané 7OOO když si vyzmeš dovolenou na tři roky…když kratší tak bude větší než 7000…takto má švagrová…měla to lepší než z práce…měla nízký příjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí