Poradna duly
Jana Čurdová
Sonipa:tak hlavně že tě tak brzy objednali jinde…snad se už někam pohnete… ![]()
Vydrž do kontroly a pak budeš vidět i
a pak si budeš jistá ,že tam prcek je ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Vydrž do kontroly a pak budeš vidět ia pak si budeš jistá ,že tam prcek je
budu se snažit
ale bude to vélká zkouška
… díky ![]()
hlavně se šetři a v práci jestli děláš něco těžkýho nech na druhých
když už to ví tak je využij ![]()
Ahoj Kočky
hlásím se po delší době!!! Jen odpočívám! byla jsem na gyndě a stále je vše v pořádku! Jak jsem už psala jsem po 4 potratech a ted po 5 to vypadá dobře tak jsem se přidala k Vám.
Jinak, Kočky, já bych počkala s tím oznamováním… nikdy nevíte co se stane a pak zas poslouchat litující řeči tak to je taky nářez. Ale rodiče by to měli vědět asi drív než kamarádi a nikdy nevíte kdy se to nějak doslechnou. Já to doma hned oznámila, protože mamka mi vaří a stará se teď v začátku o mě!!! Mám hlavně ležet a odpočívat. Manželovým rodičům jsme to neřekli… a to já už začínám 9 týden. Dvě čárky jsem našla hned na začátku září.
Já jsem na neschopence hned od začátku!
zatím papa
tak ti držím palečky aby to tentokrát dopadlo dobře…víš co ty jsi trošičku jiný případ než my…jak píšeš ležíš na neschopence, mamka se o tebe stará…
Ahoj holčiny, tak jen potrvrzuji, že jsou tam pořád dva, takže to bude nářez…Jsem v 7. týdnu a všichni mí nejbližší to ví…šok, že čekám dvojky se opravdu nedal udržet…
myslím, že to že se něco vytelí se stane klidně i později… já počkám na kontrolu - která je v 8.týdnu.. zas mi přijde nefér, říct to našim a manželovým rodičům ne. když už tak už … a vůbec, kdybych potratila, půjdu na kyretáž - tu budu také skrývat? ne! prostě je to tak jak to je - teď jsem šťastná, že čekáme mimi a pokud bych měla potratit holt to asi tak mělo být - já dělám vše pro to, aby ne! jsem moc ráda, že čekáme mimi a nevydržím se o to nepodělit s oběma rodiči, takže mě čekají ještě 2týdny tajnůstkaření a pak to pustím ven ![]()
v 8 týdnu opravdu už schvaluju to říct a ono to už jde poznat… tchán mi to poznal na očích!!! To mě hodně překvapil
Oni ty naši rodiče nejsou tak hloupí a mají i jené zkušenosti a poznatky ![]()
Munkina náhodou super!!! Víš jaký to musí být překvápko a jak musí teď přemýšlet
Hlavně ať je vše OK!
A srdíčka už tlučou!!!?
munkina dvojnasobna gratulace, a ty to zvladnes, a deti si budou hrat spolu a budou jeden v druhym mit oporu… ![]()
Scharlota píše:
v 8 týdnu opravdu už schvaluju to říct a ono to už jde poznat… tchán mi to poznal na očích!!! To mě hodně překvapilOni ty naši rodiče nejsou tak hloupí a mají i jené zkušenosti a poznatky