Poradna duly
Jana Čurdová
tak na chvilinku změním téma…třeba hooolky koukáte na nějaký seriály? já na ulici
![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat
sice nejsem září ,ale ráda bych si s někým pokecala ať mi to trochu utíká
![]()
Ahojky, no určitě, vítej
Ale tu přezdívku budu asi muset kopírovat, tu si nezapamatuju
Dělám si srandu, je to asi Sandra s x za každým písmenkem, že jo
A který jsi měsíc? Ať tě můžeme vyzpovídat ![]()
Ano je to složitá přezdívka nevím ani proč jsem si ji dávala
jmenuji se Lenka
začínám 5.měsíc tedy 17tt a v pondělí mi se snad dozvím co to bude ![]()
jééé strašně mě zaujal dotaz na seriály
já je tedy vůbec nesleduji zdá se mě ,že je to pořád dokola
Vždycky jsem říkala kdybych viděla první díl a pak až poslední pořád bych věděla děj
Ulici jsem sledovala jenom kvůli mamce ona je takový seriálový maniak
ale zdá se mě ,že se tam podvádí každý s každým
![]()
Dobré ráno, ženský ![]()
Jé seriály
Já koukám akorát na Prostřeno, pokud ho stihnu. A dřív jsem koukala na Chůvu k pohledání a žehlila u toho
Nebo na dr. House. Z českých seriálů nemám vůbec potuchy, kdo je kdo a o čem to je. Navíc mi manžel přepíná TV na válečné dokumenty, takže když v běžných rodinách jede pohodová Ordinace, tak u nás jede Holocaust nebo Letečtí stíhači v boji, šedesátá sedmá série ![]()
Nesinko:: u nás je to taky tak podobné když si zapnu třeba Prostřeno tak dojde můj a začně mě dotoho kecat ,že je to kravina jestli na to budu hledět atd. tak mě vytočí že jdu na net a on si to přepně na fotbal nebo hokej.
A teď dostal dvd Bratrstvo neohrožených snad 10.dílu po hodině
Ještě že je tenhle web ani mě to pak nevadí*Jenom ho pak zajímá ským si tak dlouho píšu tak mu vždycky řeknu s novým milencem
nějak se škádlit asi musíme ![]()
Sandra Jéééééje, Bratrstvo neohrožených, tak to se taky hlásím do klubu
To u nás taky jelo ![]()
holky vy nemáte děti co???
takže u nás se kouká na kouzelnou školku a na krtečka… když nás k tomu malá pustí tak vidím prostřeno a zprávy a pak u ordinace žehlím a teda se ještě snažím podchytit zdendu pohlreicha ![]()
Já koukám na Prostřeno, ale nikdy nevidím kolik dostali bodů, protože se to kryje se začátkem Večerníčku ![]()
ano ještě ne
tak si musím zatím všeho užít i té televize
když vidím mojí sestru která má 9.měsíční dceru kterou mi neustále dává na hlídání ,že jde spát a musí pořád něco dělat
teď mi ji dala a šla vedle tančit Zumbu
Tak nic asi prcka vyvezem na vzduch
budu dneska dělat štrudl tak jdu na kupovat ![]()
Mabis jasný, bezdětní
Až bude dítě, tak Holocaust nepojede, pojede Večerňajs
![]()
sestra to dobře vychytala. Dělají rekonstrukci baráku tak bývají u nás doma. V baráku je nás 7 lidí samá babička a prababička* Já se budu po Novém roku stěhovat do jiného města k příteli nikoho tam neznám tak nevím komu budu dávat hlídat mimi já ![]()