// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
17.10.11 19:09

Kontroly by měly být cca po měsíci. Já byla v 6+1, příště jdu 9+2, pak na 1.trim.screening ve 12+1 a 13+3, kontrola 13+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.10.11 08:57

Dobré ráno holky :-)

Tedy ty kontroly mám proti vám taky jen občas, po tom 1.trim. screeningu až někdy za dlouho… Ale ten screening beru taky jako kontrolu. A moje gyndr prej při utz v 16. týdnu už říká odhad pohlaví, to mě teda dostalo, přijde mi to hrozně brzo.

Taky jste dostaly k těhotenské průkazce mamavit vitamíny? Já je snědla a bylo mi po nich tak zle, že jsem poprvé málem :poblion:

Jdu vás dočíst :-)

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
18.10.11 09:12

nony to je mi moc líto :-( Ale brzy se zadaří! Na tvém místě bych si dala všechny ty v těhu zakázané věci - horkou vanu se skleničkou dobrýho vína :-)

pkp velká gratulace! A co se týče kil nahoře, tak já taky lezu a lezu :-( Naposled jsem měla zhruba kilo nahoře a teď vzhledem k tomu, že nezapnu kalhoty, se úplně bojím, co mi naváží :zed: Takže v tom ROZHODNĚ NEJSI SAMA. Všichni v prvním trimestru hubnou a my ne… tak víš co? Budem spolu hubnout po porodu :mrgreen:

Beru taky velká gratulace :-)

Petit teda čekat do 25., to je napínavý. Ještě týden!

Dalunka super!! Jestli jsi nervózní, tak co si o tu kontrolu opravdu říct? On se doktor nenaštve…

Scharlota tak konečně!!! Zvlášť velká gratulace a držení palců na další kontrolu :palec:

• Citovat
  • Upravit
7615
18.10.11 11:20

Čau Kočky

mě už asi hrabe, ale jsem nadšená a poprvé v životě začínám věřit v dobrý konec :-) a už vymýšlím jména :-) co vy máte něco vymyšlenýho…

Kluk: Maxmilián nebo Šimon
holka: Charlotte, Ella nebo Antonie

ale samozdřejmě bych to ještě 10× klidně změnila, pokud bych ještě na něco přišla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
18.10.11 11:27

Scharlot my máme jména taky :mrgreen: Když nebude mimino teď, tak bude příště, vybraným jménem se nedá nic zkazit, že jo :mrgreen: Kluk by byl Vojta, holka Helena. Jedno vybral manžel, druhý já, a ukončili jsme diskuse :mrgreen: Jinak začnem vymejšlet nějaký pitomosti :-D

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
18.10.11 17:05

nesinka: tak tě beru za slovo :mrgreen: … včera jsem já prase snědla 6knedlíků se svíčkovou k obědu (zašly jsme si s kámoškou) a pak jsem zjistila, že mi doma zbyla česnečka, tak jsem ještě snědla tu a pak jsem únavou usla … tak já ti nevím, kde se ty kila berou :think: :mrgreen: :mrgreen:
holky, všem vám závidím, který jste pořád hezký a štíhlý, já jsem verlyba už teď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
18.10.11 17:47

pkp: bud v klidu, taky se ze mě stává obryně… večer spráskám dvoje celý balení brambůrek :-D dneska manža dovalil disco oplatky takže padnou ty :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
18.10.11 17:57

beruloušek: tak to já neznám, ňáký chutě - ani čokoládu ani slaný … to mi nic neříká, já se potřebuju jen najíst :mrgreen: ale za to často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.10.11 18:18

ahoj taky jsem měla pozitivní test v září,,,ale,jsem tu asim pozdě..konkrítně termín máme 11.5 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 08:40
sunnyho.motylek píše:
ahoj taky jsem měla pozitivní test v září,,,ale,jsem tu asim pozdě..konkrítně termín máme 11.5 :palec:

jaký pozdě???? :-) budeš poskytovat info, pže se narodíte o týden dřív jak my :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
19.10.11 09:08

sunnyho motylek žádný pozdě, máš stejnej termín jako já! :palec: Vítej :-)

pkp tak já jen za dnešek banán, dva kusy bábovky, meruňkovej džus a pořád koukám, co bych snědla, a pak mi bude blbě. Včera místo oběda krabice Esíček a zajedla jsem to ovocnýma mentoskama :zed: Strašný, no je mi blbě jen to po sobě čtu… Ale tu svíčkovou a česnečku bych si tááák dala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
19.10.11 09:17

nesinka: ty mě uklidňuješ :hug: no ty mlsáš, já žeru! :roll: dneska rohlík+jogurt (to jsem si řikala, holka, ten špek už je hnus, bude dieta) ALE! přišel hlad… tak jsem si dala 2jablka, dojedla po manželoj lentilky :oops: a teď se vrhnu asi na paprikový salám - ale s rohlíkem, ať mě to na chvilku zaplácne :andel:
jóóó mívala jsem 52kg při mích 168cm - to jsem měla postavičku pěknou… bejvávalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
19.10.11 09:47

AHoj Holky

Motýlku přidej se :-) Já měla termín na 8.5 a už jsem na 3.5 a to jdu zítra na screening, tak to mě ještě posunou si myslím … tam to taky mění :-)

Kočky, já mám naštěstí nahoře jen jedno kilo a to jsem ve 12tt dnes začínám 13tt… Ale postava se mění… nějak jsem se roztekla do stran, ztratil se mi pas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
19.10.11 10:01
Scharlota píše:
AHoj Holky

Motýlku přidej se :-) Já měla termín na 8.5 a už jsem na 3.5 a to jdu zítra na screening, tak to mě ještě posunou si myslím … tam to taky mění :-)

Kočky, já mám naštěstí nahoře jen jedno kilo a to jsem ve 12tt dnes začínám 13tt… Ale postava se mění… nějak jsem se roztekla do stran, ztratil se mi pas :-)

závidím, teď jsem našla článek, že v 1.trimestru je ideální přírůstek váhy 2kg… tak to je luxus, já mám 4 v 9.týdnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
19.10.11 10:05

pkp já to doženo :-) začíná mě přepadávt občas strašná chuť na cokoliv :-) takže to bude co nevidět vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí