Poradna duly
Jana Čurdová
@VikiRiki píše:
@liiida
Super! Ja mela asi taky ovu 17.8. a tez se chystam k doktorce po 20.9.Tak pak napis jak jsi dopadla! Budu drzet pesti
ok tak taky dej vedet
@sonulicka jee gratuluji, tak at prospiva ![]()
Ahoj holky, jestli můžu, taky bych se k vám přidala, termín porodu podle kalkulačky na netu mám 1.5.2015…Před týdnem jsem si dělala test a vyšel pozitivně, k doktorce jdu 15. 9., tak pevně doufám, že bude vše v pořádku. Co se týče příznaků - tak se přidávám k bolení a citlivosti prsou - až mě to zaskočilo…, jinak jsem taky celkem nafouklá, ráno mám žaludek na vodě, ale nezvracím, mám celkem chutě, pálí mě žáha a ta únava…to je taky něco
Ale jsem šťastná, že se to povedlo ![]()
Jinak holky, gratuuluju všem k jejich malému štěstíčku ![]()
Ahoj já si dělala test 2.9 taky pozitivní k dr.jdu ve středu jsem sice starší mamina a děti už mám ale doufám že bude vše v pořádku jinak nevolnosti žádné jen pobolívání v podbříšku
@Gnotnan @Hanina75 vitejte
jo unava je hrozna, s malou jdu vzdycky odpoledne spat, spala jsme i tri hodiny a nemohla se probrat
taky bych furt jedla…
Tak já taky chodím s malou a pak jsem jak praštěná taky spíme tři hodky teda když nená ve školce
@Hanina75 ja malou zatim davam jen do obeda a spi doma.kdyz se odpo nenatahnu, tak vecir padam na hubu uplne ![]()
Tak nám bude 5 a jsme braný jako předškoláci a já se natáhnu i sama ted už bych klidně šla ![]()
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala. Tyhle dva poslední měsíce jsme to neřešili vypustila sem to z hlavy začla sem užívat B12 a vitamín E a C. Když sem se ráno probudila bolel mě hrozně podbřišek TT sem si nedělala ale když sem zadala udaje do těhu kalkulačky tak sem valila čočky
. Podle výpočtu bych měla být v 8 týdnu pokud sem. Cyklus sem měla rozházenej minylý měsíc sem to dostala po 38 dnech tak sem i ted čekala že to tak přijde. Přišel 38 den a ja jen lehoučce zašpinila jednou a na druhý den taky od té doby nic. Myslíte si že těhu být můžu? Po ránu mi je trochu blbě akorád dneska ten podbřišek stoji za to ![]()
@Hanina75 nasi je 2,5 takze premiera, este rano buli
ja bych taky sla, ale mala by me asi nenechala po 12 s ni pujdu ![]()
@Mišičta ahoj, pokd mas nepravidelny a dlouhy cyklus vubec se nerid temi kalkulackami(pokud nezadas primo podle ovulace)!ty jsou delane na pravidelny cyklus. ja mela ovu az 24DC a ono se to pocita od ms a tam bych mela pres tyden navic, coz pak nesedi
takze pokud mas pozitivni test a nevis kdy byla ovu, jedine k dr…
@liiida no já si právě těhu test nedělala ještě, mám strach že tam opět nic nebude. asi si ho udělám zítra. minulé těhu sem to věděla hned bo mi bylo blbě ale každy těhu je jiný
@Mišičta to jo. ikdyz ja to mam zatim stejny.ja teda merim a zrovna tam byl videt hezky ten implantacni pokles a od te doby jsem mela trochu citliva prsa, ale tak to muze byt i pms a pak to dorazi…u me ale nedorazilo a prsa uz boli dost
zatim mi neni blbe, jen kdyz mam hlad tak je mi divne. u prvniho mi bylo blbe 8.-12. tt tak uvidime…
Ahojky muzu se přidat minuly týden potvrzené těhu od doktorky. termin porodu9 května. snažili jsme se pul roku ja s těžkou formou endometriózy a povedlo se. a to jsme byly objednaný 10zari na umělé oplodnění. ted tam musim volat a zrušit to. doktorka mi řekl at si koupím vitamíny. co vy berete je? ja si koupila chytré miminko jinak bolesti v podbrisku a hlavne prsa. jinak gratuluji ke všem nastavajicim maminkám
@dagmar.hribek gratuluji! jo priroda si poradi
ja u prvniho brala na zacatku listovku a pak kapsle omega 3 z dmka a vitaminy od elastiq nebo jak se to jmenovalo. ted beru listovku a z dmka sumivky multimineral a multivitamin a dokoupim zas omega 3, vyjde to levneji nez ty predrazeny znackovy. jinak v dmku jsem koukala maj taky primo pro tehotny asi za 100
Nu ja koukala kolik to stojí. ale do toho DMka určitě juknu. pristi týden jdu na dalsi kontrolu tak doufam ze bude vetsi.jen co čtu tady o těch zamlklých potratech atd tak mam strach. nemela bych to vůbec cist jinak na to porad myslím.