Poradna duly
Jana Čurdová
holky úplně se klepu a začínám chytat nerva…volala jsem na výsledky
pondělní hodnota 73
středeční hodnota 279
jestli tam jsou dvě tak mě omejou ale každopádně jsem těhule!!!!
mabis: gratuluji…to vypadá hooooooooooodně dobře…co dobře přímo skvěle…záááááááááávidímmmmmmmm ![]()
Mabis…super hodnoty…moc gratuluju…
Na utz právě neviděl nic…ještě se ptal proč jsem prý nepřišla hned…no přišla jsem tak jak mi doporučila sestřička a stejně by s tím nic nenadělal…
Už mě bolí břicho a krvácím…doufám že aspoň nebudu muset do toho špitálu… ![]()
sonipa - to mě mrzí… hele jestli si myslíš a máš potvrzeno SP tak zkus pít kontryhel, pomáhá od bolestí a pak v dalším cyklu pomáhá s nárůstem sliznice
a neboj brzo se zadaří ![]()
Mabis…potvrzené ještě ne…ale ty čárky a plusko na tom samém testu co jsis dělala ty mluví jasně…
Kontryhel jsem loni nějakou dobu pila, tak asi zase začnu…máš s ním dobré zkušenosti…
?
beruloušek…no já taky doufám a hlavně doufám, že na další // nebudu čekat další rok a půl… ![]()
tak ted mám teda z toho pondělka staracha a štve mě že jsem nejela dnes ![]()
Sonipo doufám, že tě nebudu následovat… je mi to líto. Kontryhel doporučuji ale jestli ti můžu něco poradit. Pokud to bude spontální potrat a hezky se rozkrvácíš nech tomu volnej průběh… a pokud pojedeš do nemocńice pozor na starý dědouchy a babky doktorky… někdy chtějí i tak dělat revizi ale tu si nenech udělat… domluv se UTZ až dokrvácíš a na odběru HCG… můžeš se pak hned snažit znova a nečekat na uplynutí 3. měsíců… Já chodím za takovým mladým gynekologem a ten to na mě praktikuje vždycky… Samozdřejmě jen pokud je to klasickej SP.
sonipa - já ted pila kontryhel až tento měsíc a hned se to povedlo, pije se první polovinu cyklu (od 1. dne MS až do ovulace) 3 hrníčky denně
já zas pila tento měsíc femigard a taky se hned zadařilo..předtím pět měsíců nic…
Sonipa jej to je mi líto, zrovna u vás, když se snažíte už tak dlouho… ale jak píšou holky, jestli je to spontánní potrat takhle brzo a bude bez revize, tak můžeš být za měsíc znovu těhu!
Berulousek myslím, že by s tím stejně nic neudělali, nenervovala bych se a vydržela těch pár dní… je to už za chvíli.
jo máš pravdu…to si taky říkám… ![]()
ještěže jsem narazila na tuhle diskuzi ![]()