// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nesinka
18.9.11 09:26

Sonipa Taky takova typicka prace z domova :mrgreen: Ja pisu ty prispevky z mobilu (omlouvam se, ze bez hacku a carek) a jak mi to dlouho trca, tak uz nejsem aktualni :-)

Carky mi silily a ted uz jsou silnejsi nez ta kontrolni, zkusim vyfotit a vlozit, ale jak jsou starsiho data, tak se nektery jakoby rozpily… A taky zkusim vykoumat metrik, ale na to uz musim nabootovat pocitac. Jdu na to.

Dvojky - ja bych je brala :mrgreen: Je mi 33, i kdyby to ted vsechno klaplo, tak druhe ditko uz asi stejne nestihnu…

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
18.9.11 09:27

Jezis TRVA, ne TRCA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4648
18.9.11 09:28
Nesinka píše:
Jezis TRVA, ne TRCA :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 09:29

tak mně je 22 a radši bychom teda jen jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 09:34

já mám taky nízkej tlak, co odběr krve, to mé kříšení a jako že se na začátku těhu těch zkumavek bere (tuším 3-4)
ale postupně se mi zvedl na normální a pak už 14 dní před porodem byl hraniční a den před porodem byl vysokej, no dítě si to naštěstí rozmyslelo a vylezlo, takže mě minul špitál a jiné podobné hovadiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 09:35

mě je 31 a my maximálně jedno :D do 2kk by už fakt dvojky byly celkem velkej problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 09:40

no mabis z tý krve mám teda jko hrůzu protože to vidím taky na kříšení mě to vadí hrozně ted je mi z toho šoufl celej den budu si muset zařídit nějakej doprovod radši protože mám doktora 20km od baráku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
18.9.11 09:48

Ahojky holčiny :-)

mě je 27 a pro info v rodině mé i manžovi máme dvojčátka :think: určitě by mi stačil na poprvé jeden mimísek :andel: , ale hlavní je, aby se vše podařilo jak má a to je asi nejdůležitější :srdce:

Jinak ja jsem kancelařská krysa :-)a zase se bojim, že po celodenním sezení budu mít jiné problémy, záda atd. Zítra mi začíná kurz jógy, až do února, tak jsem zvědavá, co mi lektorka řekne:-) ikdyž sama nás před rokem cvičila s Adámkem v pupíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 09:53

Marciii doporučuju s sebou kus čokolády a pak mít colu nebo kafe a lupnout to po odběru a sestřám říct, že jsi omdlívací ;)
ten první velkej odběr se dělá na lačno ;) nemyslím tím zjištění hcg to můžeš jít kdykoliv během dne a můžeš být najezená ;)
jóga by neměla vadit, chci chodit taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 10:11

mabis takže ve středu na první KO mi bude brát jen jeden na hcg ne?bere ho pokaždé nebo když viidí na ultrazvuku už něco tak to neni ani potřeba brát krev?no já jako nejsem omdlívací jen se chvilku motám pak a je mi blbě od žaludku,ale ted mi tlak určo ještě klesnul kvůli těhu takž emám pocit že už omdlívací budu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 10:15

pokud uvidí na UTZ, je možné, že krev ani brát nebude ;)
mě ty náběry dělaly v 11tt braly se pohlavní nemoci, hcg, protilátky, krevní skupina a Rh faktor a já si nechala dělat ještě ten NTsceening, je přesnější na vývojový vady než tripletesty v 16tt ale bohužel se platí cca 1000 - 1500 (jestli ho budeš chtít tak se zeptej, protože ne každej doktor to dělá a třeba posílá na speciální kliniku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
18.9.11 10:21

jo to jsem slyšela a screening se dělá tak v tom12tt jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.9.11 10:30

tak jsem asi fakt těhule ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
18.9.11 10:35

Gratulace veliká!!! :potlesk: