Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak včerejší screening dopadnul dobře, konečně jsme zase jednou odcházeli z ordinace s klidem a úsměvem. Staníček váží 390g, tak už je to kus chlapa, což nám zase ukázal.
Ale byl včera nějakej naprdlej, byl schoulený do klubíčka a něco si tam kutil, akorát nohy měl natažený a vypadalo to trochu jako když jezdí na kole. Doktor říkal, že to vypadá jako zdravé miminko a že tam žádnou abnormalitu nevidí.
Na ten 4D/3D ultrazvuk jdeme 4.12.
@marteska91 Tak velká gratulace
. Jak dlouho to trvalo nevíš? Co všechn se měří a tak? Bylas tam i s partnerem?
@Trinetka Byli jsme s manželem, byla u toho docela i sranda, pan doktor všechno popisoval. Měřil mu hlavičku, obvod bříška, stehení kost, pak to zadal do nějakého programu a vyhodilo mu to tu hmotnost. Pak mi kontroloval uložení placenty, to říkal, že je v pořádku jak má být. A říkal, že je malej natočený hlavičkou dolů, ale že se tam ještě hodně mele. Nevím přesně kolik to trvalo, řekla bych tak 15 minut. Říkal nám, že ten 4D/3D je pro rodiče mnohem víc atraktivní a že to trvá tak hodinu, už se na to hrozně těším. ![]()
@marteska91 no, manžel nad tím asi hodně uvažuje
asi si to chce i přes hlubokou kapsu užít ![]()
@Trinetka My taky nemáme bůh ví kolik peněz, ale shodujeme se s manželem na tom, že tohle je naše první miminko a je to prostě jedinečný, víckrát už tohohle chlapečka čekat nebudeme a chceme mít hezkou památku jak pro nás tak i jednou pro něj. ![]()
Martesko, moc gratuluji, že Staníček tak dobře prospívá a jste v pořádku! Myslela jsem na vás. Ten 3D ultrazvuk bude jistě velký zážitek, též se na něj chystáme, ještě se musíme objednat, je o to zájem. ![]()
Holky, tak hezký víkend přeju
![]()
Haha, tak víkend je perfektní fakt :/.. Měla sem tu kamarádku s přítelem přes noc, to bylo fajn.. Pak sme odpoledne jeli na hřbitov, stavili se u tchýně a začlo další tóčo.. Momentálně je na mě tchýně tak uražená, že se na mě ani dívat nemůže, polykala vztek na mě.. Kvůli tomu mýmu odchodu od toho doktora.. Prej ten blb seřval chudáka tu sestřičku co tam má.. Nevím za co, když o té sem se vyjádřila pozitivně.. Nějak se to doneslo i ke tchýni, takže už ví všechno a jen z té druhé strany.. Prej co sem psala za lži.. Manžel naštěstí stojí při mě.. To už se nemůžu dočkat, co bude u Čadílka.. Takže perfektní neděle no..
Tak kdepak se mi touláte holky?
Dneska letím na kontrolu na endokrinologii, manžel jde na plasmu.. Snad mě tam vezmoum sestra říkala, že to můžu zkusit jesi mě tam nacpe, ale objednaná sem až na zítřek.
Ahoj holky, já jsem v pátek odpoledne lehla s nějakou virózou, tak jsem nějak ani nebyla na netu nebo jsem jenom mrkla přes mobil.
@Trinetka Máš to teda teď výživný. Ono je stejně asi lepší si vždycky vše udělat po svém a neřídit se radami tchýně nebo tak, zvlášť když máš takovou tchýni. A kdy máš další kontrolu u Čadílka?
@marteska91 až toho 25.11. poradna a budem domlouvat ten druhej screening a asi i to 4d.. pak si mám zkusit zacvičit, ale vyžádám si kdyžtak potvrzení do té těhu průkazky a spíš se budu snažit chodit tady v ústí zadaks.. netušíš, jesi třeba manžu pustí aspoň dovnitř někam sednout?
Jo a jinak na tu endokrinologii sem se dostala
takže mám až do prosince klid ![]()
@Trinetka Na ten 4D jsem se objednávala až na tom II. screeningu, před tím mi sestřička říkala, že je ještě brzy, ale uvidíš. To netuším, já jsem nestihla jít na to cvičení ani jednou. ![]()
@Trinetka Ale popravdě řečeno, jestli můžu říct svůj názor, tak by mi docela vadilo, kdyby tam nějaký cizí chlap jen tak seděl a koukal, jak cvičíme nebo pak během těch dotazů ohledně porodů. Třeba by ho ale nechali sedět někde na chodbě nebo v čekárně.
Mě by otec u nastávající cvičenkyn spíš nevadil, ale m
yslela sem spíš na chodbě aspoň..