// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
20.9.11 16:38

Ahoj Scharlot no já myslela že váček už by mohl být vidět protože já otěhotněla před půlkou cyklu.mám ovu už 11DC :nevim: ale to je jedno ve čtvrtek chci přejít k doktorvi co mám blíž od bydliště tak třeba on mě alespon na tu krev pošle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
20.9.11 16:44

taky chci přejít k jinýmu dr…jsem se přestěhovala a ten původní je 70 km daleko…a holky máte nějaký příznaky? mě akorát pobolívá podbřišek, a večer je mi trochu šoufl…jo a prsa pobolívaj jinak nic…po půl ročním snažení jsem s tím tento měsíc nepočítala a bum bylo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
20.9.11 16:50

omlouvám se, diskuzi jsem pročetla až ted…a příznaky jste rozebírali..... :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.9.11 17:08

Marcii tečka už tam bude ale myslím i to s tím srdíčkem!!!! Je lepší, když jdeš na jistotu a domů odcházíš s čistou hlavou a né s tím, že zas za týden na kontrolu nebo za 14 dní (to je pak dlouhá doba) na panikaření :-) a přemýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
20.9.11 17:45

já vím scharlot já akorát myslel aže přijdu od doktora z trochu přesnějšíma informacema,že alespon budu vědět kolik mám hodnotu Hcg víš? :nevim: ale nevím nic no.jinak určitě souhlasim že je lepší mít ultrazvuk už i se :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
20.9.11 17:45
beruloušek píše:
omlouvám se, diskuzi jsem pročetla až ted…a příznaky jste rozebírali..... :mrgreen: :mrgreen:

no a mě se přidávaj stále další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.9.11 18:36

Ahoj holky :-) moc, moc vítám nově příchozí!!! :mavam:

Se nám to tu pěkně rozjíždí :-)

Malá otázečka testujete pořád průběžně, nebo tomu necháváte volný průběh? Mám nutkání testovat, ale pak si říkam :think: , vklidečku, v pondělí jdeš k MuDr. a vše bude fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.9.11 18:43

Dobrý večer :mavam:

Já testovala naposled v sobotu, ale dnes mi začalo hlodat, tak jsem šla pro sichr koupit další dva testy. Dělala jsem z odpo moči a čárky tam pořád jsou :dance: K dr. jdu až za dva týdny, to je ještě doba… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
20.9.11 19:30

no tak já si dneska dělala další test…a čárka je sice silná ale slabě růžová…tak to nejní dobrý..sice včera jsem si test dělala od jiný značky a ráno…ted večír…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.9.11 20:21

Taky to tak mám, čárka silná, ale světlá. Zítra testnu hned po probuzení a běda jak nebude tmavá, to mě klepne pepka do návštěvy dr. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.9.11 20:35

Kočky

no nazdar s Váma… tohle všechno mám za sebou a tak Vám o testech ně taky napíšu. Hlavně testujte alespoň pořád stejnou značkou a stejnýma jednotkama :-) Jinak si vyvoláte pěknou paniku v hlavě!!! Nejradši bych vám poradila, ať se na to testování vyprdnete… jste těhotný? Jste? Tak se nenervovat testama. Každej je jinej, opravdu každej… taky záleží kolik toho večer vypijete a jak se naředíte a na různých jiných věcech… :-) Ale vím jaký to je … já udělala dva testy, čárka sílí tak je to jasný!!! Ale taky si pamatuju jak jsem testovala jak bláznivá. Radši si kupte něco hezkýho na sebe :-)

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
21.9.11 05:38

Dobré ráno :-)
Také zdravím další příchozí, hezky se to tady rozrůstá, tak snad v plném počtu i zůstaneme.
Holky já vás obdivuju, že vydržíte netestovat. Je mi jasný, že i když čárka zeslábne, tak s tím stejně nikdo nic neudělá, ale já to nemůžu vydržet. I když teď mi zásoba testů došla, tak bude jednodušší vydržet, protože to mám daleko do lékárny :mrgreen:
Scharlota teda ty sis toho už zažila. Tak je dobře, že jsi tady u nás, třeba to tu bude optimističtější :-)

• Citovat
  • Upravit
1575
21.9.11 08:25

Ahojky holky… :kytka:
Scharlot…teda musím se přidat k obdivu kolik už sis toho prošla…a moc moc ti přeju aby to teď už všechno bylo tak jak má… :hug: :wink: A ono musí být, musíme tomu věřit, jinak bychom se z toho asi zbláznily… :-) :wink:
Macenka, PetiteFillette…taky jsem testovala každý den, ale co jsem začala zkoumat odstín čárek a akorát se tím nervovala, řekla jsem si dost, stejně jdu ve čtvrtek k Dr. a ten mi řekne nejlíp jak se věci mají… :wink: Přesvědčila jsem samu sebe že je všechno ok, a ono zatím narozdíl od předchozího nepovedeného těhu je, a už to neřeším a těším se, že je přede mnou poslední pracovní den a zítra ráno šup k doktůrkovi… :dance: :-D Nevím proč se teď s těmi testy tak blázní…kdysi když jsem byla těhotná se synem, tak jsem si udělala test jeden, čárka tam byla, tudíž jsem byla těhotná, objednala jsem se k Dr. a víc neřešila, strach jsem samozřejmě měla, celé těhu, to jo…ale žádné testy ani hcg jsem neřešila…ono tím člověk stejně nic neovlivní… :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
21.9.11 09:26

jojo svatá pravda…jenže když je v tom člověk poprvý…no ale ráno jsem udělala ještě jeden test…a čárka je tmavší než včera večer…ale od toho mamatestu předevčírem ty čárečky byly tmavší…tak nevím jestli je to tím, že je to jiná značka…ale už na to kašlu..zítra jdu k dr…držte palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
21.9.11 09:29

Berulousek Drzime! Zitra urcite napis, jak jsi dopadla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex