// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nesinka
21.9.11 12:43

Já beru Perinatal, ale bylo to fakt v duchu Dejte mi co uznáte za vhodný pro 1.trimestr. Na ten Femibion jsem taky slyšela samou chválu.

• Citovat
  • Upravit
3005
21.9.11 12:48

ono toho je fakt hodně…já se rozhodovala mezi calibrum baby plan femibion a mamavit…vybrala jsem cenově zlatou střední cestu…stejně jestli se má něco stát tak tomu ty vitamíny nezabrání…to je jenom pro dobrej pocit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.9.11 13:24

Já beru jenom listovku, koupila jsem ji hned po vysazení antiko. Minule jsem brala taky jenom tu. Mám totiž strach z velkého dítěte a jeho porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.9.11 13:26

Počky, po vitamínech se rodí velké děti? :-D jéé, jen to ne, s moji panví by mě mimi asi velke mimi roztrhlo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
21.9.11 13:32

s těma velkejma dětma je to kec ;)
za velký děti může genetika, přežírání se a cukrovka ;) vitaminy fakt ne ;)
s Emou jsem brala femibion taky a narodila ce v 36+1 a měla 2560g a 45cm v termínu by měla 3500 a 50cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
21.9.11 13:50

s těma vitamínama jsem to taky slyšela…kámoška když čekala první tak brala tady ty růzky vitamíny a narodil se jí cvalík při druhým těhotenství říkala že brala jenom první tři měsíce no a dítko bylo o kilo lehčí…možná náhoda…těžko říct :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
21.9.11 13:53

no myslím že to fakt byla náhoda ;)
ale femibion budu brát jen do 12tt (hlavně ten další pak stojí 500,– na měsíc a pokud nebudu moct přejít na novou varinatu rodičáku a znovu si zvolit výši čerpání a naopak mě nechají na té staré a krouhnou těch 16000 tak se půjdu pást, půjdu asi o 1000,– dolů s penězama…) ale je fakt že ve výsledku se mi varianta kterou pánové vymysleli s tím čerpáním líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.9.11 13:55

Já vycházím ze svého vlastního pozorování (dělala jsem na PS a na novo). Samo že to můžou být jenom náhody, ale mě se to nechce riskovat :lol: Radši jím vitamíny tak normál ve stravě + ta listovka kvůli rozštěpům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.9.11 19:12

Ahoj holky, můžu se přidat? Včera večer jsem našla na testu Dr. Max, citlivost 10, druhou / - viz foto (modrý test). Dneska na gravitestu 12,5 (zelený) ale nic. Tak doufám, že je jen brzo a můžu věřit „desítce“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.9.11 20:36

Pěkný večer, moc Tě vítám u nás :mavam: a čárečky jsou krásně zřetelné, takže velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
21.9.11 20:48
katyszek píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Včera večer jsem našla na testu Dr. Max, citlivost 10, druhou / - viz foto (modrý test). Dneska na gravitestu 12,5 (zelený) ale nic. Tak doufám, že je jen brzo a můžu věřit „desítce“ :)

neboj, máš ještě čas, když udělás v den vynechání bude krásná dálnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.9.11 22:27

Macenko, mabis

dekuju :) MS mam dostat az nekdy zacatkej rijna, takze casu hafo… u me je to nejaky podezrely totiz…

posledni MS zacala 5.9., skoncila v noci z 8. na 9.9. a 9.9. odpoledne probehlo :hug: . pak uz nic neb pritel odjel pracovne na mesic pryc… a 20.9. jsem udelala modrej test… tak nevim, jestli jsem nejaka divna nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
22.9.11 07:37

Katyszek - vítej, tak budem držet palečky, čárky tam teda jsou, to je nepopiratelné :mrgreen:

Sonipa - tak dneska zlom vaz na kontrole! Teď nevím, jestli dneska neměl jít ještě někdo, možná bychom si na to pak mohli založit souhrnnou tabulku :wink:

• Citovat
  • Upravit
3005
22.9.11 08:38

ahoj holky dneska jsem měla jít na krev já, ale protože jsem se odstěhovala tak mám gynekologa 70 km daleko, tak jsem našla novýho a ten mě vezme v pondělí…sem si říkala že ty tři dny to vydržím… :-) jinak vítám nově příchozí a gratuluji.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
22.9.11 08:40

jo dneska jde jedna na gyndu…tak at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie