Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak se hlásím
Čekáme přírustek někdy v Dubnu
Jinak já jsem dneska 11+3 zhruba ![]()
Ahoj Trinetko, tak Tě pěkně vítám mezi těhulky
Jak se cítíš? Já jsem zhruba 12+2 ![]()
Ahoj:) No já jsem od posledního dne ms už taky 12+2 zhruba
U mě to bylo trošku složitější, nepravidelná ms a tak. Sám doktor nechápe, že se zadařilo, nečekal to, tvrdil, že ten měsíc nemám šanci
Já se citím už líp jak před 14 dny
to sem měla pořád nevolnosti, teď už sem jen taková slabá, neujdu ani 3km aniž bych neomdlívala a nepotřebovala sedět
To mě docela rozčiluje
A jak to máš ty? Jinak v pupíku mě pobolívá pořád, jednou tam, jednou na druh straně ![]()
Ahoj holky, myslíte, že bych mohla k Vám? Nejsem úplně z Pardubicka, jsem od Ústí nad Orlicí, ale tohle je taková pro mě asi nejbližší skupina s jarním termínem porodu.
Mám teda termín v půlce března a jsem dnes 16+4. Nevolnosti pociťuji stále, i když už ne v takové síle jako v prvním trimestru. Jsem teď ale hrozně líná, pořád bych spala. ![]()
Co mě se týče, tak vítej
Aspoň to trochu rozjedem
No já jsem taky z Ústí nad Orlicí a pokládala sem to za pardubicko
Taky máme na autě E
. Já se už nechtěla nikde přidávat, kde už je hodně bab
Pročítám si jejich veřejný diskuze, máme toho hodně společnýho
. Oni začali přispívak už když našli pozitivní těhu testy a to já se ještě hodně bála, abych pak nevyklidila pole. Teď mám taky strach, ale už ne takovej jako v 6+3 když sem měla jen GV.
@Trinetka Já jsem začala chodit do jedné diskuze už po posledním ZT a pak během snažení, potřebovala jsem nějakou podporu. Jsem v té skupině s holkama do teď, ale jsou všechny z dálky. Bojím se taky stále a to bych řekla, že už začínám pomalu cítit pohyby, ale nejsem si jistá. ![]()
Kolikáté miminko čekáte holky? My čekáme první a podle prvotrimestrálního screeningu to vypadá na chlapečka.
Máte už za sebou tenhle screening nebo teprve čekáte?
No my čekáme první a teď čekám na druhou fázy NT testu a zároveň to asi bude ten první screening. Jdu tak 15.10. A co to bude to bude teprve překvápko ![]()
@marteska91 no pohyby
to je něco co je u mě ještě stráááášně daleko
A ke komu chodíš na gyndu? ![]()
@Trinetka To už ti uteče.
Mně to začalo hrozně letět teda až po tom screeningu, teď pomalu nestačím počítat týdny.
Já jezdím na gyndu až do Litomyšle. Dřív jsem chodila k doktoru Pernicovi, ale pak mojí mamce něco dost zanedbal a nějaký čas jsme pak bydleli v Litomyšli, tak jsem přešla k doktorce Šalamonové na Grácii a jsem tam moc spokojená, takže jsem zůstala. Dělala mi tam i ten screening, něco se jí tam nepozdávalo tak mě raději poslala ještě do Prenatalu do Brna a tam naštěstí bylo vše v pořádku. Oba doktoři potvrdili chlapečka, tak snad se nepletou.
A vy se teda chcete nechat překvapit a nedáte si to říct?
@marteska91 Já sem místní přistěhovalec, takže netuším kde je Grácie
Já chodím momentálně k Pernicovi, ale až porodím počet dětí co budem schopný uživit, tak přejdu zpět do ambulance v nemocnici. Nejsem u něj vůbec spokojená, je to arogantní blbec, jediný co mě tam drží, že se říká, že je to odborník pokud jde o těhotný. Pohlaví si stopro necháme říct, to bych nevydržela
Jinak kluk prej vždycky zůstane klukem, ale u holek to prý není tak jistý, že plno holek je nakonec kluk
Prostě se jim to dole vyvine později
Uvidíme jak to dopadne ![]()
Ahojky Matresko, to víš, že k nám můžeš
Vítej! Docela Ti závidím, že jsi už tak „daleko“. Mě čeká prvotrimestrální screening v pondělí, tak jsem zvědavá i nervózní. Čekáme první přírůstek…
@Pipilotta2 už v pondělí? ááá těžká závist
já musím čekat až na přespříští středu, chjo ![]()
Trinetko, děkuji za optání a gratuluji, že se vám takhle zadařilo, to je skvělé! Jsem na tom podobně, také jsem dost unavená, taková pomalá, na omdlení. Zvracím ráno, dopoledne, zhruba obden
Trochu se to lepší. Cítím se jak nafouknutý balon
Přesto se ale ráda najím, musím se dost ovládat. Dávej na sebe pozor ![]()
Trinetko, neboj, se to překulí a bude přespříští středa. Každopádně podám hlášení, jak jsem dopadla. Doufám, že to bude ok a že tam snad třeba pan doktor uvidí pohlaví. Já vím, je brzy, ale víš jak ![]()
@Trinetka Je hrozně arogantní, mám pocit, že vždycky byl takový. No slyšela jsem i o pár případech, kdy se to změnilo z kluka na holku, ale je fakt, že častěji to bývá spíš opačně. ![]()
@Pipilotta2 @Trinetka Holky, mně fakt přijde, že to po tom první screeningu pak začne hrozně letět, člověk už se tolik neboj a začne si to trochu užívat.
Budu Vám oběma držet pěsti, aby bylo vše v pořádku. ![]()
Ahoj holky, očekáváte v březnu /dubnu 2015 přírůstek? Jste z okolí Pardubic? Můžeme se zde scházet, podporovat, sdělovat dojmy apod.
Budu ráda, když sem zavítáte, pokecáme…
opatrujte se. Těhulka Pipilotta2