Poradna duly
Jana Čurdová
jo a všude po rodině vykládala že dovolila svýmu miláčkovi (ted už mýmu manželovi) aby si mě vzal, protože ví že se do tří let rozvedem…přitom se jí na svolení nikdo nezeptal…a ty řeči co vedla na svatbě…
![]()
Nes: Jj, na potvrzení jdu teď v útery, jestli se jedno nevstřebalo, ale mám takový tušení, že tam oba budou a zůstanou až do konce, protože jsem chtěla jen 2 děti… ![]()
Tchýni mám 300 km daleko a je mi to líto, protože vím, že by mi dost pomohla…moje mamča totiž zastavá názor, že vnoučata jsou jen pro radost a ty neoblíbené věci okolo je povinna dělat matka…tak doufám, že postoj hodně rychle změní nebo to fakt nezvládnuu…
tak držím palečky…at ti to dopadne jak si přeješ…já jdu na potvrzení těhotenství v pondělí…
munkina píše:
Ahoj holky, 16. jsem našla dvě čárky po dvou měsících snažení…měla jsem strašnou radost…až do té doby, než jsem byla u dr., našel mi tam totiž dva gestační váčky, takže šok největší
Ahojky, být tebou (radost nebo šok ti kazit nechci) počkej do tak 8-9tt
ono se často stane že se jeden vááček nebude vyvíjet, já to tak měla u prvního ![]()
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Gratuluju všem k //. Tento týden jsem taky zjistila //. Je mi 30, jsem vdaná.
Snažili jsme se 1,5 roku. Vzhledem k věku a tomu že mi květnu bude končit pracovní smlouva a další práci teď hledat nehodlám (za 4 roky jsem musela vystřídat 4 místa) tak jsme šli na IVF a hned první pokus se povedl
.
Vzhledem k IVF jsem trochu víc sledovaná - krev je zkontrolovaná UTZ bude 3. nebo 4.10.
Dávali jsme jen 1 embryjko, 2 jsou v mražáčku. Chceme sice 2 děti ale radši ne najednou.
Mám dvě kamarádky s dvojčátky a jedna má dokonce po 15 měsících po dvojčátkách 3. dítě, takže aspoň trochu vím co to obnáší.
Před 2,5 lety jsem přišla o žlučník výměnou za spoustu přibraných kil tak jsem dobrovolně do dvojčat nechtěla. Naštěstí se mi podařilo letos 7 kilo zhubnout, takže mám trochu místa v břichu i oblečení ![]()
holky, posílám další foto. doufám, že začnou // pěkně sílit, do MS mám cca 14 dnů takže ještě spousta času. mě teď tak napadlo, že když mám duchy tak brzo, tak snad mě nebude čekat překvápko v podobě dvou či více mimin najednou ![]()
Ahojky holky… ![]()
Vítám všechny nové těhulky… ![]()
Tak konečně poslední směna za mnou a čeká nás s manžílkem dlouhý víkend, na pondělí jsem si totiž kvůli toho Dr. zařídila dovču a manžílek stejně chtěl jít na krev (darovat), tak půjde taky v pondělí a aspoň budem mít den volna navíc… ![]()
Mabis…hned zítra kouknu v lékárně a asi začnu čajíky pít, třeba to něco pomůže… ![]()
Nesi…no manžílek mi taky říká že do tří měsíců jsem zase těhu, ale po tom roce a čtvrt co to nešlo po tom minulém potratu mám docela strach že to bude to samé…
Ale uvidíme, třeba se na nás ten osud už konečně usměje… ![]()
Jinak co se týče hlídání tak u nás jedině tchýně, já už mamku nemám a můj taťka je přece jenom chlap, i Filípka začal hlídat až trochu povyrostl…
Když byla ještě mamka, tak to bylo jednodušší, to jsem mohla jít hned co měl malý 3 do práce, ale takhle nevím jak to bude… ![]()
katyszek píše:
holky, posílám další foto. doufám, že začnou // pěkně sílit, do MS mám cca 14 dnů takže ještě spousta času. mě teď tak napadlo, že když mám duchy tak brzo, tak snad mě nebude čekat překvápko v podobě dvou či více mimin najednou
14 dní do MS a jsou tak jasné
tak gratuluji ![]()
Sxaxnxdxrxa: Děkuju. Já to cejtim v kostech, že to budou dvojčata
I na ně máme genetický předpoklady - z mojí strany to budou dvojčata a z přítelovy kluci.
Já bych chtěla páreček…
Co se hlídání týče, tak u nás to nepůjde. Oboje rodiče mají daleko do důchodu (min. 10 let), přítelovy rodiče navíc žijou 150km od nás. Časem se teda asi přestěhujeme do jejich města, tak zas budou moji rodiče daleko. Holt si budem muset nějak poradit sami
Kamarádka je cca o 2 měsíce ode mě napřed, tak si kdyžtak můžeme hlídat navzájem ![]()
Dalunka vitej a drzime palce, jsem rada, ze je nas tu vic kolem 30 (ja jsem 33), ze si tu nepripadam tak stara ![]()
Holky zdravim vsechny z Beskyd, daly jsme si s nasi fenkou vystup na Lysou horu a je to tak supeeer!!! Nadherne pocasi, manzel v Ostrave, tehotenske blivno-nevolno jsem rozchodila, proste nadhera. Mozna posledni peknej vikend letos. Co delate, jak ho travite vy? Doufam, ze ne jenom uklidem a zehlenim…
Beru tvoje tchyne bude peknej darecek, co? Pak jde asi o to, jestli mas dost pevny nervy na to to snaset, ja tyhle veci vzdycky strasne resim a spatne nesu…
Nesi…jeee, ty jsi z Ostravy?? No já to tam mám taky kousek…
A na Lysou chodíme pravidelně jak v létě tak v zimě…
My trávíme sobotní odpoledne grilovačkou k manžílkovým narozeninám, měl je sice začátkem září, ale nějak to nevycházelo abychom se sešli všichni, tak to slavíme až dnes…a počasí jako na objednávku… ![]()
ahoj holky, dnešní odpolko jsem trávila s manžílkem a pracanty.....dělali jsme základovou desku k domečku…
grilovačku závidím…dnešek byl na to jako stvořený…jinak se děsím pondělku co bude na gyndě… ![]()