Poradna duly
Jana Čurdová
Nesinko, děkuji mnohokrát, hned jsem o něco chytřejší ![]()
A jak píšeš, MuDr. to určitě osvětlí a pak se bude teprve ofi počítat ![]()
Jinak krevní testy děla MuDr. automaticky když k ní jdeš? Nebo se musí požádat? Mám asi zatím otázky zbytečně dopředu ![]()
Joo to by me zajimalo taky. Ja mam navic takovou protivnou, budu se bat na cokoli zeptat
By me zajimalo, jestli krevni testy udela v pripade, ze na utz nic jeste neuvidi. Holky ma cenu si je treba nechat udelat jako samoplatce? Nebo ukazou fakt jen to, co beznej test? Asi reknou mnozstvi hormonu, myslite ze to ma cenu, kdyz jsou // silny a porad?
Macenka84 píše:
Ahojky, moc zdravím![]()
a připojuji se k čerstvým 2//
![]()
, bylo to veliké překvapení!!!
S manželem jsme tomu nemohli uvěřit. Snažíme se od července 2011. Minulý cyklus sem byla 100% přesvědčená, že jsme v tom, asi sugerace(nalitá prsa atd, ale pak návrat zpět na zem v podobě menstruace, po jednom snažení se přece nemůže zadařit..
Pak nastal srpen a další cyklus. Žádné extra příznaky, pouze zvětšená prsa, ale po zkušenosti z minulého cyklu sem tomu nepřikládala žádnou váhu a říkala sem si, že se moc hlídám.
A včera vše začalo takovou malou perličkou, volala mi sestra, které nepřicházela menstruace, že si dělala test a vyšel pozitivní
samozřejmě sem sestře pogratulovala a byla příjemně překvapená, nadruhou stranu se přiznám, že mě to trošinku zamrzelo, že se to nepotkalo i nás. Včera večer jsem z toho byla docela smutná a manžel říka, neboj, my už tam mame taky mimouška
Ráno jsme se chystali, že půjdeme plavat a bolelo mě břicho, čekala sem menstruaci, tak říkam, než půjdeme, sjedeme pro test, ať víme na čem jsme
A výsledekpřikládám v podobě fotečky
pořízené dnes ráno 17.9. píše: Více
Macenko tak to budete mít jak já a sestra děti stejně staré
Omlouvám se za anonym, ale já zatím ještě ani netestovala, nějak nemám odvahu,ale do konce měsíce času dost ne ![]()
Holky, záleží kdy k dr pujdete. Srdeční akce
je na utz vidět asi tak v 6-7tt, jinak testy záleží na konkrétním doktorovi. Někde posílají na krev automaticky, tam zjistí počet miu hcg, někde dělaj jen ten testík z moči… Každopádně se radujte, že jste těhulky, je to úžasný pocit
![]()
ahoj holky,tak já objevila // čárky 13.9. na svoje narozeniny,takže super dárek
Po půlročním snažení veliká radost,k doktorovi jsme objednaná až na 6.10.
přijde mi to strašně dlouhá doba,ale co se dá dělat,musím vydržet a doufat,že bude všechno ok
Jinak vám všem moc gratuluju ![]()
werzinka: Krásný dáreček, moc gratuluji ![]()
Ja si myslím, že mi v pondělí při objednání sestra řekne taky nějaký pozdější termín návštěvy když poslední menstruace byla 13.8., ale uvidíme, jsem moc nedočkavá ![]()
Anonymní: už jsi maminkou a čekáš další přírustek nebo jste pravděpodobně se sestrou spolu nyní v očekávání?
jinak při testování držím moc palečky!!! ![]()
jinak já už jednu rošťandu doma mám v listopadu jí budou dva roky ![]()
jinak jak se kdosi ptal na to jak se počítá těhu tak 0+0 je začátek a počításe 1,2,3,4,5,6 a 1+0 je další týden 2tt ![]()
jinak parádně i s komentářem co se v těle odehrává vám to spočítá www.tehotenskakalkulacka.cz
Werzinka: tomu rikam darek
Anonymni: velke drzeni palcu. Snad to vyjde!! ![]()
madis: Děkuji za kalkulačkový typ ![]()
Takže teď už vím, na čem s počtama jsem
5+0
Roztomilá rošťanda
, myslím, že je to super věkový rozdíl mezi dětma, jak říkáš, že bude malé rok
jj budou od sebe 2,5 roku a kdyby mi ji vzali do školky, ale to se v praze asi nestane, tak by to bylo bomba ![]()
Ahoj holky,tak se taky přidám.
![]()
dnes mi mešká druhý den MS jsem 16DPO a doktor mě objednal už na středu 21.9 ale to jen proto že mám rizikové zaměstnání tak kvůli neschopence.jinaks e nám zadařilo taky na poprvé ![]()
Macenka84 : Tak tomu říkám náhoda,jsme na tom úplně stejně,datum posledni menstruace 13.8.
takže 5tt+1 ![]()
Nesinka píše:
Marciii vitej a gratulaceKrasne testy
Prvni ditko?
ahoj,děkuju testovala jsem od 12DPOdo 16DPO čárky hezky sílí takže už netestuju
jinak ano první dítko.ještě tomu stále nemůžu uvěřt.včera a dneska mě v 6hoin ráno vzbudily velký bolesti jako na MS(většinou jí dostávám kolem takhle 6ráno)tak jsem zas letěla na záchod protože se mi v noci zdálo že jsem začla špinit no a nic jen vodovej výtok mám takhle po ránu.a odpoledne už jen takový popichování v podbříšku a motání hlavy.co vy holky poznali jste ěthu až podle testu nebo jste měli podezření už před? ![]()
Ahojky holky… ![]()
Teda já nestíhám dočítat…včera jsem byla mimo domov, tak jsem nemohla reagovat…
Takže vítám všechny s čerstvýma //…je to úžasný pocit a i pro nás velké překvapení…jak mám uvedeno v podpisu, po tak dlouhém snažení se to povedlo vlastně na první pokus po vysazení dvouměsíčního užívání HA…to je zázrak..jen aby to bylo vše v pořádku…
K Dr. jdu až ve čtvrtek, šla bych dřív, ale stejně by mě jen přeobjednal, tak už to nějak vydržím…každopádně jsem už se synem byla na rizikovém po prodělaném mimoděložním, tak se obávám že i teď, když mám „na účtu“ k tomu ještě potrat, mě pošle šupem domů…ale třeba ne…uvidíme..každopádně mi minulý týden skončila zkušebka, tak je mi to docela blbé teď přijít s nemocenskou… ![]()
Jinak co se týče příznaků…začala jsem mít tušení že je něco jinak podle častého čůrání, pálení žáhy a bíložlutého výtoku…ovšem to bylo do minulého týdne, teď to nějak ustalo a zůstalo mi jen to čůrání… ![]()
Holky…taky se tak pozorujete a pozorujete třeba ty čárky jestli sílí nebo ne…nebo jsem jenom já takový blázen ![]()