Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj. Nějaké diskuse s březňátkama a dubňátkama sice jsou ale spousta maminek je na hony daleko od Ostravy a přeci jen spousta věcí se s místem bydliště liší… Tak maminky přidávejte se ať můžeme na ty naše sluníčka čekat spolu ![]()
@Cajinka1 tak se přidávám i když jsem 20km od Ostravy a termín mám 9.3. a ty
Ahoj holky. Mě termín Dr. zatím neřekl ale bude to kolem 20.3. Dneska jsem 10+3
. Čekáte první nebo už doma máte nějakého raubíře?
@věrasek80 Teda tak to máš teda pěkně veselo
. Já si vyvdala 14letého syna. Manžel ho má v péči takže je to celkem sranda teď mít mimi. Ale už se na něj moc těší.
@Cajinka1 tak to je super že se těší u nás to děti zatím neřeší nebot jsme vloni prožili ZT takže se bojí i děti
Tak to je mi líto… Tak snad tentokrát všechno dobře dopadne
. A trápí tě „raní“ nevolnosti?
@Cajinka1 tentokráte mě netrápí ale věřím že vše je ok nebo naposledy mělo mimi 4cm a srdíčko tlouklo a ted mě čeká screening 4.9.
@věrasek80 Jé tak to jdeš o den později než já:-). Já byla v pátek na krev a 3. jdu na ultrazvuk. Bohužel manžel si nemůže vzít dovolenou, tak půjdu sama. Ale moc se těším až prcka uvidím jak se vrtí ![]()
Ahojte maminky, hlásím se, termín porodu 13.3.2015
a jsem přímo z OV ![]()
@Dupkaa Ahojky. Vítám tě u nás. Jak koukám na fotečku tak čekáš asi druhé dítko viď ![]()
Taky čekám druhé. První syn má 3,5 roku. Na screening jdu těd ve čtvrtek rano, tak se moc teším.
jinak mě nevolnosti ustoupily před pár dny a těd se dávám pomalu zase do kupy.
Mě nevolnost drží už zhruba měsíc. Sice nezvracím a jídlo jím prakticky všechno ale musím se kolikrát přemoct a žaludek mám jak na vodě. Ale posledních pár dní už nejsem ani tak moc unavená a ty pocity na zvracení trošku ustupují tak třeba už bude klid:-)
@Cajinka1
jj určitě to brzy ustoupí. Já měla pocity na zvraceni prakticky 24hod. denně. Jídlo jsem nemohla ani vidět. Zhubla jsem 3kg což mi dost vadi.