Poradna duly
Jana Čurdová
@Pipilotta2 Teda na tobě to ještě není vůbec vidět to těhu
Na mě je teda, ale vidět jen původní břicho, vypadám asi jako ty budeš vypadat těsně před porodem ![]()
@Trinetka Jak píšu, jakmile se najím, nafouknu se, tak už vypadám jako těhotná. A to nejím žádné nadýmavé potraviny. Zase ale přibírám, Ty spíš shazuješ
Raději bych měla bříško než zadek
No, mám obavy, abych se před porodem vůbec unesla ![]()
@Pipilotta2 Já mám zadek odjakživa
a břicho sem si postupně vyžrala na neúnosnou úroveň.. Takže to není žádná sláva.. A hlavně, mě přijde, že přibírám až když mám jít na kontrolu k doktorovi..
Ani nevypadám těhotně, každej si myslí, že jen tloustnu.. Břicho už nezatáhnu, takže trčí, ale pneumatika okolo tomu dává jen nenažranej tvar..
Dneska mám vyplou elektriku, venku tma, chjo. Manžel byl u tchýně, prej se chovala k němu normálně víceméně, i když stále nasraně. Prej nás očekává na vánočn oběd.. to tak.. máme už svou rodinu..
@Pipilotta2 Zatím máš pěkný malý pupíček, ale ono to pak vyskočí v podstatě přes noc. Já se vždycky ráno zděsím, co mi to tam přes noc přibylo.
Možná buď ráda za to malé bříško, mám malinko už problém se zavazováním bot a celkově se zvedat. Bohužel mám teda zakázaný cvičení, tak je to možná i tím. Jestli se můžeš normálka hýbat, tak to budeš mít třeba taky jiné. ![]()
Jinak holky, mám za sebou test na těhotenskou cukrovku. Výsledek teda budu vědět až zítra. Ale jinak to nebylo tak zlý, jak spousta holek popisuje. Ten roztok mi i docela chutnal, ne že bych ho teda třeba nějak vyhledávala, ale dalo se to vypít a nepozvracet se. ![]()
@marteska91
no prej je to něco děsně sladkýho
tak sem zvědavá jak dopadneš
a UTZ ti nedělali? ![]()
@marteska91 Děkuji, zatím je malý, ale jak píšeš, čekám až se ráno vzbudím a budu se divit
Třeba Tě pak ještě hravě doženu. Držím pěsti, abys měla dobré výsledky, já jdu na cukrovku po Novém roce. Jak jsi na tom s přibíráním? Kdy máš vlastně termín?
@Trinetka UTZ nedělají. Tenhle cukrovkový test se dělá v Ústí na Galenu v odběrovém centru, tam UTZ nemají. ![]()
@Pipilotta2 To víš že jo, ono to pak vyskočí a budeš koukat. Termín mám 16.3.2015, šla jsem na tu cukrovku hned ve 24tt, minulý týden mi doktorka vyhrožovala nemocnicí, tak jsem to chtěla mít z krku…kdyby náhodou. Zítra jdu na kontrolu na gyndu, tak se uvidí. K původní váze jsem zatím přibrala 2 kg, ale v prvním trimestru jsem 4 kg zhubla. A jak jsi na tom ty?
@marteska91 Na galenu, tak to je dobrý, to tam zase budu tři dny a na to se chodí No já sem asi začla přibírat.. Manža mi pohnul s váhou, tak nevím přesně kolik, zatím by to mělo být v rámci +-2kg.. Ale manžel pořád, že už mám pupek mega.. Ale to je spíš jen tím, že prostě nezatáhnu tu svou pneumatiku.. ![]()
Tak sem děvčata dneska zabalila dárky, zítra ještě má přijít poštou poslední a letos už jen ozdobit barák a stromek ![]()
@Trinetka Včera byl ve Snídani s novou Čadílek, nevím, jestli jsi viděla. Je tam až ke konci.
http://novaplus.nova.cz/…u-18-11-2015
Ty jo, my ještě dárky skoro žádné nemáme. Ale dnes jsem pekla perníčky a chaloupku, tak to tady krásně provonělo. ![]()
@marteska91 Koukla sem se
Škoda že s ním nemluvili celkově o nějaké neplodnosti a podobně ![]()
Já teda cukroví ještě nikdy nepekla.. Máti když pekla, tak jako chtěla pomáhat, ale to bylo v podstatě jen vykrajování, nebo mazání, nebo jiný zdobení.. Takže já nemám ani recepis nic
Ale tak jasný, že by šel sehnat na netu.. Manžel byl u té tchýně a ta mu taky řekla, že letos už píct nebude.. Já teda cukroví moc nemusím, ale manžel dycky snědl docela dost.. Ale řekl mi, že ani nechce, že chce chlebíčky a nějaký jednohubky..
Taky salát pro mě bude boj ![]()
Tak holky, před těma vánocema sem teda udělala pěknej průvan na účtu.. nejmíň 17500 sem utratila za poslední měsíc za prcka a pár dárků..
postýlka, lékárna, pár oblečků, hračky ale největší ranec je za jednorázový plínky.. našla sem skvělej web kde to maj fakt levný.. takže mám tak po 3 balíkách od každý velikosti a to hned naskáče.. masakr
@Trinetka Myslím, že by to bylo zajímavé, kdyby s ním bylo víc rozhovorů. Ty jednorázové plenky jsou dost drahé. My máme doma 6 balíků, vyhmátli jsme akci v kauflandu za 260 Kč/balík. Víc zatím kupovat nebudeme, chci kupovat látkové plenky a to bude taky celkem plácačka a pak to budu kombinovat. Oblečení už žádné nekupuju, něco ještě asi dostaneme k Vánocům a pak dokoupím případně po novém roce, co nám bude chybět. V půlce prosince půjdeme objednat nebo koupit kočárek. Postýlku a přebalovák koupíme buď v prosinci nebo v lednu.