Duben 2015 Pardubicko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
16.11.14 09:59

@Pipilotta2 Teda na tobě to ještě není vůbec vidět to těhu :) Na mě je teda, ale vidět jen původní břicho, vypadám asi jako ty budeš vypadat těsně před porodem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
16.11.14 11:38

@Trinetka Jak píšu, jakmile se najím, nafouknu se, tak už vypadám jako těhotná. A to nejím žádné nadýmavé potraviny. Zase ale přibírám, Ty spíš shazuješ :-) Raději bych měla bříško než zadek :-D No, mám obavy, abych se před porodem vůbec unesla :-D

• Citovat
  • Upravit
4798
16.11.14 13:21

@Pipilotta2 Já mám zadek odjakživa :-D a břicho sem si postupně vyžrala na neúnosnou úroveň.. Takže to není žádná sláva.. A hlavně, mě přijde, že přibírám až když mám jít na kontrolu k doktorovi..
Ani nevypadám těhotně, každej si myslí, že jen tloustnu.. Břicho už nezatáhnu, takže trčí, ale pneumatika okolo tomu dává jen nenažranej tvar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
19.11.14 07:45

Dneska mám vyplou elektriku, venku tma, chjo. Manžel byl u tchýně, prej se chovala k němu normálně víceméně, i když stále nasraně. Prej nás očekává na vánočn oběd.. to tak.. máme už svou rodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.11.14 11:22

@Pipilotta2 Zatím máš pěkný malý pupíček, ale ono to pak vyskočí v podstatě přes noc. Já se vždycky ráno zděsím, co mi to tam přes noc přibylo. :) Možná buď ráda za to malé bříško, mám malinko už problém se zavazováním bot a celkově se zvedat. Bohužel mám teda zakázaný cvičení, tak je to možná i tím. Jestli se můžeš normálka hýbat, tak to budeš mít třeba taky jiné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.11.14 11:24

Jinak holky, mám za sebou test na těhotenskou cukrovku. Výsledek teda budu vědět až zítra. Ale jinak to nebylo tak zlý, jak spousta holek popisuje. Ten roztok mi i docela chutnal, ne že bych ho teda třeba nějak vyhledávala, ale dalo se to vypít a nepozvracet se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
19.11.14 13:51

@marteska91 :-D no prej je to něco děsně sladkýho :) tak sem zvědavá jak dopadneš :) a UTZ ti nedělali? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
19.11.14 14:24

@marteska91 Děkuji, zatím je malý, ale jak píšeš, čekám až se ráno vzbudím a budu se divit :-) Třeba Tě pak ještě hravě doženu. Držím pěsti, abys měla dobré výsledky, já jdu na cukrovku po Novém roce. Jak jsi na tom s přibíráním? Kdy máš vlastně termín?

• Citovat
  • Upravit
1934
19.11.14 18:39

@Trinetka UTZ nedělají. Tenhle cukrovkový test se dělá v Ústí na Galenu v odběrovém centru, tam UTZ nemají. :)

@Pipilotta2 To víš že jo, ono to pak vyskočí a budeš koukat. Termín mám 16.3.2015, šla jsem na tu cukrovku hned ve 24tt, minulý týden mi doktorka vyhrožovala nemocnicí, tak jsem to chtěla mít z krku…kdyby náhodou. Zítra jdu na kontrolu na gyndu, tak se uvidí. K původní váze jsem zatím přibrala 2 kg, ale v prvním trimestru jsem 4 kg zhubla. A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
19.11.14 19:20

@marteska91 Na galenu, tak to je dobrý, to tam zase budu tři dny a na to se chodí No já sem asi začla přibírat.. Manža mi pohnul s váhou, tak nevím přesně kolik, zatím by to mělo být v rámci +-2kg.. Ale manžel pořád, že už mám pupek mega.. Ale to je spíš jen tím, že prostě nezatáhnu tu svou pneumatiku.. :-D
Tak sem děvčata dneska zabalila dárky, zítra ještě má přijít poštou poslední a letos už jen ozdobit barák a stromek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.11.14 19:53

@Trinetka Včera byl ve Snídani s novou Čadílek, nevím, jestli jsi viděla. Je tam až ke konci.
http://novaplus.nova.cz/…u-18-11-2015
Ty jo, my ještě dárky skoro žádné nemáme. Ale dnes jsem pekla perníčky a chaloupku, tak to tady krásně provonělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
20.11.14 06:26

@marteska91 Koukla sem se :) Škoda že s ním nemluvili celkově o nějaké neplodnosti a podobně :)
Já teda cukroví ještě nikdy nepekla.. Máti když pekla, tak jako chtěla pomáhat, ale to bylo v podstatě jen vykrajování, nebo mazání, nebo jiný zdobení.. Takže já nemám ani recepis nic :) Ale tak jasný, že by šel sehnat na netu.. Manžel byl u té tchýně a ta mu taky řekla, že letos už píct nebude.. Já teda cukroví moc nemusím, ale manžel dycky snědl docela dost.. Ale řekl mi, že ani nechce, že chce chlebíčky a nějaký jednohubky..
Taky salát pro mě bude boj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.11.14 18:01

Tak holky, před těma vánocema sem teda udělala pěknej průvan na účtu.. nejmíň 17500 sem utratila za poslední měsíc za prcka a pár dárků..
postýlka, lékárna, pár oblečků, hračky ale největší ranec je za jednorázový plínky.. našla sem skvělej web kde to maj fakt levný.. takže mám tak po 3 balíkách od každý velikosti a to hned naskáče.. masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.11.14 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
21.11.14 18:47

@Trinetka Myslím, že by to bylo zajímavé, kdyby s ním bylo víc rozhovorů. Ty jednorázové plenky jsou dost drahé. My máme doma 6 balíků, vyhmátli jsme akci v kauflandu za 260 Kč/balík. Víc zatím kupovat nebudeme, chci kupovat látkové plenky a to bude taky celkem plácačka a pak to budu kombinovat. Oblečení už žádné nekupuju, něco ještě asi dostaneme k Vánocům a pak dokoupím případně po novém roce, co nám bude chybět. V půlce prosince půjdeme objednat nebo koupit kočárek. Postýlku a přebalovák koupíme buď v prosinci nebo v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí