// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
19.9.11 10:08

Já takýýýýýýýýý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.11 10:12

Ahojky holky… :kytka:
Nesinka…velká gratulace… :kytka: :wink: Už aby byl čtvrtek… :dance:
Jinak u mě příznaky taky nic moc…krom čůrání dvakrát za noc, přes den to ani nepočítám…sem tam pálení žáhy a to pobolívání v podbřišku, takové spíš jednorázové…jo a taky ta únava, včera jsem spala od šesti do sedmi a pak snad od devíti do sedmi rána…a to jsem vstala jen proto že jsem musela uličníka vypravit do školy… :-P :mrgreen:
Marciii…já teda prsa cítím minimálně, ale jak už jsem psala, nikdy jsem je nijak extra necítila, takže se ani nedivím… :-) S tím potratem…no co k tomu říct, mě posledně Dr. řekl že tak končí třetina těhotenství a že příroda ví co dělá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 13:06

tak mě už je pěkně blbě a mám pocit jakoby mě přejel tank, toto dítě fakt nemusí česnek a kafe…
jinak dnes jsem si zaplatila krev, protože nejbližší termín měl Dr. až 13.10. to budu 7+0 ale zase už půjdu rovnou na :srdce: a krev je pozitivní mám hcg 73,37 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.9.11 13:14

mabis to je super ajak dlouho js od ovu?jsme zvědavá jaké hodnoty budu mít já snad budou sedět jak mají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 13:17

jsem nějaký 11DPO takže hodnoty odpovídají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.9.11 13:22

no já jsem 18 takže bych měla mít asi o hoooooodně víc už co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 13:23

tady máte hodnoty hcg u jednoho mimi a i u dvojčat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 13:27

a ještě jsem našla tabulku velikosti gestačního váčku v závislosti na hodnotě hcg a týdnu těhu ;) abyste věděly kdy tam může jít něco vidět ;) v závorce jsou uvedeny hraniční hodnoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.9.11 14:14

Ahoj, já k tomu mám ještě roztroušenou sklerózu, tak jsem měla strach, co bude když vysadím injekce a prášky a zatím je to paráda, akorát se po ránu hůř rozcházím, ale to někdy všichni :-D
Jinak , co se týče těhotenství, tak taky pálení žáhy,bolí mě prsa a bolest v podbříšku. Kdyby nám to takhle vydrželo a bylo všechno v pořádku, tak by to bylo fajn. :roll:
Přeju Vám všem hladkej průběh těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 14:17

Market, tak to já roztroušenou sklerozu nemám rozcházím se taky špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.9.11 14:17

Týjo, tak to jsi fakt dobrá!!! :palec: Gratuluju a přeju žádné komplikace a co nejpevnější zdraví!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.9.11 15:34

Mabis, četla jsem tvůj deníček a chci se na něco zeptat. Ty už jsi dceři řekla, že budete mít přírůstek? Naše malá ví, že je v plánu, ale ještě jí to nechci říct, až tak do minimálně do 16tt. Ve 20tt ji chci vzít s sebou na velký UZV, tak to už jí to povím. Ale dřív se toho bojím, protože kdyby se pak s miminem něco stalo… Raději dceru takových věcí ušetřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.9.11 15:52

naší malé je 22 měsíců a vůbec nemluví, takže jí je to úplnej šumák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.9.11 17:31

Aha, tak to jo, já myslela, že už tomu rozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.9.11 09:06

Ahojky holky… :kytka:
Mabis…fajn články, člověk je hned klidnější… :-) :wink: Jinak blahopřeju k pozitivnímu hcg…já si tady na krev jako samoplátce zajít nemůžu, včera jsem tam volala a oni krev neodebírají, musela bych k Dr. a se žádankou a krví k nim… :-? No ale čtvrtek už je pozítří…to uteče… :dance:
Market…tak to je super, že je to zatím vše ok a s tím rozcházením souhlasím s Mabis.. :lol: A co na to vůbec Dr., myslím na to vysazení injekcí a prášků?
PetiteFillette…vidíš, to je dobrý nápad vzít syna později kouknout na utz, i když možná by bylo lepší kdyby pak koukl doma, no uvidíme… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí