Květnátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
3.9.14 14:33

@VikiRiki děkuji:) doufám, že tobě taky udělá ultrazvuk radost:)…ještě se budu modlit, abych za dva týdny slyšela dvě srdíčka :):srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.9.14 09:13

Ahoj holky, mohla bych se pridat?? TP dle MS 14.5.2014 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
5.9.14 11:57

@Janinka1983 Ahojky, určitě se přidat můžeš, budeme jedině rády. Máme uzavřenou skupinu, odkaz na ní je na první stránce této diskuze, požádej o vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.9.14 12:39

@zamlklinka Uz jsem zazadala, tak snad me potvrdi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.9.14 13:35

Ahoj můžu se přidat 2.9 jsem našla taky // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.9.14 08:36

Komplikace - prosím poraďte

Ahoj holky,
tak u mě už nastaly komplikace. Třeba máte některá podobnou zkušenost a řenete mi svůj názor.

Jsem v pátem týdnu - 5 týdnů a 5 dní. Včera jsem z ničeho nic začala trochu krvácet. Jela jsem hned na gynekologickou ambulanci. Potrat to dle všeho nebyl, hned to ustalo. Gynekoložka na UZ ale NIC neviděla. Dělaly ho s jinou doktorkou celkem 3× a viděly jen dutinku a asi nějakou šmouhu. Říkaly, že je těhotenství buď zamklé nebo ještě není vidět. HCG jsme měla přes 9.000 a to je znepokojilo.

Máte s tímto zkušenosti? Děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
6.9.14 10:44
@Annie9 píše:
Ahoj holky,
tak u mě už nastaly komplikace. Třeba máte některá podobnou zkušenost a řenete mi svůj názor.

Jsem v pátem týdnu - 5 týdnů a 5 dní. Včera jsem z ničeho nic začala trochu krvácet. Jela jsem hned na gynekologickou ambulanci. Potrat to dle všeho nebyl, hned to ustalo. Gynekoložka na UZ ale NIC neviděla. Dělaly ho s jinou doktorkou celkem 3× a viděly jen dutinku a asi nějakou šmouhu. Říkaly, že je těhotenství buď zamklé nebo ještě není vidět. HCG jsme měla přes 9.000 a to je znepokojilo.

Máte s tímto zkušenosti? Děkuju za reakce.

ahoj, ja mam podobnou zkusenost, ale snad to u tebe dopadne jinak.ja byla na prvni kontrole u me dr. a tamy rekla, ze je to mensi, takze riziko zamkleho, kdybych zacla spinit, krvacet mam jet do nemocnice.no zacla jsem spinit druhy den, tak jsem radsi jela.byla jsem 5+2,dutinka a naznak plodu(ta,,smouha,,),doktor, ze pry na zacatku spineni byva, ze je brzo delat naky zavery, ze se musi cekat.na kontrolu k me jsem mela jit za 14 dni. porad jsem spinila(jen trochu) a pak trosku zakrvacela 5 dni pote.ja zpanikarila a jela radsi znovu.ted tam byla doktorka, udelala utz, 6+2 a uz pekne videt embryo, ale jeste nebylo videt srdicko.ona ze by uz melo byt, takze to neprosperujea je to ZT. navic prej mam byt o tri tydny vic a kdyz jsem ji rikala, ze jsem mela pozdeji ovulaci, vubec na to nebrala ohled mi prislo :pocitac: hned me poslali na kyretaz, krev brali jen na prijem…byla jsem z toho uplne mimo.po teto zkusenosti bych to udelala uplne jinak :( vy**/ bych se na ne a rekla, ze chci pockat aby sledovali to hcg a utz tech par dni(za 4-5 jsem mela jit k te sve dr).treba mohlo byt vse jinak a srdicko by este bylo…takze bojuj o to male a nedej se.at to nakou dobu sleduji, takhle na zacatku se to vyviji ruzne rychle a oni vetsinou vse berou podle tech ejich *** tabulek. drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.9.14 10:53

Liiido, moc dekuju za reakci a zkusenost/radu. Jdu k jinemu doktorovi (ke svemu) v utery. Snad bude neco videt. S kyretazi chci urcite pockat, snad mi to nebude rozmlouvat, az uplne na posledni chvili. Jeste jednou diky.

Stalo se nekomu, ze v 5tt nebylo nic videt a pak se embryo objevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.9.14 12:31

@Annie9 ja mela v 5+5 jen cernou bublinu, v 6+5 embryo bez srdicka a 8+1 potvrzene ZT :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
6.9.14 13:10

Jinak je tu nekdo, komu vychazi termin kolem 15.kvetna? ja mam prave v planu jit k dr. az kolem pulky rijna, aby me zas nestrasili, ze neco neni podle tabulek atd. :cert: ja mela ovu zas pozdeji, asi 24.DC. tak snad v tu dobu uz bude vse jasny. to budu cca 8.-9.tt od ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.9.14 13:43

@liiida Tak já měla ovulaci 20.8., TP mi vychází na 13.5. podle ovulace. K Dr se chystám kolem dvacátého září, to budu v 7.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
6.9.14 17:07
@Janinka1983 píše:
@liiida Tak já měla ovulaci 20.8., TP mi vychází na 13.5. podle ovulace. K Dr se chystám kolem dvacátého září, to budu v 7.tt

supr, ja prave mela ovu asi 17.8. :mrgreen: snad nebudu jedina, co pujde k dr. takhle,,pozde,, 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.9.14 19:18

@liiida
Ja mam sice termin driv, ale taky se tam nechystam jit moc brzo. V pondeli budu volat doktorce a zkusim se objednat za 2 tydny..to bych mela byt taky v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.9.14 19:20

@liiida
Super! Ja mela asi taky ovu 17.8. a tez se chystam k doktorce po 20.9. ;-) Tak pak napis jak jsi dopadla! Budu drzet pesti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
6.9.14 21:16

Ahoj holky, můžu se přidat? Dle kalkulačky nám vychází TP na 2.5.2015, jsme s manželem po ivf, ve čtvrtek jsme byli na utz a miminko je v děloze a má již srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí