Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky tak odpolko se chystam k doktorovi na kontrolu, tak jsem zvedava jestli bude slyset
kdyz uz jsem 6+4. Jen s manzelem doufame ze je tam jen jedno
ted vsichny kamaradi a kolegove cekaji dvojcatka
@Petitchat ahoj,muzu se zeptat jak muzou vedet tak brzy pohlavi? ja mela 20.8.et s prodl. kultivaci 1embrijko.test i krev mam pozit, hcg nyni 1500j a gest. vacek je v deloze, uff nervy to jsou jako blazen.
@Anonymní píše:
@Petitchat ahoj,muzu se zeptat jak muzou vedet tak brzy pohlavi? ja mela 20.8.et s prodl. kultivaci 1embrijko.test i krev mam pozit, hcg nyni 1500j a gest. vacek je v deloze, uff nervy to jsou jako blazen.
ahojky, měli jsme geneticky screening embryji/pgs, takze proto vím pohlavi..to mi povidej.. Me dnes přestaly bolet prsa, takze trochu panika..nechala jsem si radši i odebrat krev na hcg dnes…
Holky tak na kontrole potvrzeno tehotenstvi
podle utz to odpovida 5tt takze na kontrolu 22 a pak hned 25 do poradny. Tak snad bude vse v poradku
@Nix tyjo to je jak u mě taky jsem dneska u doktorky 5tt (4+4tt) a mám jít na kontrolu taky 22.9 a ty nervy aby bylo vše ok co?
@Petík K ja bych mela byt podle posledni MS (24.7.) 6+4 ale mimco je asi mensi a odpovida 5tt tak nevim
jinak toho 22 mam jit na krev a dostanu prukazku
@Anonymní píše:
@Petitchat me prsa boli i bricho nekdy trochu, a to jste si platili navic???
bylo nám to doporučeno pri ivf- manžel ma spatnou morfologii spermii…a bylo to zadarmo..proplatila nám to pojistovna
Zdravim tehulky
tak jsem tady taky, mela jsem 20.8.et 1embryjka s 5ti denní kultivaci,28.8.jsem testla a uz byly // pak 1.9.odber hcg a 400j,5.9.bylo hcg 1400j a v deloze mam gest. vacek 3mm, trochu boli prsa a obcas podbrisek a pali zaha jina funguji a v nicem se neomezuji takze snad bude vse jak má, byly to nervy panečku ted jen aby se mimi drzelo <3
Ahojky holky, přidávám se k vám do diskuze.. MS jsem měla dostat v pátek 5.9., pak následovali 2 pozitivní testy a na své narozeniny(8.9.)jsem si zašla k doktoru, který mi to jen potvrdil… další prohlídku mám 6.10. kdy se dozvím víc… jak se jinak máte? ![]()
@Ewulik moc gratuluju to si mela moc hezky darek k narozeninam ![]()
Me po ranu nebyva moc dobre, jako na zvraceni ale nastesti je to jen pocit
taky me boli zada ale to bude nosenim synacka a to je strizlicek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat