Poradna duly
Jana Čurdová
ale zase na druhou stranu…ty holky se asi dlouho snaží a když člověk žije jenom tím, tak to musí být těžký…
taky jsem na to jukla, ty holky jsou prdlý, mluvila z nich spíš závist a zbytečně, stačilo napsat gratuluji a víc nereagovat, kdyby koukly na profil zjistily by, že je tu nová a že asi hledá kam se zařadit… fakt zbytečné!
jinak Nony gratuluju k poz. testíkům! ![]()
no comment
netolerantních lidí na našem světě chodí tolik, že kdyby se možná jednou pozastavili nad svým chováním a zamysleli se, tak by se nám všem žilo líp a hlavně jim samotným..ale co.. každého věc ![]()
holky, kolik jste kdo nabraly???
jsem jediná se 4kily nahoře v 7.týdnu??? ještě jsme to rodičům neřekli a ono je to dost vidět ![]()
Já tak 2-3 kg, ale zda se mi to celkem dost
na to, že nemám žádné chutě a jídlo do sebe sem tam musím soukat..
Ahoj, vítám další vlaštovku
Asi budu muset pohledat tu diskuzi, jsem zvědavá jak opice ![]()
Viz. banány a brambory.. já je jedla, protože mi prostě chutnaly a navíc jsem byla od 14tt na PN a tak nějak jsem zlenivěla, že se mi ani vařit nechtělo ![]()
Teď jím normálně. A nenabrala jsem ještě nic.
Jinak nonynko, k dr. určo zavolej, ale pokud máš 11 dní zpoždění, tak ještě určitě srdíčko vidět nebude. Já byla včera na zač.7tt a byla vidět jen dutinka a uvnitř „cosi“.
já na váhu preventivně nestoupám
mě pak švihne až v první poradně
protože jsem neshodila po Em ani kilo (resp. shodila ale zase nabrala zpět
)
no mě to právě taky přijde moc
nechci být za pipku, že řeším váhu - to já s tím počítám, že naberu
ale teď mi to přijde brzy, tak právě nevím, jestli se nemám spíš krotit???…
taky jsem sedmej týden a taky cítím že sem nabrala…na pupku to teda vidět jde…plochý břicho už teda nemám…za chvíli budu muset začít mazat…
![]()
beruloušek píše:
taky jsem sedmej týden a taky cítím že sem nabrala…na pupku to teda vidět jde…plochý břicho už teda nemám…za chvíli budu muset začít mazat…![]()
fakt budeš mazat???
zdovolením jsem si tě dala do přátel, když jsme stejně, neva žéé??? ![]()
Děkuji za podporu. Jste hodné. No jo, co už
Docela jsem s jedním vzkazem udělala rozruch, že?
Ale co, jdeme dál.
Chtěla jsem se zeptat, pořád mě bolí dost prsa, přejde to někdy aspoň trošku?
Možná se ptám hloupě,ale nikde jsem to nenašla.
Přejde. Ale jen na chvíli. Po porodu bude hůř
Ale to taky přejde časem ![]()
neboj bude to střídavě oblačno a počkej až se ti po porodu nalijou a ty nebudeš vědět kam s nima a dítě si zrovna usmyslí, že bude hodinu přetahovat spánek ![]()
Ahoj můžu se taky přidat dvě// jsem oběvila ve čtvrtek 29.9 jsem už z toho blázen testuju denně i když si řikám proč sakra ta čárka už stejně nemá kam sílit.K dr jsem objednaná na 18.10 a do té doby se asi zbláznim.Dnes jsem 38 DC pořád tomu nevěřim že tam Dr něco uvidí.
ZUZAN