Poradna duly
Jana Čurdová
@Trinetka Já mám koupených taky několik balíků jednorázovek a budeme dávat i jednorázovky, když někam pojedeme apod., ale doma budeme látkovat. Na cukrovce jsem byla na galenu. Na tenhle test se tam chodí ve středu před 7.00 ráno a bylo nás tam těhulí několik. Doporučuji vzít si s sebou třeba do termosky černý čaj NESLAZENÝ. Ta sestra, co tam tu krev odebírá, ti pak ten roztok namíchá do toho čaje a je to mnohem lépe poživatelný.
@marteska91 No černej čaj vůbecnemusím
No já nevím, jesi na to nepůjdu do třebové, potřebuju ještě na kožní, kvůli znamínkům, tak abych nemusela běhat mezi městy.. Ale ještě uvidím
Každopádně díky za tip.. a to berou teda 3× krev jo? To už pak jmenovitě volaj?
@Trinetka Tak ve Třebové vůbec nevím, jak to chodí. Na galenu ráno před tou sedmou řekla, že teď budou chodit těhule na první odběr krve, pak se myslím hodinu čekalo a všechny jsme se nahrnuly k ní do té místnosti, tam nám dala vypít ten sajrat - já černý čaj taky vůbec nepiju, ale věř mi, že díky němu se ten patok dal vypít a nepoblít se. Pak brala krev ještě 2× a vždy pouze ze žíly. Ale tak je to na galenu, jinde nevím.
Holky dubnovy 2015..na face je nova skupinka dubnova miminka 2015 pridejte se do klubu ![]()
Holky dubnovy 2015..na face je nova skupinka dubnova miminka 2015 pridejte se do klubu ![]()
@marteska91 Ty jo, já sem úplně zapomněla napsat.. masakr, takovou dobu.. Jak si na tom?