// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
22.9.11 11:47

holky úplně se klepu a začínám chytat nerva…volala jsem na výsledky

pondělní hodnota 73
středeční hodnota 279

jestli tam jsou dvě tak mě omejou ale každopádně jsem těhule!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
22.9.11 11:51

mabis: gratuluji…to vypadá hooooooooooodně dobře…co dobře přímo skvěle…záááááááááávidímmmmmmmm :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.9.11 11:52

Mabis…super hodnoty…moc gratuluju… :wink: Na utz právě neviděl nic…ještě se ptal proč jsem prý nepřišla hned…no přišla jsem tak jak mi doporučila sestřička a stejně by s tím nic nenadělal… :roll: Už mě bolí břicho a krvácím…doufám že aspoň nebudu muset do toho špitálu… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.9.11 11:56

sonipa - to mě mrzí… hele jestli si myslíš a máš potvrzeno SP tak zkus pít kontryhel, pomáhá od bolestí a pak v dalším cyklu pomáhá s nárůstem sliznice ;) a neboj brzo se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
22.9.11 11:57

sonipa: tak to mě mrzí…snad budeš v pořádku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.9.11 12:02

Mabis…potvrzené ještě ne…ale ty čárky a plusko na tom samém testu co jsis dělala ty mluví jasně… :roll: Kontryhel jsem loni nějakou dobu pila, tak asi zase začnu…máš s ním dobré zkušenosti… :wink: ?
beruloušek…no já taky doufám a hlavně doufám, že na další // nebudu čekat další rok a půl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.9.11 12:08

Sonipa: to mě moc mrzí :-( :-(

Beruloušek: je mi 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
22.9.11 12:16

tak ted mám teda z toho pondělka staracha a štve mě že jsem nejela dnes :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
22.9.11 12:31

Sonipo doufám, že tě nebudu následovat… je mi to líto. Kontryhel doporučuji ale jestli ti můžu něco poradit. Pokud to bude spontální potrat a hezky se rozkrvácíš nech tomu volnej průběh… a pokud pojedeš do nemocńice pozor na starý dědouchy a babky doktorky… někdy chtějí i tak dělat revizi ale tu si nenech udělat… domluv se UTZ až dokrvácíš a na odběru HCG… můžeš se pak hned snažit znova a nečekat na uplynutí 3. měsíců… Já chodím za takovým mladým gynekologem a ten to na mě praktikuje vždycky… Samozdřejmě jen pokud je to klasickej SP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.9.11 12:50

sonipa - já ted pila kontryhel až tento měsíc a hned se to povedlo, pije se první polovinu cyklu (od 1. dne MS až do ovulace) 3 hrníčky denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
22.9.11 12:54

já zas pila tento měsíc femigard a taky se hned zadařilo..předtím pět měsíců nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
22.9.11 13:30

Sonipa jej to je mi líto, zrovna u vás, když se snažíte už tak dlouho… ale jak píšou holky, jestli je to spontánní potrat takhle brzo a bude bez revize, tak můžeš být za měsíc znovu těhu!

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
22.9.11 13:42

Mabis gratulace!!! Ať už jich tam je kolik chce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
22.9.11 13:45

Berulousek myslím, že by s tím stejně nic neudělali, nenervovala bych se a vydržela těch pár dní… je to už za chvíli.

• Citovat
  • Upravit
3005
22.9.11 13:56

jo máš pravdu…to si taky říkám… :think:
ještěže jsem narazila na tuhle diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie