Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
13.11.14 15:18

@marteska91 Jak říkám, já sem chtěla mít dcerku Terezku, už dávno, ale jak to chce ona a tak.. Už se mi tolik nechce tak pojmenovat moje dítě, jen aby neměla pocit, že je pojejím..
Manžel zítra ke tchýni jede na kobereček, mě tam ona nechce.. takže budu jak blbka čekat doma..

Holky a jakýže máte ty jména vy?

No holky, měly byste mě nechat zavřít do nějaký polstrovaný cely.. Já sem zase utratila přes 3500 :zed: jak já to dělám zatraceně.. tnehle měsíc už to je okolo 6 000.. Budu si muset dát pauzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.11.14 10:42

@Trinetka No nemáš to teda jednoduché. A prosím tě za co tolik peněz utrácíš? Já mám zatím strach kupovat větší věci jako postýlku apod. Kočárek pak zavezeme ke tchýni, aby nebyl doma. Jinak nakupuju spíš malé věci jako oblečení, ale za to nedám 6 000 Kč za měsíc. :)

My budeme mít malého Staníčka po tatínkovi. Pro holku napíšeme asi jméno Elen, ale 3 doktoři řekli, že je to kluk, tak si holku moc nepřipouštíme a nepřemýšlíme nad tím. :)

Jinak holky jsem ode dneška na neschopence. Staníček je dost nízko a hlavičkou tlačí na čípek, tak má paní doktorka strach, abychom neměli později problém se zadržením porodu, jak bude přibírat sílit. Ale docela se mi ulevilo, že už do práce nemusím. Akorát nevím, co si počít s volným časem. :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
14.11.14 11:01

Ahojky, @Trinetka Na tchýni se vyprdni, důležití jste vy dva (tři) :-) Nenech se vytočit. Terezka je pěkné jméno :-) Ty opravdu jedeš ve velkém, manžel by mě zabil, kdybych utrácela ;-) Ale když jsou penízky, tak co :-)
@marteska91 Užívej si klidu, odpočívej, pracovat budeš celý život :-)
Kočárek budeme řešit až po Vánocích, stejně tak postýlku, plenky. My máme pro holčičku jméno Anetka, pro chlapečka zatím není vybráno. Dnes ráno mě vzbudilo miminko, kopalo mě do bříška - mámo, vstávej! :srdce:..a šla jsem se najíst :-D A holky, jak se těší vaše rodiny na vnoučátko? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4798
14.11.14 11:29

@marteska91 No utrácím za samý větší věci, hadříky doma nemám :-D No byly v akci pemprsky newborn, tak sem nakoupila, bezdotykovej teploměr, ten sem děsně chtěla a látkový plínky.. Včera sem utratila za asi 11 věcí na stesti-zdravi.. Od bavlněných plínek s potiskem, čaj pro kojící (pak už mi šlo o to dostat se na dopravu zadaks když už), nějaký kousátka, až po drahej koberec s hrazdičkou, kterej hraje a bliká a je tam plno hraček :) k tomu startovací sadu lhviček od aventu a sterilizátor do mikrovlnky.. tím to začalo :) a na závěr sme ještě objednali v zápalu boje i postýlku co se nám děsně líbila..

Teda, je fajn, že jsi doma, ale ke klidu to moc nepřidá co? Držím pěstičky ať tam vydrží nejmíň do 38tt. Já ten čas mám už nějak rozloženej, někdy to uteče jindy ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.11.14 11:42

@Trinetka Aha tak to jo. Hodně maminek mi říká, abych lahvičky a sterilizátory a ohřívače zatím nekupovala. Pokud budu v pohodě kojit, tak to prý vůbec nevyužiju. Takže si na to spíš nechám peníze bokem a koupím to až když to bude potřeba. A když to potřeba nebude, tak se penízky hodí vždy. :)

@Pipilotta2 Mně zase malej včera nechtěl nechat usnout…říkala jsem si, že tam teda musel dělat pořádný přemety, břicho mi lítalo jako by tam měl ještě nějakou mičudu. :D Ale je to fajn, že se takhle hlásí, člověk aspoň ví, že jsou snad OK. :) Anetka je krásný jméno, taky jsme ho měli na seznamu. :) U nás se celá rodina hrozně těší. Řekli nám, ať si sepíšeme seznam věcí, co pro miminko chceme a že už letos určitě něco od Ježíška dostane. :) Moje mamka vytáhla pletení a plete soupravičky. Tchýně zase každou chvíli posílá nějaké odkazy, co by chtěla koupit a jestli se nám to líbí. :) Bude to první vnouče no. :) A jak tvoje rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
14.11.14 11:59

@Pipilotta2 Jak se u nás těší na vnouče netuším, tchýně vypadala, že si to chce užít co se týče pobytu v nějakých krámcích s pidi věcičkama a kupovat co on tehdy neměla nebo nemohla a já sem akorát za škudlilku.. Naši ani nevím, každej se usměje řekne super, ale jinak nic.. Asi stejný reakce když sme řekli, že se chcem brát.. Pokrčení ramen jako bych poznamenala: venku je hnusně..

@marteska91 no já to beru tak, že stejně bude prcek pak dostávat čaje a podobně.. Přese nepřejdu z kojení rovnou k pití z hrnku.. Nebo sem zase něco popletla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
14.11.14 16:59

@marteska91 Máš skvělou rodinu, že se takhle angažují, aktivně. U nás v obou rodinách to bude též první vnouče, ale žádná velká pompa se nekoná, to nevadí, hlavně, že se těšíme my, rodiče :-) Dokonce bude mít děťátko 4 prababičky a 1 pradědečka :-) Máte už vybranou postýlku?
@Trinetka Trinetko, hodíš sem, prosím, odkaz na postýlku? Zatím nemám představu, co by bylo vhodné. A jak dopadl manžel na koberečku?

• Citovat
  • Upravit
4798
14.11.14 17:19

@Pipilotta2 odkaz hodím hned jak to znovu najdu.. No manžel zvonil a niko neotevřel, takže se kobereček odkládá na příští týden.. To už to pojistil, že jí napsal, že se ství, prej FAJN..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
14.11.14 17:21

http://www.eandilek.cz/…fari-zirafa/

Je celkem dobře vybavená :) Samozřejmě polskej výrobek, tal si musím dát majzla a zavčasu kdyžtak reklamovat až přijde.. Ale má teda ty 3 polohy na výšku matrace, vyndávací šprušle až bude prcek větší a ten šuflík je fajn, třeba na hračky nebo nějaký jiný věcičky, a zakrytej působí jako schod až odděláme šprušle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.11.14 17:39

@Pipilotta2 Hlavně abych to s tou rodinou nezakřikla. Ale poslední dobou slýchám na tchýně samé stížnosti, tak si musím té svojí fakt vážit. :)Taky budeme mít nějaké prababičky, ale my jsme docela mladí a naši rodiče nás taky měli brzy, takže je to tím. :)
Pro postýlku pojedeme do Ikea. Máme 2 tipy a rozhodneme se až ji uvidíme.
http://www.ikea.com/…ts/00248567/
http://www.ikea.com/…ts/10248519/
Vy už máte vybráno? A co kočárek, už obhlížíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
14.11.14 17:49

@marteska91 Kočárek sem koupila ještě v prvním trimestru z bazoše.. Trojkombinace zelenej za 3500. Jinak my máme 2 prababičky, ale s jednou manžel nemluví a já mám druhou docela dost daleko..
Pěkná postýlka :) Nám se ta žirafka hodí k nábytku barevně a zároveň i k hračkám :) nakupuju kde můžu žirafy :) Už mám na cestě balík, škoda, že je zítra sobota a v pondělí svátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
14.11.14 18:54

Marteska91 Dobrých tchýní je jako šafránu :-D Máš opravdu štěstí! Můžu se zeptat, kolik Ti je? Jinak obě dvě postýlky jsou krásné, také jsme si říkali, jestli pak nezajedeme do IKEA a prostě nějakou přivezeme.
@Trinetka Holka, ty máš přehled! Pěkná kombinace, bílá - ořech. A ta žirafka! Že ty sis objednala ještě něco s žirafkou? Ty už máš skoro všechno, že? Pult, kočárek, postýlka na cestě, plenky apod. Chodíš ještě plavat?

• Citovat
  • Upravit
1934
14.11.14 20:09

@Pipilotta2 Je mi 23 let. Ale už třeba víc jak 3 roky pracuju, manžel taky, takže jsme v tom věku nějak neviděli problém. Bereme to spíš tak, že si to teď víc užijeme, protože budeme mít dost sil a s dítětem se vyblbneme. :)
Slyšela jsem na ty postýlky z Ikea docela chválu, takže do ní asi půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
15.11.14 06:55

@Pipilotta2 Teď sme plavat dlouho nebyly, ale zajdem si na permici nabit 1500 :) páč to dostanu proplacený z práce :-) Takže je to stále na plánu :) JJ mám už přebalovák s komodou, kočárek, ta postýlka bude teda první nová věc a ještě k ní dokoupíme matraci, nebesa už mám, plínek milion, snad to prcek unosí, obyč bílý plíny, 5 barevných, a s tou žirafkou.. To sem právě koupila hračku na klipsu co půjde dát místo kolotoče do postýlky nebo na kočárek :) a docela drahou deku s hrazdičkou.. Když se z toho prcek má rozvíjet, tak na té sme nešetřili.. a plno jinýho co sem už psala vejš.. Očekávám ještě výdej na tu matraci, nějakou kosmetiku a lékárnu a oblečení a mělo by to bejt snad v základu všechno..
@marteska91 No mě už táhne na 27 za měsíc :) Pracuju už od dob asi třeťáku :) S manželem sme už zvládli i nějakou dovču, takže sme s prckem smířený, že teď se nějakou dobu nikam nepojedem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
16.11.14 09:07

19+1

Ahoj děvčátka, tohle je foto z dneška, z rána, večer nebo po jídle je to jinak - bříško se nafoukne :-) jinak mám 5 kg nahoře. Příbiram hlavně v prsou, na zadečku a stehnech. Musím si koupit větší kalhoty :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex