// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
22.9.11 13:57

tak na chvilinku změním téma…třeba hooolky koukáte na nějaký seriály? já na ulici :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.9.11 13:57

Ahoj holky můžu se k vám přidat :roll: sice nejsem září ,ale ráda bych si s někým pokecala ať mi to trochu utíká :mavam: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
22.9.11 13:58

Mně to povídej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
22.9.11 14:00

Ahojky, no určitě, vítej :palec: Ale tu přezdívku budu asi muset kopírovat, tu si nezapamatuju :mrgreen: Dělám si srandu, je to asi Sandra s x za každým písmenkem, že jo :-) A který jsi měsíc? Ať tě můžeme vyzpovídat :-D

• Citovat
  • Upravit
3066
22.9.11 14:11

Ano je to složitá přezdívka nevím ani proč jsem si ji dávala :roll: jmenuji se Lenka :-D začínám 5.měsíc tedy 17tt a v pondělí mi se snad dozvím co to bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 07:05

jééé strašně mě zaujal dotaz na seriály :-D já je tedy vůbec nesleduji zdá se mě ,že je to pořád dokola :zed: Vždycky jsem říkala kdybych viděla první díl a pak až poslední pořád bych věděla děj :roll: Ulici jsem sledovala jenom kvůli mamce ona je takový seriálový maniak :pankac: ale zdá se mě ,že se tam podvádí každý s každým :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
23.9.11 07:13

Dobré ráno, ženský :-)
Jé seriály :mrgreen: Já koukám akorát na Prostřeno, pokud ho stihnu. A dřív jsem koukala na Chůvu k pohledání a žehlila u toho :lol: Nebo na dr. House. Z českých seriálů nemám vůbec potuchy, kdo je kdo a o čem to je. Navíc mi manžel přepíná TV na válečné dokumenty, takže když v běžných rodinách jede pohodová Ordinace, tak u nás jede Holocaust nebo Letečtí stíhači v boji, šedesátá sedmá série :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3066
23.9.11 07:21

Nesinko:: u nás je to taky tak podobné když si zapnu třeba Prostřeno tak dojde můj a začně mě dotoho kecat ,že je to kravina jestli na to budu hledět atd. tak mě vytočí že jdu na net a on si to přepně na fotbal nebo hokej. :nevim: A teď dostal dvd Bratrstvo neohrožených snad 10.dílu po hodině :roll: Ještě že je tenhle web ani mě to pak nevadí*Jenom ho pak zajímá ským si tak dlouho píšu tak mu vždycky řeknu s novým milencem :pankac: :lol: nějak se škádlit asi musíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
23.9.11 07:26

Sandra Jéééééje, Bratrstvo neohrožených, tak to se taky hlásím do klubu :mrgreen: To u nás taky jelo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5086
23.9.11 08:45

holky vy nemáte děti co???
takže u nás se kouká na kouzelnou školku a na krtečka… když nás k tomu malá pustí tak vidím prostřeno a zprávy a pak u ordinace žehlím a teda se ještě snažím podchytit zdendu pohlreicha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.11 08:50

Já koukám na Prostřeno, ale nikdy nevidím kolik dostali bodů, protože se to kryje se začátkem Večerníčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 08:53

ano ještě ne :mrgreen: tak si musím zatím všeho užít i té televize :lol: když vidím mojí sestru která má 9.měsíční dceru kterou mi neustále dává na hlídání ,že jde spát a musí pořád něco dělat :roll: teď mi ji dala a šla vedle tančit Zumbu :dance: Tak nic asi prcka vyvezem na vzduch :mavam: budu dneska dělat štrudl tak jdu na kupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.11 09:00

Já chci taky sourozence, co by mi hlídal dětiiiii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
23.9.11 09:08

Mabis jasný, bezdětní :lol: Až bude dítě, tak Holocaust nepojede, pojede Večerňajs :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3066
23.9.11 09:12

sestra to dobře vychytala. Dělají rekonstrukci baráku tak bývají u nás doma. V baráku je nás 7 lidí samá babička a prababička* Já se budu po Novém roku stěhovat do jiného města k příteli nikoho tam neznám tak nevím komu budu dávat hlídat mimi já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí