Poradna duly
Jana Čurdová
@marteska91 jo a ještě jsem ti chtěla říct, ať nepláčeš, určitě se všechny tři dočkáme v dubnu a všechny přechozí křivdy už nebudou tak bolet..
@Trinetka Hlavně že je všechno v pořádku.
Jsem ráda, že jsem od něj pryč. Nesnášela jsem ho a fakt jsem k němu nechodila ráda a to mám normální váhu. Sice teď musím dojíždět poměrně daleko do Litomyšle, ale ta doktorka je skvělá. Nikdy jsem neměla obavy, že by mi nadávala nebo tak. Neříkám, že tam teď chodíme bez strachu, ale je to strach o miminko, ne z toho, že mi bude nějaký blb nadávat.
Bohužel na toho prcka už nikdy nezapomenu no, to prostě nejde. Ale snad se v březnu/dubnu dočkáme a budeme mít zdravé drobečky. Už aby to uteklo. ![]()
@marteska91 zapomenout se nedá, každej máme někoho, koho budem nosit v srdíčku ještě dlouho.. Ať jde o babičku, nenarozenýho prcka, nebo jako já bráchu co se zabil ještě než stihl žít.. Dycky si na ně vzpomenem
Ale zároveň se musíme upírat k mimískům v bříšku a do budoucna
život musí jít dál..
Teď mě tak strašně začalo bodat v podbřišku, nebo vlastně okolo celé dělohy a u pipky.. jako by mi někdo jehlou v každé ruce fakt intenzivně všude píchal.. au au.. sem se zděsila, než sem se uklidnila, že intenzivně to měli i jiný holky na emiminu.. Ale moje srdce bušilo jak přes smrtí teda.. to sou adrenalinový sporty to těhu..
@Trinetka Gratuluji ke skvělému výsledku!!! To je výborná zpráva!!!
Toho debila vypust z hlavy, soustřeď se na sebe a to malé
Věřím, že to bylo nepříjemné, mám podobný zážitek z vyšetření, ty šťouchance…ale vem to čert, holka, všechno je OK
JInak do poradny jdu též 29.10. A z fotky si nic nedělej, taky nám ji nedal…
Holky, nebojte se, až budou prckové venku, pak bude život o dost veselejší!
@marteska91 Jak se cítíš? Malý se pořád mele?
Nebo kope?
@Pipilotta2 @Trinetka Já mám poradnu dnes, tak mám zase trochu strach, snad bude vše v pohodě. Právě že mám až trošku strach z toho jak se mele. Přijde mi to dost brzo a ještě se mi vždycky večer tak úplně vyboulí…tak jsem zvědavá, co řekne doktorka, ale snad máme jenom aktivní miminko.
@marteska91 Všechno bude v pořádku, ničeho se neboj, budete mít holt zbojníka
Držím pěsti a posílám objetí. Tfuj tfuj
@marteska91 určitě má budoucího sportovce
@Pipilotta2 děkuju
ale pořád je tam ten stín chování toho doktora.. asi ani nebudu čekat na všechny odrozený děti, po tomhle až porodím, jdu okamžitě jinam.. zpátky do nemocnice
@Pipilotta2 @Trinetka Spíš si říkám, že jestli náš malej nebude dlouhán po tatínkovi (má 2 metry a nohy má teda fakt dlouhatánský). Takže jestli si je mrňous protahuje, tak se nedivím, že mě tak čutá. ![]()
@Trinetka Kámoška chodí do nemocnice a je tam fakt spokojená. Já bych od něj valila hned a na nic bych nečekala. Je mi úzko, jen si na něj vzpomenu.
@Pipilotta2 Jinak děkuju za pěstičky.
Jdu tam až na třetí, tak pak večer nebo ráno dám vědět.
@marteska91 no jenže já už s neschopenkou šla od obvoďáka ke gyndařovi a teď ještě měnit doktora.. nevím jaký by to na mě házelo světlo.. krom toho na ty screeningy bych stejně byla poslána k němu ![]()
No holky, tak mám nějakou dráždivou dělohu a dostala jsem hořčík.
Mám omezit pohyb a na cvičení zatím nemůžu, uvidíme, za 14 dní, jestli se to zlepší.
Ale udělala mi i utz, tak jsem našeho mrňouska viděla. Je to kluk jak buk a srdíčko mu tluče hezky. ![]()
@marteska91 To je skvělé, mrňous je v pořádku a děloha se zklidní jakmile se zklidní maminka, musíš také odpočívat ![]()
@Trinetka co si myslí ostatní, na to se vykašli, od něj bych utekla bez ohledu na všechno, jsi klient a můžeš si vybírat a aby Tě ještě stresoval nějakej blb…to nikomu neprospěje
@marteska91 to bude malej fotbalista teda
, že tak kope už
já už o tom hořčíku taky přemýšlela, přijde mi že mě břicho bolí jakmile se začnu hýbat
@Pipilotta2 já o tom fakt uvažuju, jen nevím jak to dopadne až budu muset na screening.. si myslím, že mě pošlou k němu.. to by byl trapas stejně.. ale popřemýšlím ![]()
Tak jakpak holky?
víkend před námi
my dneska zajdem na bazén trochu se uvolnit
a uvidíme co nás bude čekat za práci o víkendu.. potřebujem posekat zahradu, ale je to furt mokrý.. chjo..
Ahoj děvčata, tak už je tu ten pravý podzim, že? Pěkně vlezlo…Jak se máte?
Trinetka, naše vodnice, jistě tráví hodně času v bazénu a Marteska určitě pořád něco dělá… ![]()