Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky. No o Bachovkách jsem slyšela, neměly by nic dělat, ale raději bych se zeptala nějakého dr. nebo v lékárně. Je to jistější ![]()
Ahoj kočky ![]()
Bachovky taky neznám a asi bych se taky radši poradila. Já bych je potřebovala jako sůl, jestli uklidňují nervy, hlavně každé ráno za volant, pač chudák dítě mé milované, co se mnou každý den zkusí při cestě do a z práce
.
Jinak jsem nafouklá jak balon, potřebovala bych se vyprázdnit a nějak to nejde ![]()
ahoj holky, tak už jsem taky nachlazená…rýma jako trám…tak si začnu dělat zázvorovej čaj…
prej se pije speciálně v těhotenství kvůli nevolnostem…kamarádka si kupovala v lékárně zázvorový lízátka a prý to pomáhalo…
Ahoj holky, hlásím se po delší době, nešel nám net…Je mi čím dál hůř, dneska jsem dokonce byla ráno pozdravit i záchodovou mísu
Asi zkusím zajít do lékárny na zázvorový lízátka, taky jsem slyšela, že pomáhají…zatím jsem taky nic nepřibrala a se zácbou teda vůbec problém nemám…
Já jsem těhu průkazku dostala už v sedmém týdnu…
Bachovky tak jsem se poptala pár lidí, co se na Bachovky specializují, a říkají, že škodit rozhodně nemůžou, že maximálně nezaberou. Tak snad… Tady jsou kdyžtak odkazy, kdyby to někoho zajímalo, doufám, že to admini neodmažou jako reklamu:
http://www.bachovaterapie.cz/tehotenstvi.php
http://www.bachovyesence.eu/index.php?…
Já to teda stejně nerisknu v prvním trimestru
Dám si radši na nervy čokoládu a začnu je brát až od druhého trimestru podle toho rozpisu, co tam uvádějí, konkrétní bylinu. Teď jsem měla mix šesti bylin - krizovou esenci, je to totéž, co se dává třeba psům, aby se nebáli na Silvestra rachejtlí
Ale veterináře se ptát nebudu ![]()
Ahoj, vím že to sem moc nepatří, ale nevim kde jinde to nabídnout…
Prodávám modré těhu tričko s nápisem ROZBALIM TO V ČERVNU za 150kč a tabletky CALIBRUM mami velké balení(pro druhý trimestr) 120ks za 2OOkč
Děkuji
Objevila jsem další prostředek proti zácpě - začala jsem pít Magnesii.
Doporučovala mi ji kamarádka zasloužilá mamka 3 dětí. Prý je dobrá proti křečím a tvrdnutí břicha. Tak jsem pátrala na internetu a je víc než vhodná pro těhotný (může se vypít až 2 - 2,5 litru denně). Pomáhá proti vysokýmu tlaku, cukrovce, stresu, zácpě, křečím (i menstruačním bolestem) a bolestem hlavy (i migrénám).
že by magnesie byla až tak účinná???
vyzkouším - obzvlášť na ten stres ![]()
mohla bych vyzkoušet…ale já jsem četla že minerálky by se neměly pít ve velkým množství
![]()
já mám ted spíš jiný problémky…holky taky vás tak bolej prsa?já se nemůžu ani dotknout bradavek
a pořád mě bolí podbřišek a vaječníky
no v úterý jdu na kontrolu tak se na to dr zeptám
ahoj tak jsem nakonec už na kontrole byla ve čtvrtek protože se mi rozjížděl zánět močáku tak je tam tečka a jsem ráda i za tečku ve čtvrtek jsem byla asi 5+4tt.
Podbřišek mě bolí taky dokonce mám nějaký tlaky uvnitř v pochvě ale asi je to normoš .Já u druhý dcery s každým píchnutím běhala k dr dokonce i dvakrát na pohotovost a už jsem si řekla že nebudu tolik plašit.Na další ko jdu až 25.10 tak to doufám že už bude srdíčko.
ZUZAN
Tak mě už bradavky docela přešly, ještě minulý týden jsem si nemohla pomalu ani oblíct podprsenku. Pořád jsou citlivé, ale spíš při sexu, už to není tak hrozné. Spíš jsou horší prsa jako celkově. Bolí jak čert. Ale to u prvního bylo taky, takže jsem s tím počítala. A bude hůř ![]()
bude hůř?to mi ani neříkej!!!!!!! už ted nemůžu pořádně spát, v noci mě bolí podbřišek…na prsa si nemůžu ani sáhnout…všude cítím smrad, pořád mám žaludek na vodě… ![]()