// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6672
1.10.11 23:48

Zácpa - stačí jíst hodně vlákniny a hodně pít. Vláknina - občas to píšou na obalech - jinak hlavně celozrnný pečivo, ovoce, zelenina. Taky si kupuju výrobek Dobrá Vláknina.

Nachlazení, rýma - léčím syrovou cibulí na chlebu se sádlem, kolegyně na rýmu dává měsíček cibule do nosu, taky nos pěkně protáhne křen - ale ten radši k jídlu. Taky pomáhá zázvor - ale ten čerstvý, ne mletý sušený - a to jak do čaje tak i syrový kousat. Topinka s česnekem oškrábe i bacily v krku.

Zázvor se používá i na těhotenské nevolnosti - bonbony, čaj atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
2.10.11 03:53
Dalunka píše:
Nevědomky mluvím o miminu jako o holce, až mě na to známí upozorňují. Když jsem před měsícem převlíkala postele a měla na výběr prostěradla a peřiny modrý a růžový, tak jsem samozřejmě dala růžový, co kdyby to pomohlo. 8-)
:mrgreen: :lol:

Teplota mě včera stoupla ne 37.8 :nevim: a rýma myslím trochu ustupuje ,ale na ten chleba se sádlem a cibulí jsem teď dostala takovou chuť ,že si ho musím dát :-P jinak zkouším skořici s medem tak snad něco pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.10.11 07:02

Dobre rano :-)
Dalunka dik za tip na leceni rymy, hlasim se do klubu rymujicich. Jen teda nemuzu syrovou cibuli, nekamaradi se s mym zlucnikem :mrgreen: Ale ten zazvor, to je vyborny napad, mama z nej vari caj (s medem), tak to vyzkousim.

CokeLady zatim mame jen jmeno pro kluka, to jsme meli vybrane uz davno. A resime to doma tak stredne. Dostavujeme baracek, tak jsme zmenili priority, abychom se do nej mohli pripadne co nejdriv nastehovat. Zrejme nas odsud z bytu stejne vystve sousedka, dite nedite. A taky resime porodnici, 14tt je preci jen za 6 tydnu a ja z tech 6 tydnu jsem 4 cele tydny na sluzebni ceste. Vic neprobirame, abychom to nezakrikli ;-)

A velka gratulace nove prichozim! :-)

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
2.10.11 09:00

Nesinka: ahoj, chápu dobře, že v 8.týdnu řešíš porodnici??? :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
2.10.11 09:06

holky vy mě teda děsíte..člověk se před chvílí dozví že je v tom a už řešit porodnici?… :nevim: fíha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
2.10.11 09:13
beruloušek píše:
holky vy mě teda děsíte..člověk se před chvílí dozví že je v tom a už řešit porodnici?… :nevim: fíha.. [/c
beruloušek píše:
holky vy mě teda děsíte..člověk se před chvílí dozví že je v tom a už řešit porodnici?… :nevim: fíha..

já v mém 7.týdnu ještě ani nebyla na gyn., takže zatím nic takového neřeším, dokonce i když jsem si stěžovala, že neoblíknu rifle, tak mi kamarádka začala hledat těhotenský gatě, tak i ty sem rázně odmítla, zatím mi to přijde předčasné :nevim: … ale chápu, že někdo chce mít jasno hned ze začátku, nic proti tomu nemám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
2.10.11 09:14

Dobré ranko holky,
my teda neřešíme lautr nic. :lol: Jen jsme se tak lehce bavili o jménech,ale opravdu jen jaká by se nám asi libíla.Víc ani ťuk.Mám strach,aby vše dopadlo dobře. :srdce: Můj chlap dokud prý nepůjdu k dr.,tak tomu prý úplně věřit nebude. :-)
Ví to kolem mě jen chlap,moje mamča,ségra a včera jsem to řekla tchýni.Nevydržela jsem :-) .Měla hezkou reakci,zalily se jí očí slzama,a byla milá.Zbytek večera mě tak šibalsky pozorovala,a kdykoliv jsem se na ní podívala,tak se spokojeně usmála. :hug:
Není náhodou Nesinka z Phy ?Tam se přeci musí registrovat těhotné hodně brzy,ne? Tak proto určitě to chce řešit dříve.Píše,že je pak 4 týdny pryč… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.10.11 09:17

porodnice jsem z Prahy a ve 14tt se musim nekam registrovat :-( To je za sest tydnu, a ja jsem tu ted uz jen tyden a pak jedu na 14 dni na sluzebni cestu, pak zas tyden a zase 14 dni :-( vratim se ve ctvrtek a v patek rano se musim jit nekam zaregistrovat. Takze bohuzel :-( Jestli nechci rodit mimo Prahu, tak si musim vybrat ted a pak jit najisto. Trochu absurdni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
2.10.11 09:19
Honey83 píše:
Dobré ranko holky,
my teda neřešíme lautr nic. :lol: Jen jsme se tak lehce bavili o jménech,ale opravdu jen jaká by se nám asi libíla.Víc ani ťuk.Mám strach,aby vše dopadlo dobře. :srdce: Můj chlap dokud prý nepůjdu k dr.,tak tomu prý úplně věřit nebude. :-)
Ví to kolem mě jen chlap,moje mamča,ségra a včera jsem to řekla tchýni.Nevydržela jsem :-) .Měla hezkou reakci,zalily se jí očí slzama,a byla milá.Zbytek večera mě tak šibalsky pozorovala,a kdykoliv jsem se na ní podívala,tak se spokojeně usmála. :hug:
Není náhodou Nesinka z Phy ?Tam se přeci musí registrovat těhotné hodně brzy,ne? Tak proto určitě to chce řešit dříve.Píše,že je pak 4 týdny pryč… :wink:

jé, tak to pardóón, to mě nenapadlo, že někde je to takhle… já prostě pojedu do porodnice, která mi je nejblíž :-D … jinak tu reakci tchýně ti uplně závidím, já to ještě nevybalila, takže zatahuju břicho (jelikož ho mám už teď lehce vzedmuté - jsem normálně hubená, takže je to na mě vidět) a dělám, že nic, ale taky se moc těším na reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.10.11 23:08
Nesinka píše:
porodnice jsem z Prahy a ve 14tt se musim nekam registrovat :-( To je za sest tydnu, a ja jsem tu ted uz jen tyden a pak jedu na 14 dni na sluzebni cestu, pak zas tyden a zase 14 dni :-( vratim se ve ctvrtek a v patek rano se musim jit nekam zaregistrovat. Takze bohuzel :-( Jestli nechci rodit mimo Prahu, tak si musim vybrat ted a pak jit najisto. Trochu absurdni :mrgreen:

Nes kde budeš chtít rodit… já asi bulovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.10.11 23:09

jinak po týdnu zdravím, co se tu událo nového, dočítata se mi nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.10.11 09:04

Čau Kočky

tak mám dnes po kontrole … mimi měří 2,4cm, roste jako z vody. Za čtrnáct dní mě čeká první screening. Dostala jsem průkazku a tak mám zas o něco lepší náladu.

Zatím papa a mějte se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.10.11 09:09

já už chci taky, já miminko ještě neviděla, jdu až 13.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
3.10.11 10:02

Byla jsem ráno v CAR na 1. UTZ - mimi měří 0,5 cm, jsem 6+1 TT, všechno v pořádku. Na kontrolu srdíčka jdu za 2 týdny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
3.10.11 10:23

ahoj holky.....já jdu na kontrolu 11.10. taky vám roste bříško? já je měla vždycky plochý a ted je mám takový vystrčený…ale to se mi zdá brzy na šestej týden… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí