Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Pipilotta2
24.9.14 18:25

Duben 2015 Pardubicko

Ahoj holky, očekáváte v březnu /dubnu 2015 přírůstek? Jste z okolí Pardubic? Můžeme se zde scházet, podporovat, sdělovat dojmy apod. :-) Budu ráda, když sem zavítáte, pokecáme… :-) opatrujte se. Těhulka Pipilotta2

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4798
1.10.14 12:59

Ahoj, tak se hlásím :) Čekáme přírustek někdy v Dubnu :) Jinak já jsem dneska 11+3 zhruba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
2.10.14 18:46

Ahoj Trinetko, tak Tě pěkně vítám mezi těhulky :-) Jak se cítíš? Já jsem zhruba 12+2 :-)

• Citovat
  • Upravit
4798
3.10.14 06:19

Ahoj:) No já jsem od posledního dne ms už taky 12+2 zhruba :) U mě to bylo trošku složitější, nepravidelná ms a tak. Sám doktor nechápe, že se zadařilo, nečekal to, tvrdil, že ten měsíc nemám šanci :) Já se citím už líp jak před 14 dny :) to sem měla pořád nevolnosti, teď už sem jen taková slabá, neujdu ani 3km aniž bych neomdlívala a nepotřebovala sedět :) To mě docela rozčiluje :) A jak to máš ty? Jinak v pupíku mě pobolívá pořád, jednou tam, jednou na druh straně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.10.14 06:32

Ahoj holky, myslíte, že bych mohla k Vám? Nejsem úplně z Pardubicka, jsem od Ústí nad Orlicí, ale tohle je taková pro mě asi nejbližší skupina s jarním termínem porodu. :) Mám teda termín v půlce března a jsem dnes 16+4. Nevolnosti pociťuji stále, i když už ne v takové síle jako v prvním trimestru. Jsem teď ale hrozně líná, pořád bych spala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
3.10.14 06:45

Co mě se týče, tak vítej :) Aspoň to trochu rozjedem :) No já jsem taky z Ústí nad Orlicí a pokládala sem to za pardubicko :-D Taky máme na autě E :-D. Já se už nechtěla nikde přidávat, kde už je hodně bab :) Pročítám si jejich veřejný diskuze, máme toho hodně společnýho ;). Oni začali přispívak už když našli pozitivní těhu testy a to já se ještě hodně bála, abych pak nevyklidila pole. Teď mám taky strach, ale už ne takovej jako v 6+3 když sem měla jen GV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.10.14 06:55

@Trinetka Já jsem začala chodit do jedné diskuze už po posledním ZT a pak během snažení, potřebovala jsem nějakou podporu. Jsem v té skupině s holkama do teď, ale jsou všechny z dálky. Bojím se taky stále a to bych řekla, že už začínám pomalu cítit pohyby, ale nejsem si jistá. :)

Kolikáté miminko čekáte holky? My čekáme první a podle prvotrimestrálního screeningu to vypadá na chlapečka. :dance: Máte už za sebou tenhle screening nebo teprve čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
3.10.14 07:02

No my čekáme první a teď čekám na druhou fázy NT testu a zároveň to asi bude ten první screening. Jdu tak 15.10. A co to bude to bude teprve překvápko :)

@marteska91 no pohyby :) to je něco co je u mě ještě stráááášně daleko :) A ke komu chodíš na gyndu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.10.14 07:17

@Trinetka To už ti uteče. ;) Mně to začalo hrozně letět teda až po tom screeningu, teď pomalu nestačím počítat týdny. :D Já jezdím na gyndu až do Litomyšle. Dřív jsem chodila k doktoru Pernicovi, ale pak mojí mamce něco dost zanedbal a nějaký čas jsme pak bydleli v Litomyšli, tak jsem přešla k doktorce Šalamonové na Grácii a jsem tam moc spokojená, takže jsem zůstala. Dělala mi tam i ten screening, něco se jí tam nepozdávalo tak mě raději poslala ještě do Prenatalu do Brna a tam naštěstí bylo vše v pořádku. Oba doktoři potvrdili chlapečka, tak snad se nepletou. :D A vy se teda chcete nechat překvapit a nedáte si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
3.10.14 07:39

@marteska91 Já sem místní přistěhovalec, takže netuším kde je Grácie :) Já chodím momentálně k Pernicovi, ale až porodím počet dětí co budem schopný uživit, tak přejdu zpět do ambulance v nemocnici. Nejsem u něj vůbec spokojená, je to arogantní blbec, jediný co mě tam drží, že se říká, že je to odborník pokud jde o těhotný. Pohlaví si stopro necháme říct, to bych nevydržela :) Jinak kluk prej vždycky zůstane klukem, ale u holek to prý není tak jistý, že plno holek je nakonec kluk :) Prostě se jim to dole vyvine později :) Uvidíme jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
3.10.14 11:37

Ahojky Matresko, to víš, že k nám můžeš :-) Vítej! Docela Ti závidím, že jsi už tak „daleko“. Mě čeká prvotrimestrální screening v pondělí, tak jsem zvědavá i nervózní. Čekáme první přírůstek…

• Citovat
  • Upravit
4798
3.10.14 11:41

@Pipilotta2 už v pondělí? ááá těžká závist :) já musím čekat až na přespříští středu, chjo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
3.10.14 11:47

Trinetko, děkuji za optání a gratuluji, že se vám takhle zadařilo, to je skvělé! Jsem na tom podobně, také jsem dost unavená, taková pomalá, na omdlení. Zvracím ráno, dopoledne, zhruba obden :-(Trochu se to lepší. Cítím se jak nafouknutý balon :-D Přesto se ale ráda najím, musím se dost ovládat. Dávej na sebe pozor ;-)

• Citovat
  • Upravit
Pipilotta2
3.10.14 11:50

Trinetko, neboj, se to překulí a bude přespříští středa. Každopádně podám hlášení, jak jsem dopadla. Doufám, že to bude ok a že tam snad třeba pan doktor uvidí pohlaví. Já vím, je brzy, ale víš jak ;-)

• Citovat
  • Upravit
1934
3.10.14 12:52

@Trinetka Je hrozně arogantní, mám pocit, že vždycky byl takový. No slyšela jsem i o pár případech, kdy se to změnilo z kluka na holku, ale je fakt, že častěji to bývá spíš opačně. :)
@Pipilotta2 @Trinetka Holky, mně fakt přijde, že to po tom první screeningu pak začne hrozně letět, člověk už se tolik neboj a začne si to trochu užívat. :) Budu Vám oběma držet pěsti, aby bylo vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí