// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
24.10.11 10:39

no michal se nám líbí, jenže pro nás je nepoužitelné, protože budeme bydlet na vesnici a soused vedle nás je Michal Smékal a to fakt, jako dopisy pak dohledávat nemíním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 10:57

Já to asi už moc koumu, ale mě se nezdá to chal-chal :lol: Stejně jako Zdeněk/Zbyněk Chalupa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
24.10.11 11:19

Michal Chalupa se mi nezdá blbý… :-) určitě lepší než Lumča :mrgreen: no já vím že budu mít kluka protože se v manželově rodině nenarodila ani jedna holčička..jeho otec pochází z devíti sourozenců a všeci kluci - takže manželovo strýci no a ti mají zase jenom kluky - manželovo bratranci - no a ti maj zase jenom kluky… :cry: takže manžela to čeká taky… :nevim: bohužel je to tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 14:30

Týjo, to tam fakt nemají jednu jedinou holku? Tak to je mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 15:09

beruloušek: neboooj, taky to bude mít tvoje geny néé??? :wink: a u vás holky jsou?
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
koukni na to - doporučila mi to kamarádka a prý 9holkám z 9 to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 15:18

hej!!! Tak to mi tam vyšla ta holka!!! a je tam :-) Takuž máš 10 Z 10!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 15:23
Scharlota píše:
hej!!! Tak to mi tam vyšla ta holka!!! a je tam :-) Takuž máš 10 Z 10!!!
:mrgreen: no vidíš!!!! :mrgreen: tak holky zkoušejte… nám vyšel náš vytoužený chlapeček :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.10.11 15:32

Tak první holka vyšla, teď by to měla být holčička, kartářka předpověděla že vidí spíše kluka, tak jsem zvědavá…
jinak my tu máme na sídlišti taky dobrou zvláštnost, všichni sourozenci jsou stejného pohlaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 15:34

mabis: takže tě můžu zařadit do statistiky 11 z 11 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 15:44

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

tohle nemusíte stahovat a je to to stejný… ty jo a prubla jsem ségru a vycházel jí kluk a má Matyaška a kamoška je stejně jako já a vychází jí kluk a čeká ho :-) Další :-) To je sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 15:48
Scharlota píše:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…tohle nemusíte stahovat a je to to stejný… ty jo a prubla jsem ségru a vycházel jí kluk a má Matyaška a kamoška je stejně jako já a vychází jí kluk a čeká ho :-) Další :-) To je sranda…
:mrgreen: :mrgreen: takže já mám jasno - no ták, tak to už nemusím přemýšlet, nad holčičím jménem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 15:51

Tak mě to na dceru nevyšlo. A teď by to měl být teda kluk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 15:53
Scharlota píše:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…tohle nemusíte stahovat a je to to stejný… ty jo a prubla jsem ségru a vycházel jí kluk a má Matyaška a kamoška je stejně jako já a vychází jí kluk a čeká ho :-) Další :-) To je sranda…

ani tento mi nevyšel :nevim:

Ani mojí mamce jsem nevyšla ani já, ani brácha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 16:57

Petite ty nám kazíš legraci :-D Já si nemyslím, že to musí vyjít každýmu.. taky jsem tomu nevěrila ale když to sedí :-) Tak se tomu věří lehko!!!

pkp joooo… hele v nějaká diskusi jsem se dnes potkaly… já už vím, že to bude s největší pravděpodobností holka! jak jsem byla na tom screeningu tak mi řekla, že už je tam klitoris a že se zakládá pipka… A já jak u tohodle přístoje pracuju tak jsem to viděla taky, vím jak vypadá chlapeček a tohle to opravdu kluk nebyl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 17:03

Mě to docela štve, že mi to nevyšlo, teď to mám zase 50:50 :lol:
Hele, nám vždycky všude říkali, že takhle brzo vypadá oboje pohlaví stejně, že klitoris je stejnej jako pindík. Není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí