Poradna duly
Jana Čurdová
Kontroly by měly být cca po měsíci. Já byla v 6+1, příště jdu 9+2, pak na 1.trim.screening ve 12+1 a 13+3, kontrola 13+2.
Dobré ráno holky ![]()
Tedy ty kontroly mám proti vám taky jen občas, po tom 1.trim. screeningu až někdy za dlouho… Ale ten screening beru taky jako kontrolu. A moje gyndr prej při utz v 16. týdnu už říká odhad pohlaví, to mě teda dostalo, přijde mi to hrozně brzo.
Taky jste dostaly k těhotenské průkazce mamavit vitamíny? Já je snědla a bylo mi po nich tak zle, že jsem poprvé málem ![]()
Jdu vás dočíst ![]()
nony to je mi moc líto
Ale brzy se zadaří! Na tvém místě bych si dala všechny ty v těhu zakázané věci - horkou vanu se skleničkou dobrýho vína ![]()
pkp velká gratulace! A co se týče kil nahoře, tak já taky lezu a lezu
Naposled jsem měla zhruba kilo nahoře a teď vzhledem k tomu, že nezapnu kalhoty, se úplně bojím, co mi naváží
Takže v tom ROZHODNĚ NEJSI SAMA. Všichni v prvním trimestru hubnou a my ne… tak víš co? Budem spolu hubnout po porodu ![]()
Beru taky velká gratulace ![]()
Petit teda čekat do 25., to je napínavý. Ještě týden!
Dalunka super!! Jestli jsi nervózní, tak co si o tu kontrolu opravdu říct? On se doktor nenaštve…
Scharlota tak konečně!!! Zvlášť velká gratulace a držení palců na další kontrolu ![]()
Čau Kočky
mě už asi hrabe, ale jsem nadšená a poprvé v životě začínám věřit v dobrý konec
a už vymýšlím jména
co vy máte něco vymyšlenýho…
Kluk: Maxmilián nebo Šimon
holka: Charlotte, Ella nebo Antonie
ale samozdřejmě bych to ještě 10× klidně změnila, pokud bych ještě na něco přišla ![]()
Scharlot my máme jména taky
Když nebude mimino teď, tak bude příště, vybraným jménem se nedá nic zkazit, že jo
Kluk by byl Vojta, holka Helena. Jedno vybral manžel, druhý já, a ukončili jsme diskuse
Jinak začnem vymejšlet nějaký pitomosti ![]()
nesinka: tak tě beru za slovo
… včera jsem já prase snědla 6knedlíků se svíčkovou k obědu (zašly jsme si s kámoškou) a pak jsem zjistila, že mi doma zbyla česnečka, tak jsem ještě snědla tu a pak jsem únavou usla … tak já ti nevím, kde se ty kila berou
![]()
holky, všem vám závidím, který jste pořád hezký a štíhlý, já jsem verlyba už teď ![]()
pkp: bud v klidu, taky se ze mě stává obryně… večer spráskám dvoje celý balení brambůrek
dneska manža dovalil disco oplatky takže padnou ty ![]()
beruloušek: tak to já neznám, ňáký chutě - ani čokoládu ani slaný … to mi nic neříká, já se potřebuju jen najíst
ale za to často ![]()
ahoj taky jsem měla pozitivní test v září,,,ale,jsem tu asim pozdě..konkrítně termín máme 11.5 ![]()
sunnyho.motylek píše:
ahoj taky jsem měla pozitivní test v září,,,ale,jsem tu asim pozdě..konkrítně termín máme 11.5
jaký pozdě????
budeš poskytovat info, pže se narodíte o týden dřív jak my ![]()
sunnyho motylek žádný pozdě, máš stejnej termín jako já!
Vítej ![]()
pkp tak já jen za dnešek banán, dva kusy bábovky, meruňkovej džus a pořád koukám, co bych snědla, a pak mi bude blbě. Včera místo oběda krabice Esíček a zajedla jsem to ovocnýma mentoskama
Strašný, no je mi blbě jen to po sobě čtu… Ale tu svíčkovou a česnečku bych si tááák dala ![]()
nesinka: ty mě uklidňuješ
no ty mlsáš, já žeru!
dneska rohlík+jogurt (to jsem si řikala, holka, ten špek už je hnus, bude dieta) ALE! přišel hlad… tak jsem si dala 2jablka, dojedla po manželoj lentilky
a teď se vrhnu asi na paprikový salám - ale s rohlíkem, ať mě to na chvilku zaplácne ![]()
jóóó mívala jsem 52kg při mích 168cm - to jsem měla postavičku pěknou… bejvávalo… ![]()
AHoj Holky
Motýlku přidej se
Já měla termín na 8.5 a už jsem na 3.5 a to jdu zítra na screening, tak to mě ještě posunou si myslím … tam to taky mění ![]()
Kočky, já mám naštěstí nahoře jen jedno kilo a to jsem ve 12tt dnes začínám 13tt… Ale postava se mění… nějak jsem se roztekla do stran, ztratil se mi pas ![]()
Scharlota píše:
AHoj HolkyMotýlku přidej se
Kočky, já mám naštěstí nahoře jen jedno kilo a to jsem ve 12tt dnes začínám 13tt… Ale postava se mění… nějak jsem se roztekla do stran, ztratil se mi pasJá měla termín na 8.5 a už jsem na 3.5 a to jdu zítra na screening, tak to mě ještě posunou si myslím … tam to taky mění
závidím, teď jsem našla článek, že v 1.trimestru je ideální přírůstek váhy 2kg… tak to je luxus, já mám 4 v 9.týdnu ![]()
pkp já to doženo
začíná mě přepadávt občas strašná chuť na cokoliv
takže to bude co nevidět vidět ![]()