Poradna duly
Jana Čurdová
nes Já byla v Gennetu asi před dvěma lety a pokud jsi objednaná, tak ten odběr je raz dva…jinak přímo ten screening (jako ultrazvuk), tam jsem se docela načekala i jako objednaná…
já půjdu do gyncentra, jinak odběr je hned, a na UTZ se musíš objednat, ale už by to pomalu chtělo mít ošéfovaný, aby pak nebylo plno ![]()
Což o to, objednaná jsem, ale pevný termín mi dali jen na ultrazvuk. Na krev mi řekli týden, ve kterém mám kdykoli přijít. Jenže je to opět ten týden, co jsem na služební cestě. Tak mě napadlo, jestli kdybych tam šla na 7:30, jestli bych stihla pak dojet do 11 hodin do Hradce Králové
Asi to prostě risknu.
Ahojky holky. Tak já nevím, ráno jsem vstala a šla na wc a měla jsem trochu krve. Než jsem došla na tu gyndu, zašla jsem si ještě v nemocnici na wc a měla jsem jí víc. I tak jsem šla k dr. ten mi řekl, že nic nevidí, pak že možná tam něco je nakonec zase že nic. Dal mi injekci, která mi tu mrchu buď vyvolá, nebo ne. Zatím to vypadá, že MS přišla. Jsem hrozně smutná. I jsem to obrečela. V práci nemůžu, musím se držet, ale moc mi to nejde ![]()
Nony ojjj, držím palce! Třeba to nic nebude. Úplně mě to zaskočilo, nějak pocitově jsem si říkala, že ještě před 14 dni určitě někdo z nás „odpadne“, ale teď už je to takový divný… I když samozřejmě vím, že do konce 1. trimestru je pořád riziko, ale stejně je to prostě divný. Snad to tak nebude a bude to jen planý poplach!
Planý poplach asi vypadá jinak. Už jsem se s tím trošku i smířila. Myslím, že mám regulérní MS… Zítra zkusím test.. Doufám, že to krvácení brzo přejde. ![]()
nony, to mě mrzí, hele je sposta ženských který menstruují třeba i první 4 měsíce, tak uvidíš ![]()
Kéž bych byla mezi nimi
Už mě to přechází. Kašlu na to, třeba je vážně vše ok a já zbytečně stresuji ![]()
uvidíš, zkus baštit ascorutin a hodně odpočívat, třeba to byl jen nějakej hematom, nebo to bylo jen z čípku a jestli chceš mít 100% jistotu, tak si skoč zítra na krev jako samoplátve a pak ještě jednou v pátek (stojí ten odběr cca 200-300) a pokud to bude narůstat , tak jke to OK
ale prostě 1. -12.tt je mezi nebem a zemí a buď to bude nebo nebude, nic mezi tam není
a popravdě než mít postižené vážně dítě, tak to radši ať to příroda napraví takto… jinak já mám jít ve čtvrtek na UTZ na
a už jsem pološílená, jestli bude ![]()
Držím palce, ať je vše OK!!Děkuji ještě jednou. Já už půjdu za chvíli domů, tak jsem ráda, že si lehnu a odpočinu. Bylo toho dneska moc ![]()
nonynka8: taky moc držím palečky ať je vše ok, četla jsem, že krvácení je přirozené (ne teda hodně) … uvidíš, snad to bude v pořádku. dej vědět jak si dopadla…
nonynko, snad to bude ok ![]()
mabis, já jdu na srdíčko až 25. a taky se bojím, že nebude
nevím jak bych to vysvětlovala malé..navíc ona už to všude roztroubila, včetně školky..
Ahoj holky
Musí se za signálem vybíhat před barák.
Hlásím se ze služební cesty, není tu ani signál, ani internet, je to peklo!!!
Nevíte, proč se někdy pod tím oknem, do kterého se píše, nezobrazí nabídka smajlíků? Taky se vám to stává?
A nebyly jste někdo někdy na prvotrimestrálním screeningu v Praze v Gennetu? Jestli netušíte, jak dlouho se tam čeká na odběr krve.
Hezký den všem