// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
28.9.11 10:15

Sonipa:tak hlavně že tě tak brzy objednali jinde…snad se už někam pohnete… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 10:20

Vydrž do kontroly a pak budeš vidět i :srdce: a pak si budeš jistá ,že tam prcek je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 10:21
sxaxnxdxrxa píše:
Vydrž do kontroly a pak budeš vidět i :srdce: a pak si budeš jistá ,že tam prcek je :kytka:

budu se snažit :-) ale bude to vélká zkouška :-D … díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 10:26

hlavně se šetři a v práci jestli děláš něco těžkýho nech na druhých :mrgreen: když už to ví tak je využij :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.9.11 10:33

moje řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 11:07

Ahoj Kočky

hlásím se po delší době!!! Jen odpočívám! byla jsem na gyndě a stále je vše v pořádku! Jak jsem už psala jsem po 4 potratech a ted po 5 to vypadá dobře tak jsem se přidala k Vám.

Jinak, Kočky, já bych počkala s tím oznamováním… nikdy nevíte co se stane a pak zas poslouchat litující řeči tak to je taky nářez. Ale rodiče by to měli vědět asi drív než kamarádi a nikdy nevíte kdy se to nějak doslechnou. Já to doma hned oznámila, protože mamka mi vaří a stará se teď v začátku o mě!!! Mám hlavně ležet a odpočívat. Manželovým rodičům jsme to neřekli… a to já už začínám 9 týden. Dvě čárky jsem našla hned na začátku září.

Já jsem na neschopence hned od začátku!

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.9.11 12:53

tak ti držím palečky aby to tentokrát dopadlo dobře…víš co ty jsi trošičku jiný případ než my…jak píšeš ležíš na neschopence, mamka se o tebe stará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.9.11 16:32

Ahoj holčiny, tak jen potrvrzuji, že jsou tam pořád dva, takže to bude nářez…Jsem v 7. týdnu a všichni mí nejbližší to ví…šok, že čekám dvojky se opravdu nedal udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.9.11 16:34

a všichni byli v šoku ??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.9.11 16:39

myslím, že to že se něco vytelí se stane klidně i později… já počkám na kontrolu - která je v 8.týdnu.. zas mi přijde nefér, říct to našim a manželovým rodičům ne. když už tak už … a vůbec, kdybych potratila, půjdu na kyretáž - tu budu také skrývat? ne! prostě je to tak jak to je - teď jsem šťastná, že čekáme mimi a pokud bych měla potratit holt to asi tak mělo být - já dělám vše pro to, aby ne! jsem moc ráda, že čekáme mimi a nevydržím se o to nepodělit s oběma rodiči, takže mě čekají ještě 2týdny tajnůstkaření a pak to pustím ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 16:44

v 8 týdnu opravdu už schvaluju to říct a ono to už jde poznat… tchán mi to poznal na očích!!! To mě hodně překvapil :-) Oni ty naši rodiče nejsou tak hloupí a mají i jené zkušenosti a poznatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 16:46

Munkina náhodou super!!! Víš jaký to musí být překvápko a jak musí teď přemýšlet :-) Hlavně ať je vše OK! :palec: A srdíčka už tlučou!!!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
28.9.11 16:49

munkina dvojnasobna gratulace, a ty to zvladnes, a deti si budou hrat spolu a budou jeden v druhym mit oporu… :-)

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
28.9.11 16:50
Scharlota píše:
v 8 týdnu opravdu už schvaluju to říct a ono to už jde poznat… tchán mi to poznal na očích!!! To mě hodně překvapil :-) Oni ty naši rodiče nejsou tak hloupí a mají i jené zkušenosti a poznatky :-)
:mrgreen: děkuji za schválení :kytka: … já teda nevím, jak vy,ale já si teď už přijdu, že jsem nabrala, a taky že jo, 2kg, jsem hubená, takže mám teď místo bříška pěkné pneu a to mi už taky řekli - no to je dost, že si trošku nabrala,hned ti to víc sluší a tak… takže je otázkou času, kdy se to doftípí… mám pořád hlad, jím po dvou hodinách - ale to nemám chutě, ale fakt hlad. ráno se vzbudim a musim se jít hned najíst… nevim, přijde mi, že je na to brzy, nemáte s tim zkušenosti někdo???? bojím se, že tímhle stylem ze mě bude pěkná verlyba :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.9.11 16:52

tak gratuluji ke dvojčátkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie