Duben 2015 Pardubicko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1934
4.11.14 13:16

@Trinetka Něco jiného by bylo, kdyby tam každá měla partnera a cvičili společně. Ale aby tam někdo jenom tak seděl a koukal, to by mi vadilo. Ale na chodbě by asi nejspíš někde počkat mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
4.11.14 20:16

Holky, pojďte se pochlubit těhotenským pupíkem, už Vám určitě taky roste! :hug: Přikládám fotku toho mého ze dneška, tedy 21+1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
6.11.14 06:18

@marteska91 Já se obávám, že ho mám zhruba stejně velikej jen víc rozpláclej a není na něm těhu zatím vidět, protože to standartně nosím pod trikem ani těhu být nemusím.. Holt sem si dycky říkala, že sem jako dvě hodně štíhlý modelky :-D jen tu druhou mám na břiše a zadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
8.11.14 10:52

Ahoj holčiny, jsem zde :-) Hodně práce, znáte to…Volala jsem na výsledky toho triplu a je to všechno v pořádku, tak se mi ulevilo. 27.11. máme velký utz. @Trinetka Koukám, že se u vás pořád něco děje. A co tchýně, zklidnila se? Ta to prožívá, jak kdyby se to týkalo jí :-) Chodíš pořád plavat?
@marteska91 Jsi už v pořádku? Virózy teď všude řádí. Máš nádherné bříško :-) Staníček má pěkný domeček :-) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4798
8.11.14 11:06

@Pipilotta2 Tak je fajn, že ti to vyšlo dobře :) Plavat jdem tak nahodile.. To se máš, že už máš i termín velkýho utz, mě ho čadílek řekne až po poradně kdy se na to vrhnem, toho 25. Tchýně se pořád neuklidnila, já jí nelezu na oči.. Jojo, co se viróz týče, taky mám pořád knedlík v krku a kýchám.. Tak snad z toho nebude nic horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.11.14 14:04

@Pipilotta2 Tak to je super zpráva, že triple je v pořádku. :kytka: Tak budeme čekat společně na ten konec listopadu/začátek prosince. Ty tam budeš mít ten velký ultrazvuk, @Trinetka bude mít zřejmě někdy začátkem prosince a my máme 4.12. ten 3D/4D. Přijde mi, že se to vždycky strašně vleče, ale když se ohlédnu zpátky, tak mi to zase strašně letí…to není možný, že už budu pomalu v 6. měsíci!!! :) Děkuji za zeptání, už je to docela v pohodě, trochu kašlu, ale už je to takové mírnější. :)

Holky, začínáte už cítit pohyby? Dejte taky fotku pupíků, určitě už tam aspoň něco bude! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
8.11.14 17:46

@marteska91 Ty jo, fakt se nezlob, ale já sem fotku toho svýho vyžranýho pupku dát nemůžu.. Já si opravdu nedělám legraci, mám skoro 90kg a miminko pod tím trikem ještě vidět není.. Ale slibuju, že to zkusím později, až bude pupík zakulacenej tak třeba aspoň přes triko se budu snažit. Jinak já myslela, že mě minule Čadílek objedná rovnou teda na ten velkej UTZ, ale pozval mě jen do poradny s tím, že to UTZ ještě domluvíme tak nevím, ale jak říkáš, očekávám to až na ten prosinec.
Jinak pohyby si myslím zatím necítím. Snad už to brzo bude jinak..dyť sem už někde 17+6 nebo tak nějak, to už bych se měla do toho bodu určo dostávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.11.14 17:51

@Trinetka Oni tě pak objednají klidně i ze dne na den. Já byla na tom velkém utz 20+3, ale jde to i později, myslím. A s těmi pohyby taky prý záleží jak máš placentu. Čadílek mi na tom II. screeningu říkal, že ji mám na zadní stěně, takže cítím pohyby už docela dlouho a výrazně. Pokud bys měla placentu na přední stěně, tak je můžeš cítit hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
8.11.14 18:39

@marteska91 to bohužel nevím kde ji mám, Pernica se jen vztekal, že je to blbě vidět.. Myslím, že nad tím, že by mohla překážet se špekem i placenta ani neuvažoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
10.11.14 08:58

Chjo, ať už je konec listopadu, to čekání kdy uvidím nějakej utz a jesi je prcek v pořádku je nekonečný.. Pohyby ještě nectím (ne že bych se divila, špeky mám takový, že mě by spíš překvapitlo, že je cítím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
11.11.14 14:30

@Trinetka Ona ta placenta asi nepřekáží, jenom je na přední stěně, tak se hůř třeba cítí pohyby. Já myslím, že ty pohyby ucítíš dobře ať máš špíček nebo ne, možná spíš manžel by mohl mít problém, ale i on je třeba později ucítí.

A jak se jinak máte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
11.11.14 17:25

@marteska91 Já začínám uvažovat jestli už pomělu nenastává čas začít nakupovat i nějaké vybavení, jako oblečení :) furt invstujem jen do nábytku :)
Sem utratila na lekarně 2000, dojde mi to bůhví kdy.. Koupila sem asi přehnaně moc plínek :-D jedniček :-D sou to pampersky 2-5kg.. sem si říkala, tak jeden balík není ani na týden.. tak ze 4 balíky těch jedniček a pak seženu větší.. Mimčo přece za první tři týdny nepřibere tolik, hlavně bude určitě čůrat a kadit furt.. že budu ráda když 4 balíky vydrží.. A pak všude čtu, že stačí jeden a pak jít do větších.. tak sem asi idiot no :-D pak sem si koupila dvacet látkových 70×70, s tím že ještě zkusím sehnat nějaký větší na koupání a bezdotykovej teploměr.. ten je do pěti dnů na skladě, tak kvůli němu se asi čeká než o pošlou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
12.11.14 21:52

Ahoj holky, jak to jde? U mě dobrý :-) Pohyby cítím tak 14 dní. Je to úžasné. Placentu mám kdesi nahoře. Za 14 jdu na ten ultrazvuk, vůbec to neutíká, nemůžu se dočkat. Už bychom pomalu chtěli koupit nějaké to oblečení, ale to by se to naše malé muselo ukázat :-) Pravda, bílá, hnědá, krémová, neutrální barvy, to se hodí vždycky, ale víte jak,…
Koukám, Trinetka jede ve velkém :-) Ale abych se přiznala, včera přivezl manžel přebalovací pult ;-) Sice z bazaru, účel splní. Skvělá koupě :D
@Trinetka Máte už vybrané jméno?

• Citovat
  • Upravit
4798
13.11.14 06:08

@Pipilotta2 No obávám se, že toho mám doma víc :) Já mám bazarovej přebalovák taky :) a kočárek mám koupenej už z prvního trimestru.. :-D ale přiznávám se, že víc už toho fakt nemám, jen mi dneska přijde balík z té lékárny :)
Jména máme už pořešený :) Kluk č.1 Šimon, kluk č.2 Ondřej, holka č.1 Tereza, holka č.2 Nikola.. Ale děsně chci, aby to byl kluk a to em to dřív měla naopak, chtěla sem hlavně holku.. Kvůli tchýni.. Ona chce holku a já jí tak strašně nechci udělat radost.. Ona totiž rozhodně chce aby to byla Tereza, mě se to jméno donedávna taky strašně líbilo.. Ale ona mi to zprotivila úplně..
Pohyby si myslím, že jetě necítím, nějaký bouchnutí ve spodní části břicha cítím, ale každej říká, že je to nenapodobitelný, takže si myslím, že je ještě necítím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.11.14 11:11

@Pipilotta2 Tak to je super, že už cítíš pohyby. :potlesk: Měla jsem to stejně, nenakupovala jsem moc oblečení dokud jsme nevěděli pohlaví, ale řekli nám ho už na konci prvního trimestru. Jinak ty neutrální barvy se samozřejmě neztratí, ale taky chci mít výbavičku v barvičkách, přece jenom je to takové hezčí pro ty mrňousky. A jaké jméno máte vybrané Vy?
Jinak my zatím moc velký věcí nenakupujeme, kočárek máme vybraný, ale objednáme ho před Vánoci nebo po novém roce, paní na prodejně říkala, že to v pohodě stačí. Akorát teď dražím na aukru velký balík látkových plen a kalhotek, pokud to bude v dobrém stavu, tak by mi to mělo stačit a víc bych kupovat nemusela. Pak máme doma asi 5 balíku jednorázovek, ty chci používat na cesty apod., když nebude pohodlné používat látkovky.

@Trinetka Ježkovi voči, nenechávaj si to takhle vůbec od té tchýně kazit. Hoď na ni bobek, je to Vaše miminko, Vy budete rodiče a ne ona, ona už si to odbyla. Nám teda budoucí babičky do jména vůbec nekecají, když jsme říkali varianty, co nás napadli, tak nám akorát řekli, co se jim líbí víc, ale jinak to nechávají na nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí