Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
29.10.14 13:39

Tak holky.. byla to kovbojka.. Ráno v Grácii to bylo v pohodě, u Pernici ta kovbojka.. Podrobně se rozepíšu ale až večer, jdem teď procházkovat :) Ale Čadílek mi přišel milej a v pohodě :) Děkuju za tip vážně :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
29.10.14 13:43

@Trinetka Tak jsem ráda, že jsem dobře poradila. A jsem zvědavá na vyprávění večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
29.10.14 14:39

Ahoj holky, v poradně všechno v pořádku, bohužel stále nevíme pohlaví a nemáme fotku. Miminko leželo prdelkou nahoru, obličejem dolů, jakoby na břiše a drželo se za hlavu, pak si olízlo prsty, nechtělo se ukázat. :-) Fotka by stála za pendrek. Sestřička mi vysvětlovala, že oni triple dělají všem kvůli tomu, že prvotrim. s. je dobrovolný a ne každá žena ho podstoupí. Směrodatný je více ten první screening. Za týden si mám volat na výsledky a uvidíme. Děkuji za podporu! Trinetko, jak Ty? Martesko, drž se, bude to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1934
29.10.14 15:28

@Pipilotta2 Vy máte teda pořádného tajnůstkáře nebo tajnůstkářku. :) Tak snad to ukáže na velkém utz ve 20tt. Ale hlavní je, že jste oba v pořádku a hezky rostete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
30.10.14 05:32

@marteska91 držím pěstičky na ten velkej screening, věřím, že všechno dobře dopadne :) a už bys mohla najisto vědět jestli teda růžová nebo modrá viď? :) všude čtu, že v tom 20-22tt sou si tím už jistí :) Tak naveď prďolu, aby se nestyděl ;) Už abysme měli všechny za sebou ten II. screening, určo se nemůže dočkat ani @Pipilotta2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.10.14 07:41

@Trinetka Jedeme tam dnes až na 17.20. Čadílek prý ordinuje ve čtvrtek až někdy do 19.00. No my už víme, že je to kluk. Řekli nám to hned 2× na tom I. screeningu (v Litomyšli a v Brně) a teď posledně na poradně to bylo taky nádherně vidět, že má pindíka. :) Jsem z toho hrozně nervozní. Hlavně mám strach, aby měl všechno, co má mít a aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
30.10.14 07:58

@marteska91 Držím pěstičky, ať jste v pořádku. Holky, stydím se, ale závidím vám, všechny znají pohlaví a já jsem asi divná.

• Citovat
  • Upravit
4798
30.10.14 12:29

@marteska91 aha, to sem asi přehlídla :) já jen, že obvykle jen hádají a teď už to budou vědět na milion procent :) ale když je to tak krásně vidět :) tak je to jasný :)
@Pipilotta2 dyť já ho taky neznám :) aspoň mě to nenutí utrácet za růžový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.10.14 13:37

@Pipilotta2 Určitě nejsi jediná. Spousta maminek se dozví až bůh ví kdy nebo třeba mají překvápko, protože jim to malý neukáže. Ale pravda je, že dneska ty věci na ty děti jsou hodně do barviček a pokud nechceš mít miminko v barvách hnědé, černé, bílé a šedé, tak moc na výběr není. I když si říkám, že spoustu těch našich věcí, co máme na kluka, bych asi dala klidně i holce…vždyť těm dětem je to jedno. :D

@Trinetka No posledně už to bylo jasně zřetelný, že má pindíka…škoda, že u toho zrovna nebyl tatínek, byl by na něj pyšný. :D A vlastně už ten doktor v Brně v Prenatalu nám říkal, že je to kluk a a že můžeme jít klidně nakupovat modrý dupajdy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.10.14 13:38

Holky, jak jsem dneska nervózní před tou kontrolou, tak mě malej tak čutá…to už se teda rozhodně nedá poplést s pohyby střev. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
30.10.14 14:09

@marteska91 neboj, bude to dobrý.. Hele ty asi nebudeš chodit do toho cvičení v Grácii co bývá v úterý po 16 hodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.10.14 14:37

@Trinetka Já mám zatím cvičení zakázaný kvůli tomu tvrdnutí. Pokud mi to později povolí, tak bych chodila do nemocnice. Chodím ještě do práce a je to pro mě trošku z ruky a dlouhé cestování. Ale jestli jsi třeba prohlížela ty letáčky, co tam mají, tak chceme jít na 4D/3D utz, dneska bych se chtěla objednat. :dance: Těším se až uvidím obličejíček našeho malýho Staníčka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
30.10.14 14:59

@marteska91 no já původně absolutně nechtěla, ale manželovi se to docela líbilo.. a v tý nemocnici sme říkali to je o půl druhé že? to cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.10.14 15:20

@Trinetka To cvičení v nemocnici bylo nějak rozumně, myslím kolem čtvrté, ale to by ti v porodnici řekli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
30.10.14 15:26

@marteska91 aha, tak to bylo asi plavání.. no asi si tam cinku :) jen otázka co manžel mezitím, sedět v autě chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí