Kopie termín porodu květen 2015

5162
4.9.14 14:24

Termín porodu Květen 2015

Ahojky maminky jetu někdo kdo čerstvě objevil // na testu a měl by mít termín v Květnu 2015? Já objevila // 1.9. ale potvrzené od doktora to ještě nemám tak snad to bude ok. Chcete se podělit o radosti a strasti nastávající těhulky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
8020
4.9.14 14:31

Gratulace ať se miminku daří.)

• načítám...
4.9.14 14:35

Ahojky tak ja si dělala testik 2 září taky dve čárky dnes mi to DR. potvrdila nu a předběžný termín máme 9května. a to mi jeste před třemi týdny tvrdila ze to přirozeně nepůjde a 10 září jsme byly objednaný do natalartu podstoupit umělé oplodnění nu a je to tam

• načítám...
5162
4.9.14 14:47

@dagmar.hribek pane jo :hug: je vidět že si příroda umí poradit, gratuluji ani si neumím představit jak musíte být šťastný že to vyšlo přirozeně :kytka: a v kolikátém týdnu teda jsi?

• načítám...
5162
4.9.14 14:48

@luciekal ty jsi taky těhulka?

• načítám...
4.9.14 14:55

4tt+5 nu hlavně jsem tomu nemohla uvěřit kdyz vysel test.MS nepřišla na testu // čárky ale porad jsem nevěřila. A dnes rano na ultrazvuku tam byla taková mala černá ťupka nu kdyz mi to ukazovala ja málem plakala. a jsem doma hned na rizikovým. jsem po dvou operacich s endometriozou tak kvůli tomu. nevim jak to doma vydržím takovou dobu

• načítám...
5162
4.9.14 15:05

@dagmar.hribek ¨no teda to bych brečela taky já se s manželem snažili něco přes rok a přišlo mi to jako věčnost a pohled na ty // mě rozplakalo. Já bych dneska měla být asi 4+0 tt na první kontrolu jdu v pondělí takže 4+4 tak snad taky něco uvidím nejlepe srdíčko ale na to je moc brzo :think:

• načítám...
8020
4.9.14 15:11

@Petík K ahojky ano termín by měl být v dubnu, ale zatím neni nic jisté mám teď krvácení a špinění za týden jdu zas na další kontrolu.
Jsem od včéra na neschopence.

• načítám...
8020
4.9.14 15:12

@Petík K na srdíčko je opravdu moc brzo nejdříve tak okolo to 6 tt, ale někdy i později.
Já kdybych neměla komplikace měla jsem jit na první kontrolu až v 8 tt

• načítám...
Anonymní
4.9.14 15:17

Ahoj holky, už tu máme uzavřenou skupinku tak jestli chcete tak se přidejte ;) https://www.emimino.cz/…tnatka-2015/

Omlouvám se za anonym, nechci aby se to vědělo veřejně.

• Upravit
5162
4.9.14 15:18

@luciekal aha tak to me mrzí drž te se :hug: já chtěla co nejdříve protože mi umřela maminka a pak pohřeb takže jsem měla nervy v pytli no a potom jsem zjistila že jsem těhotná tak bych chtěla vědět jestli jsem něco tema nervama nezkazila :nevim:

• načítám...
12185
4.9.14 15:40

Ja objevila o den drive.. Jenze uz ted vim, ze budu rodit o cca 2-3 tydny drive, kvuli spatnemu konci minuleho tehotenstvi. Do skupiny dubnovych nechci, protoze budu tehotna a tudiz priblizne stejne daleko jako ty, co budou rodit v kvetnu. Jenze ve skupine kvetnovych deti me neprijaly. Budu rada, kdyz se to tu rozjede a budeme si moci popovidat zde.

• načítám...
5162
4.9.14 16:38

@trpaslinka vítej to víš že tu můžeš být pár týdnů sem tam nikomu nevadí :hug:

• načítám...
12185
4.9.14 16:41

@Petík K diky. Jsem teprve v patem tydnu, takze bych mela teoreticky mit termin nekdy okolo 8. kvetna tusim. Ale uz ted vim, ze pokud pujde vse dobre, budu mit miminko u sebe minimalne o 2 tydny drive.

• načítám...
5162
4.9.14 17:12

@trpaslinka tak aspon víme kdo bude nařadě jako první :lol: a určitě ti to všichni pak s velkýma pupkama budeme závidět

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+