// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nesinka
18.9.11 11:07

Mabis supeeeer! :palec:

• Citovat
  • Upravit
5086
18.9.11 11:19

holky já mám radost ;) no jdu koupit kravičku a táta dostane dneska předčasnej dárek k narozkám ;) TP je 31.5. a táta je má 15.6. ale teda jestli si myslí, že budu tak dlouho přenášet, tak teda to néééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 11:20

teda krabičku né kravičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 11:24

Mabis :lol:

• Citovat
  • Upravit
1575
18.9.11 13:11

Nesinka…co bys druhé dítko nestihla..měla jsem kolegyně, která si s manžílkem pořídila třetí dítko ve 36 a to už měla doma 2 skoro dospělé slečny… :-) :wink: Jinak já mám tu čárku pořád slabší, ale je fakt, že ty jsi už 6+0 a já teprve +- 4+6…tak se tím uklidňuju… 8-)
mabis…gratuluju…tak vidíš, jsi těhu… :palec: :wink: Já mám tenhle test už doma taky, co ho ukázali v reklamě tak jsem ho chtěla vyzkoušet, takže zítra ráno to zkusím, co mi to ukáže… :dance:
Jinak už mě dneska zase začla pálit žáha, tak jsem o maličko klidnější… :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 13:15

já jsem taky pořád nervní :lol: ale uklidnujou mě trošku ty celodenní bolesti a popichování v podbříšku,taky sem zaznamenala změny na prsou :palec: já nakonec půjdu na gyndu už v úterý to budu mít odvoz tak radši pojedu s doprovodem kdyby mi byllo šoufl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 13:43

Sonipa ono s tou sílou čárek asi záleží taky jak citlivý je test, a já mám Mammatest s citlivostí 10.

Holky manžel :poblion: , teda jestli přinesl domů nějakou nakažlivou breberku, tak vůbec nevím, co dělat. Smí se třeba živočišné uhlí? Asi si to vygooglím. A zítra se zeptám své protivné doktorky - nejspíš mi vynadá :evil: , jen tak preventivně, ale já se nedám! :cert:

• Citovat
  • Upravit
5086
18.9.11 13:45

uhlí a smectu můžeš… jinak na zvracení je fajn ledová cocacola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 13:49

Mabis moc dík za tip, skočím manželovi pro ledovou colu a suchý rohlíky, a jestli mi začne bejt blivno, tak vím, že těhotenstvím to nebude. Achjo.
Brr a venku je hnusně, ale stejně vezmu ven při té příležitosti i psa vyvenčit, ten bude zas otrávenej (pudl, nemá rád mokro :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
13943
18.9.11 13:49

Ahoj holky, byla jsem v práci, tak trošku nestíhám :lol:
Gratuluju všem s // :dance:

Já dnes zkoušela taky ten digitest a mám + a 1-2 týdny :-)
Akorát teda jsem něco chytla a bolí mě hlava, mám ucpaný frňák, bolesti na průduškách a celkově je mi blbě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 13:53

PetiteFillette ajaj, nemoc… tak ať nad ní zvítězíš!

• Citovat
  • Upravit
5086
18.9.11 13:54

no dneska bych do něj moc jídlo necpala a tu colu po lžičkách a musí to být ta opravdová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 13:56

Mabis - nebudu, stejně je zalezlej v posteli a nejeví známky života :-? Tak já už fakt jdu, nechce se mi, tak to odkládám :-D

• Citovat
  • Upravit
5086
18.9.11 13:58

Holky co kdyby jsme si založily diskuzní skupinu tak aby nebyla veřejná, přece jen tady si může každej přečíst, co píšeme ;) jestli chcete, můžu ji založit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 13:59

Marciii…tak nějaké to pobolívání mám taky, to jo…ale prsa zdá se mi žádná změna, ale tu jsem myslím nezaznamenala u žádného těhu… :-)
Nesi…ty testy co jsem tu dala na začátku jsou všechno mamatesty 10… :wink: Jinak souhlasím s tou ledovou colou..ale po lžičkách… :wink:
PetiteFillette…no super, to jsem zvědavá co ukáže zítra mi… :dance: A souhlasí to ty týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí