Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny nastávající maminky, které dnes našly dvě čárky na těhotenském testu a termín porodu mají v květnu 2015. Pokud si chcete virtuálně poklábosit o svých pocitech, tak sem s nimi ![]()
Ahoj, taky jsem nasla //
a TP mam 1.5.2015. nevim jestli je normalni, ze me temer vubec neboli prsa, kdyz tak jen po ranu. u predchoziho tehotenstvi jsem to mela jinak. spatne mi je jen obcas a jen trochu, neni to az tak, ze bych zvracela. casto mam docela velky hlad a moc mi vsechno chutna. na vune alergicka nejsem, ani pronikave mi nevadi. tak snad je vsechno ok. ke gynekologovi bych chtela az po 6 tydnu, utz pry na zacatku tehotenstvi neni moc dobry.
Ahoj
taky se pridávám, dle cyklu budu spíš rodit v květnu max bych měla TP 30.4.
o druhé jsme se snažili 7.měsíců. Gratuluji všem které našly // ![]()
Ahoj holky, podle MS mam termin 29.4., ale obe deti jsem premasela, tak pocitam s tim, ze budu opet prenaset a rodit az v kvetnu
. Mohu se k vam pridat?
Určitě vítej
já mám TP taky 30.4 ale myslím že to bude pozdějc ![]()
holky co příznaky? mě poboliva podbřišek a prsa ![]()
Gratuluji k // a vitam vsechny maminky. jeminacku napsala jsem ted roman a ono se mi to nejak nezobrazilo. ach jo
@Křupka1 ja jsem to taky planovala tak nekdy kolem 15.9.
@Sivika - podbrisek me boli docela hodne, ale je to narazove. Treba dopoledne kdyz jsem varila, tak jsme to dost citila. Obcas me pobolivaji i vajecniky, jeden vic. Tak snad je to jen aktivita zluteho teliska a vsechno je ok. U predchoziho tehotenstvi jsem hned od zacatku uzivala Utrogestan, tak uvazuju nad tim, ze bych si do prvni konroly u gynekologa koupila aspon homeopatika, ktere obsahuji progesteron na udrzeni tehotenstvi. Mate s tim nektera zkusenosti?
@Sofiela já brala Utrogestan v 8tt tuším u malé-na předpis. Teď zatím zobu Calibrum baby plan a střídám s listovkou ![]()
@Sivika jj, ten Utrogestan je jen na predpis. Listovku si musim v pondeli koupit. Taky mam uz jedno dite, chlapecka, je mu 2,5. Uz se tesi na miminko a manzel taky. Ja se samozrejme taky tesim, ale byl to pro me sok, kdyz jsem na sobe zacala pozorovat nejake tehotenske priznaky asi tak od 10.8. Druhe dite jsme samozrejme chteli, ale ja jsem predpokladala, ze prijde pozdeji. No, nevadi, uz jsem to rozdychala ![]()
Ahojky, taky se přidávám…po roce snažení a po druhém IUI konečně dvě čárky…zítra jdu na potvrzení těhotenství z krve.TP jsem si zatím amatérsky vypočítala kolem 6.5.2015…bude to moje první…moc se ted bojím. Po všech těch nesnázích je to pro mě vůbec zázrak. Snad se tam ta malá buňěčka udrží ![]()
https://www.emimino.cz/…tnatka-2015/ holky přidávejte se tady ![]()
Moc vás všechny zdravím. Taky jsem v pondělí uviděla na testech (dělala jsem dva) pozitivní výsledek a jsem moc šťastná. Jen jsem se už začala bát, aby bylo vše v pořádku. K doktorovi jdu až 9.9.