// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
4.10.11 14:58

ale zase na druhou stranu…ty holky se asi dlouho snaží a když člověk žije jenom tím, tak to musí být těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
4.10.11 15:15

taky jsem na to jukla, ty holky jsou prdlý, mluvila z nich spíš závist a zbytečně, stačilo napsat gratuluji a víc nereagovat, kdyby koukly na profil zjistily by, že je tu nová a že asi hledá kam se zařadit… fakt zbytečné! :think: jinak Nony gratuluju k poz. testíkům! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
4.10.11 15:22

no comment :-) netolerantních lidí na našem světě chodí tolik, že kdyby se možná jednou pozastavili nad svým chováním a zamysleli se, tak by se nám všem žilo líp a hlavně jim samotným..ale co.. každého věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
4.10.11 15:30

holky, kolik jste kdo nabraly??? :think: jsem jediná se 4kily nahoře v 7.týdnu??? ještě jsme to rodičům neřekli a ono je to dost vidět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
4.10.11 15:39

Já tak 2-3 kg, ale zda se mi to celkem dost :oops: na to, že nemám žádné chutě a jídlo do sebe sem tam musím soukat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.11 15:52

Ahoj, vítám další vlaštovku :pankac: Asi budu muset pohledat tu diskuzi, jsem zvědavá jak opice :mrgreen:

Viz. banány a brambory.. já je jedla, protože mi prostě chutnaly a navíc jsem byla od 14tt na PN a tak nějak jsem zlenivěla, že se mi ani vařit nechtělo :mrgreen:
Teď jím normálně. A nenabrala jsem ještě nic.

Jinak nonynko, k dr. určo zavolej, ale pokud máš 11 dní zpoždění, tak ještě určitě srdíčko vidět nebude. Já byla včera na zač.7tt a byla vidět jen dutinka a uvnitř „cosi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.10.11 15:54

já na váhu preventivně nestoupám ;) mě pak švihne až v první poradně ;) protože jsem neshodila po Em ani kilo (resp. shodila ale zase nabrala zpět ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
4.10.11 15:54

no mě to právě taky přijde moc :nevim: nechci být za pipku, že řeším váhu - to já s tím počítám, že naberu :mrgreen: ale teď mi to přijde brzy, tak právě nevím, jestli se nemám spíš krotit???…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.10.11 16:13

taky jsem sedmej týden a taky cítím že sem nabrala…na pupku to teda vidět jde…plochý břicho už teda nemám…za chvíli budu muset začít mazat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
4.10.11 16:20
beruloušek píše:
taky jsem sedmej týden a taky cítím že sem nabrala…na pupku to teda vidět jde…plochý břicho už teda nemám…za chvíli budu muset začít mazat… :mrgreen: :mrgreen:

fakt budeš mazat??? 8-o zdovolením jsem si tě dala do přátel, když jsme stejně, neva žéé??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.11 17:04

Děkuji za podporu. Jste hodné. No jo, co už :-) Docela jsem s jedním vzkazem udělala rozruch, že? :zed: Ale co, jdeme dál. :-) Chtěla jsem se zeptat, pořád mě bolí dost prsa, přejde to někdy aspoň trošku? :-) Možná se ptám hloupě,ale nikde jsem to nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.11 17:06

Přejde. Ale jen na chvíli. Po porodu bude hůř :lol: Ale to taky přejde časem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.10.11 17:09

neboj bude to střídavě oblačno a počkej až se ti po porodu nalijou a ty nebudeš vědět kam s nima a dítě si zrovna usmyslí, že bude hodinu přetahovat spánek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.10.11 18:29

pkp: jasně nevadí… :-D mazat začnu tak za měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.10.11 19:28

Ahoj můžu se taky přidat dvě// jsem oběvila ve čtvrtek 29.9 jsem už z toho blázen testuju denně i když si řikám proč sakra ta čárka už stejně nemá kam sílit.K dr jsem objednaná na 18.10 a do té doby se asi zbláznim.Dnes jsem 38 DC pořád tomu nevěřim že tam Dr něco uvidí.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital