Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
27.10.14 18:29

@marteska91 gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.10.14 18:34

@Pipilotta2 manžel chtěl, abych ho prostě smazala a jesi bude dělat bububu, prej napíšem i horší :-D aby se situace uklidnila.. Ale fakt, kdyby jako víc věnoval energii být příjemnej na pacošky.. Já jako čumím do těch recenzí jak tam holky píšou jak jim všechno vysvětlil, jak byl příjemnej.. Takovej byl když sem šla na první část NT testu.. podával mi s úsměvem ruku, že se asi neznáme pak se podíval líp, přestal se usmívat a řekl aha my se známe.. takže to snad dělá jen na hezký, s postavou modelky, nebo podle ksichtu.. já mu nikdy nic hnusnýho neřekla ani neudělala, chovala sem se vždy s podřízeností a spíš strachem.. teď už ho peču, od středy budu pod čadílkem a hotovo.. snad mě nechá dál doma jako říká @marteska91 a já budu jen spokojeně těhulit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.10.14 19:19

@Pipilotta2 A kolik už jsi ty? Neboj, ono to uteče a budeme mít už brzy prcky u sebe v náručí. ;) Děkuju, mám z toho čtvrtka docela strach, doufám, že budeme odcházet konečně v klidu a bez nervů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.10.14 19:21

@Trinetka Doufám, že budeš u Čadílka spokojená. Osobně ho moc neznám, když k němu nechodím, ale jak jsem psala, tak jsem u něj byla jednou, když zaskakoval a to byl úplně skvělej. Jdeš k němu hned ve středu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.10.14 06:22

@marteska91 jo hned ve středu v 7.20 a to má ordinační hodiny od 7.30.. Ty recepční, mluvila sem s oběma, byly děsně ochotný.. Snad bude i on.. Jen si dělám starosti, říkat pane primáři nebo pane doktore? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
28.10.14 07:35

@Trinetka Oni tam delaji rano odbery a tak, takze te asi soupli tam.:-) No recepcni tam byla mila, ale bacha na sestricky, nektery moc mily nejsou, ale strida se jich tam podle me dost, tak uvidis.My k nemu jdeme az ve ctvrtek v 17.20 a nevim, jak mu teda rikat, ale sestry myslim vzdy rikaji pan primar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.10.14 07:48

@marteska91 to by tam měli být teoreticky jen sestřičky ne? No uvidím jak dlouho bude trvat ta registrace u toho doktora, páč mi musí sepsat i lístek na peníze a pokud možno tak nejlíp i udělat standart poradnu. A ty jdeš teda na ten screening ve 2. trimestru jo? Já si pak ještě budu muset do ústí na galen dát vzít krev pro endokrinologa.. Dneska je krásně.. ale venku je 0.. Brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
28.10.14 07:59

@Trinetka Ten listek na penize mi vypisovaly sestricky, jak jsem mela v srpnu neschopenku. Moje doktorka tam podle me treba uz rano je driv a pripravuje se na objednane pacientky. Jj, mam z toho hrozny strach. a.zaroven se tesim, ze uvidim naseho Lotranda. My dnes odjizdime domu a zitra zase do prace, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.10.14 08:09

@marteska91 no mě ho jako zatím neregistrované asi předepisovat nebudou, sice sem do telefonu říkala, že sem těhu na neschopence, ale ještě to asi nemaj ani z čeho vycucat.. Zkusím si vzpomenout oslovovat p. primáři a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.10.14 16:48

@marteska91 Ahojky, jsem dnes 16+3, zítra jdu do poradny a na krev (triple), mám obavy, strach, že budu muset na plodovku, atd. Taky mám pěkné nervy, ale jak se říká - myslet pozitivně :-) Držím pěstičky!
@Trinetka Budu na Tebe moc myslet, jen se nenechte vytočit :-)

• Citovat
  • Upravit
4798
28.10.14 18:14

@Pipilotta2 tak to na sebe budem zítra myslet obě :-) jasně zkusime v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
29.10.14 07:08

@Pipilotta2 @Trinetka Holky, tak na Vás dneska myslím, ať ty poradny dopadnou dobře.

@Pipilotta2 A proč jdeš ještě na triple? Tobě vyšel nějak špatně ten prvotrimestrální screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
29.10.14 07:48

Martesko, děkujeme, můj doktor dělá triple každé těhuli. PTS mi vyšel v pořádku :-) Hezký den

• Citovat
  • Upravit
1934
29.10.14 08:40

@Pipilotta2 Tak se neboj, určitě bude triple test dobrý. I když jsem slyšela, že často vychází falešně pozitivní a zbytečně tak maminky vyděsí a proto se od něj upouští a dělá se ten screening v I. trimestru. Nicméně držím pěstičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
29.10.14 13:07

@Pipilotta2 @Trinetka Holky, dejte vědět, jak jste dopadly na kontrolách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí