Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jak jsem psala před chvilkou - malej mi poprvé prospal celou noc na konci šestinedělí a od 4 měsíců to má nastaveno tak na tich 11hodin v kuse.
Ahoj, ja mam chlapecka nar. Posledniho rijna, ale povazuju ho spis za listopadatko, meli jsme TP. Listopad. Se spanim je to hruza. V kocarku usne jen na chvilku a doma je to boj hlavně s vecernim usinanim. Chodi spat okolo 22hna to jsem ještě ráda. Jinak asi 2tydny uz samostatne chodi, je to sikuls. A ted se naucil odpovědět na muj dotaz „jak dela kočička“- řekne „Mjaau“..
a ode dneška se snazi tleskat/paci paci ale dela to tak jako kdyz si dava pres ručičku:) jo a je to prtous, máme necelých 7,5kg
mate taky nekdo takového drobka?
Příspěvek upraven 24.09.14 v 22:30
Tak naše dítě se tedy zatím moc nepohybuje, ale je šikovnej - umí máma, táta, ham, když vidí psa tak je taky celej divokej - to na něj štěká a vrčí a skoro by z kočárku vyskočil. Krásně dává pusu - teda otevřenou jako na kapříka ale dá. Když nastavíme dlaň a řekneme pac tak začne dávat pac
. Taky máme jen asi 8,5 kila, ale myslím, že to není nic hrozného - hlavně, že přibírají. Jíst před ním nesmíme, to hned chce taky ![]()
@atominnka píše:
Narodili, náš malej třeba30.11.
Jé, moje holka je taky 30.11. 2013 ![]()
Asi týden leze po čtyřech, pořád si stoupá k nábytku a padá směrem vzad. Takže teď toho doma moc neudělám, protože jsem jí věčně za zadkem. Mám o ní strach, už se párkrát řáchla do hlavy o plovoučku ![]()
Má 7900g a podle dr. je hubeňoura.
@Gepardice Podle mě, ne každý dítě musí bejt tlusťoučký podle nějakých tabulek…důležitější je, jak to cítíš ty…
@atominnka
Ale ona se taky cpe, ale neukládá si to
Stačí, aby viděla, jak někdo jí a už chce taky. Jako pes
Ale tohle bude mít asi v genech. Já mám taky věčně plnou pusu a nepřiberu. Držím to na 51kg.
@Gepardice joo, my před malým nesmíme ani zašustit obalem, hned je u nás a volá MAM MAM (mnam mnam)
ty kila závidím, já zase nabírám, i ze vzduchu ![]()