// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
18.9.11 08:18

sonipa:tak právě proto já už se na testy vykašlala a to jsme ještě neměla stejně silné,ale abych nevyšilovala a nestresovala se co kdyby náhodou kdybyb byla malinko slabší tak raději netestuju už a počkám si do středy na krev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 08:30

Marciii…no taky jsem si říkala že s tím už přestanu, ale nějak mi to nedá…a asi je to hloupost, zbytečně se s tím stresuju, se synem jsem si kdysi udělala test jeden a víc neřešila, asi bych to měla udělat stejně i teď… :zed: :-) Můžu se zeptat, copak děláš za práci, že tě chce Dr. poslat hned na neschopenku…já mám totiž práci kde se nezastavím, furt běhám a hýbu se tak mám strach, abych tím něco nepokazila, navíc po předešlých nezdarech… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 08:34

já si taky skočím v týdnu na krev, stejně tam budu muset ač nechci, bo se u mě projevil opět stejnej problém jako v prvním těhu (celých 8 měsíců se mě držela kámoška kvasinka :( )
jenže když Dr. řeknu že jsem těhu, tak tam nic neuvidí a bude vyšilovat a plašit mimo…
posledně byla dutinka vidět 4+4 takže si nedělám iluze, žeby tam něco viděl :( jo a sranda je, že o den později byly už vidět dutinky 2 :D (ale nakonec to jedno mimi nezvládlo :( )
jinak zítra si budu volat na objednání a možná si jen skočím na krev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 08:37

mabis…taky jsem uvažovala nad tou krví, že bych si zašla jako samoplátce, ale nevím jestli to dělají všude… :think: ? No a s tou samou „kámoškou“ jsem taky měla tu čest většinu těhu se synem… :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 08:51

sonipa - já si cinknu do labiny na polikliniku a nebo přímo v tom gyncentru se poptám ;) a nebo zkusím překecat doktora at mi vezme krev…
ale jsem 3+3 a začíná mi být solidně blbě… já nechcíííí!!!!
a teda se trochu bojím aby tam zase nebyli fazolky dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 09:00

Dělám v kravně to je těžká fyzická práce,tahám těžký věci navíc ty krávy ze mě něco cítí a dělaj po mě jak pitomý pořád po mě kopou takže už jsem to řekla šéfovi a už tam naštěstí nemusim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.9.11 09:10

Marciii: ja to poznala az podle testu a zadne priznaky nemam, tak tomu asi uplne uverim teprv az mi to potvrdi dr. Ale zjistila jsem, ze jdu k dr uz zitra… Tak snad mi NECO rekne, i kdyz budu jen 6+1. Aspon jestli je to tehotenstvi a ne nejaka nemoc :-? Ale u nas je prej tehotnej manzel, ted to povidal, ma „ranni nevolnost“ :mrgreen:

Sonipa: tak on to zamestnavatel skousne, prirode neporucis :mrgreen: A nepocitas treba s castecnou praci z domova, jestli je to u vas mozny? Takovych mesicu na rizikaci, to bych se trosku bala, ze budu mit akorat cerny myslenky. Jo a co se tyce testovani, tak taky furt testuju-snazim se jen obden :roll:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
18.9.11 09:13

Jeee Marciii vy jste mezitim napsaly par prispevku, tak dotaz na praci z domova je blbost. Teda to jsem jouda, zrovna u tve prace! :-D

• Citovat
  • Upravit
1575
18.9.11 09:13

mabis…no promyslím si to a stejně jak se znám počkám do toho čtvrtka na doktora… :mrgreen: A dvě fazolky, to musí být náhodou fajn… :-) Ale je fakt že asi jen do doby než je máš doma…to musí být mazec kolotoč… :jazyk: :-) A vy máte dvojčátka v rodině?
Marciii…no tak to máš pravdu, to musí být těžká a s těma kopajícíma krávama i nebezpečná práce…a nemůžou tě třeba přeřadit jinam? Já právě uvažuju co udělám až to budu mít potvrzené, ale mám strach to v práci říct, tak furt nevím co bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 09:17

sonipa: právě vůbec nemáme, byly dvouvaječný, ale nechápu to :nevim: ale souhlasím s Dr. jakýkoliv vícečetný těhotenství je průser…
jinak i malá se bez jakékoliv příčiny (no jeden tip bych měla, den před porodem jsem si dala cestu Praha Olomouc po D1 :mrgreen: ) narodila o měsíc dřív, měla jsem pak ke konci i vysokej tlak, takže s dvojkama by to bylo asi horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 09:18

Nesinka:lol: manžílek má dneska taky „ranní nevolnost“ po včerejším oslavování povýšení… :-P :mrgreen: A koukám že o té práci to bylo napůl pro mě, napůl pro marciii…no neva…práce z domova u nás určitě nejde, jsem kvaliťačka v automobilce… :mrgreen: A mooc ti závidím že jdeš k Dr. už zítra… :dance: :-) A jaké máš ty testy, tmavnou ti pořád víc a víc? Já mám pocit že se mi nějak zastavily a dnešní mi přijde stejný jako ten páteční… :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 09:22

mabis…to je pěkné „jakékoliv vícečetné těhotenství je průser“, to mě rozesmálo… :mrgreen: No někdo to v rodině začít musí, tak třeba to budeš ty… :-) :wink: A máš pravdu, že s vícerčaty by to bylo horší je donosit až do konce, no nesměla bys tolik cestovat… :mrgreen: Já se vysokého tlaku nebojím, i bez těhu ho mám nízký až se kolikrát divím že ještě žiju… :-P :lol: A se synem byl ještě nižší si pamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.11 09:22

Nic…letím do obchodu…tak později papa… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 09:23

sonipa:tady právě neni kamm přeřadit ono na statku jako je práce jen kolem hospodářských zvířat a to je všechno práce těžká… :nevim: budu se nsažit mu pomáha jako co se týče spíš té administrativní práce kolem krav např kontroplovat jestli neztrácí naušnice apodobné věci,ale zas nevím ale vůbec bych tam chodit neměla zas ještě z důvodu že těhotná ženská nesmí ke krávě co potratí…a to se stává no klidně každej měsíc že tam něco potratí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 09:24

já mám taky nižší tlak i noirmálně a ted ještě nižší protože mám celý dny motáka no nic příjemnýho teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí