Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
10.10.14 10:16

Teď mě tak napadlo, že sem vlastně před týdnem cucala burčák.. to sem asi neměla.. mě to nedošlo.. tak sladký pití.. ježiš, ať už je středa, ta nejistota mě rozdrtí..
a to ještě svýmu mimču nedávám svou váhou zrovna nejlepší předpoklady do života..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
10.10.14 18:59

@Trinetka Ahoj Trinetko, jestli můžu napsat svůj názor… máš jistě náročnou a rizikovou práci, jestliže máš možnost být na rizikovém těhotenství (neschopence), pak je to možná to nejlepší co můžeš udělat pro sebe i své miminko, a o to jde především, že. Neschopenku Ti vystaví i Tvůj obvodní praktický lékař, pokud to tedy není zároveň Tvůj firemní. Co se chození na cvičení týče, budeš mít v neschopence nějaké ty vycházky, když to bude v té době, pak můžeš být kde chceš. Gynekolog se jistě také vyjádří k Tvému těhotenství. Co vím, je dnes v podstatě na ženě, zda-li chce být na „rizikovce“ nebo ne. Tak je to alespoň tady, u nás. Z Tvých příspěvků jsem pochopila, že Tvůj gynekolog není úplně „ideální“ doktor, jsou i jiní, lepší. Hlavně abys byla spokojená, jsi klient, máš na výběr ;-) Snížené funkce štítné žlázy se neboj, endokrinolog Tě vyladí a bude to OK. Středa tu bude coby dup :-) To chce klid a nohy v teple! Myslím na Tebe! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Pipilotta2
10.10.14 19:03

@marteska91 Martesko, přiznej se, co jsi už všechno nakoupila? ;) :) Jak se cítíš?

• Citovat
  • Upravit
4798
10.10.14 19:12

@Pipilotta2 Děkuji za podporu :) Nejsem spokojená, ale odejdu až odrodím prvního potomka :) Co se toho cvíča týče, začíná právě v docel dobrou dobu, ale není to moc blízko, musela bych tam buď chodit a to se odrovnám už tou chůzí.. nebo manžel vozit a neměl by co dělat než sedět a čekat v autě, nebo je domů a projíždět benzín.. A doktor mi právě musí napsat do těhu průkazky, že můžu víš.. Jinak tam nesmím.
Endokrinolog mě původně chtěl taky odbýt, cca před rokem, ale nakonec mi prášky napsal.. předpokládám, že je nebudu jíst až odrodím a odkojím, je to otravný myslet k ránu na to vzít si prášek, obvykle vstanem, jdem hned snídat a rovnou do práce, teď teda jen manžel, ale stejně vstávám a snídám s ním.. Já mám hlad do 5 minut od probuzení, začíná mi být na zvracení, dokud se nenajím, to sem měla i před těhu.. Já bych ani nemohla být anorektička :)
Ty protože tu moc nejsi určo pokračuješ v pracovním procesu co? :)
A co už máš nakoupíno ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
10.10.14 19:22

@Trinetka Teď jsou ty hormony rozhozené, až bude po všem, tak se to zase srovná. Štítnou žlázu nemám x let, na léky si zvykneš a budeš je pak užívat automaticky :-) To Ti závidim tu snídaní, já nemohu nic pozřít do 9.hod, jinak bliju :-) Nicméně si to pak vynahradím :-D Ano, ano, práce šlechtí, prý :-D Ještěže už je víkend. Představ si, nemám nakoupíno vůbec nic…jsem amatér…koukám po kočárku a přebalovacím pultu, ale pořád si říkám, že je ještě čas. Vy jste tak vzorné, pilné maminky :-)

• Citovat
  • Upravit
4798
10.10.14 20:06

@Pipilotta2 :-D no nevím jak marteska :-D ale já sem spíš magor nakupovat to tak brzo.. Ale když nekupuju nový, ale z druhý ruky, tak nemůžu čekat na tu konkrétní věc půl roku.. Když nevím jestli způl roku bude taky dostupná někde blízko :)za levno a celkem pěkná :) chtěla bych být bohatá a nakupovat krásný nový.. Na to by mě užilo :)
No já bych zase ráda klidně i nejedla.. Ono by mě neubylo.. Ale docela nerada zvracím :) Takže místo hladovky a snižování váhy radši trochu jím :) A vlčíhlad mě dožene do 2-3 hodin zas :)
A ty léky n štítku sem nebrala doteď, nemám úplně hrozný hodnoty, jen na vyrábění miminek to není ideální, takže dovyrábíme odkojíme a dlabu na to :)

Sme byly na bazéně v Litomyšli :) největší sranda je jít do toho venkovního bazénu :) pěkně se nám kouřilo od pusy :) venku 16° a my se koupem :) paráda.. škoda, že něcotakovýho nemáme i v ústí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
11.10.14 11:12

@Pipilotta2 Já jsem začala nakupovat až na konci 14tt po tom prvotrimestrálním screeningu, ale zatím máme jenom nějaké oblečení. Kočárek budeme kupovat nejdřív v prosinci. Postýlku a přebalovák asi někdy v lednu, ale ještě nevím. Do té doby to ostatní, pak půjdu na mateřskou a už bude méně peněz, takže ty nejdražší položky bych chtěla do té doby mít doma. Jinak v ten čtvrtek jsme koupili 5 bodýček, takových obyčejných bílých s malým potiskem a 2 overálky. :) Mám pocit, že už se tam prcek začíná hezky mlít, včera jsem ho parkrát cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
11.10.14 15:52

@marteska91 tý jo ty už cítíš pohyby? masakr.. Já ci taky :)

No dneska sme trošku mákli na chodbě, byly tam už dlouho rozdrbaný zdi po staré elektrice, teď se tam konečně udělala nová, tak se to nahrubo nahodilo.. Za 14 dní na čisto.. A zase to bude vypadat trochu líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.10.14 08:33

Tak co holky? jak ste si užily víkend? My sme stihli jít ještě i v neděli na bazén do Ústí :) Jen mě už od soboty šíleně bolí pravá kyčel.. Váha ještě nahoru nešla, tak si nemyslím, že by to mělo bolet, že už nemůže vydržet mou váhu.. Přijdu si jak 70ti letá :(
Obvykle mě po namáze a poté co si na půl hodiny sednu kyčle bolí oboje, ale to po 3 hodinkách odezní.. Chjo, to je furt něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
13.10.14 19:23

Ahoj ženy:-)
Trinetko, z Tebe bude plavkyně roku :-) Mě zas bolí záda a nafukuju se jako balon :-) Ať sním cokoli, nafouknu se, vypadám jak před porodem :-D Občas zabolí palice, zamotá se hlava a jsem unavená a lína jako sviňa :-) Víkend jsme si užili, bylo krásné počasí, tak jsme navštívili podzimní slavnosti v Pardubicích.

Martesko, to Ti závidím, jaké to je cítit pohyby? Máš už nějaké bříško? ;-)

• Citovat
  • Upravit
4798
14.10.14 06:01

@Pipilotta2 plavkyně asi ne :-D spíš vodník :-D No já sem včera chcípala bolestí hlavy, že už sem nevydržela a dala si jeden paralen grip.. čistej paralen bohužel doma nebyl, tak snad sem mimískovi neuškodila :( většinou se to snažím vydržet a chladím si čelo petlahví se studenou vodou.. Mám čelo jak zmražený..

Jinak já mám teda břicho jak v 10. měsíci :-D a to tam mám nacpat ještě mimíska :-D to bude trapas v porodnici.. Už sem četla plno diskuzí, kde PA vylítli na tu babu, že to ste se musela tak vyžrat?? ta jedna tehdy zrovna říkala, že břibrala asi 10kg jen za poslední měsíc, asi ukládala hodně vody.. Ale sjela ji.. Tak se trochu bojim..Ale zatíííííííím se držím na váze před těhu, tak musím vydržet co nejdýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.10.14 06:54

Ahoj holky, my jsme byli v neděli v HK v kině na pohádce Tři bratři…už bychom jeli s prckem, ale to si ještě počkáme než na to bude mít věk. :D Pak jsme se stavili v dětském obchodě Babiez na Březhradě, tak jsme zase obhlíželi a koupila jsem pár drobností - pár látkových plenek, dudlík, hřebínek a kartáček na vlásky. Postupně už musím nakupovat, aby toho pak nebylo tolik.

Ty pohyby…no ze začátku je to spíš takový bublání, že jsem si říkala, že jsou to asi střeva, ale postupně to začalo připomínat spíš jako takové šťouchání třeba prstem. Včera večer jsem ho u televize zase hlídala, jestli začne něco provádět a najednou to zašťouchalo a pak takový tlak, že jsem se skoro až lekla a vyvalila se mi nalevo taková boule…holky v jiné diskuzi říkaly, že je to jak třeba vyvalí zadeček nebo zádíčka. :) Bylo to skvělý, manžel hned přiběhnul a chtěl si bouli taky pohladit. :D Holky tak doufám, že je to znamení, že je všechno v pohodě a že se neraduju zbytečně. Ve čtvrtek mám kontrolu a po tom ZT na jaře se prostě pořád bojím, že se něco pokazí. :nevim:
Jinak bříško už vidět mám docela dost. V práci to na mě poznali dřív než jsem jim to řekla. :) Fotka je asi víc jak týden stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
14.10.14 09:01

@marteska91 Ty jo, jak popisuješ ty pohyby a jak letí manžel :) vlili se mi slzy do očí, jak sem si to představila u nás.. Taky mám pořád strach, ZT sem si ještě neužila, ale doufám, že ani neužiju.. Nevím jak bych hledala další sílu na další dlouhý snažení.. Nákupy.. sem začala asi ze špatnýho konce :) Já kupuju samý velký a drahý věci :) ještě se budu muset na netu poobhlídnout po nějakým neutrálním balíku za pár šupů a zbytek už pak po troškách dokoupit.. a stejně přes všechny seznamy na netu nemám ponětí co koupit a co ne :) jediný comě těší, že tady v porodce ten monitor dechu pučujou za 150kč měsíčně, tak aspoň další věc co nemusím zakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.10.14 09:22

@Trinetka Já jsem z toho taky pořád na měkko. :) My jsme sice neměli dlouhé snažení, ale i tak to bylo hrozně těžký, vyrovnat se s tím a překonat to. Teď jsem to zase několikrát obrečela, měla jsem mít původní termín porodu koncem září/začátkem října, tak už tu mohl být bobeček s námi.
Ono to máš asi jedno, tak už aspoň od toho budeš mít pokoj. My pořád ty kočárky hrozně zkoumáme a přemýšlíme, co koupit. Chceme ho pořídit kolem Vánoc, měla bych ještě dostat v práci docela velké prémie, takže z toho pak nějakou výbavičku pořídíme. A nechci teď zatím moc kupovat velké věci, abych to nezakřikla noooo…stačí že už mám plný šuplík v komodě těch dětských hadříků.
Taky plánuju, že si ho pak půjčím v nemocnici…ale koukala jsem, že se dá občas narazit i na netu na použitý monitor za rozumnou cenu.
Jinak kámoška říkala, že příští týden je v Ústí dětská burza…kdybys třeba chtěla jít mrknout - viz přikládám leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
16.10.14 09:07

Ty jo já tehdy koukla na ten komentář, jukla na letáček a už si říkám, že sem dlouho nikdo nenapsal.. a koukám, že sem to nějak neudělala já.. Celá zmatená z toho screeningu včera, předevčírem celá nervní..
Dopadlo to fakt trapácky..
dost divná prohlídka.. sice sem byla štěstím bez sebe vidět, že žije, že se hýbe, že tluče srdíčko nebo si to i poslechnout.. pernica řekl, že co bylo v jeho silách změřit a ohodnotit to udělal, ale před manželem slušně jen řekl, že to bylo špatně vidět udělal 3 tečky ve vzduchu.. špatně slyšet.. a to mě bral i přes špek i uvnitř.. dostala sem nějakou zprávu o tom kombinovaným testu, tam je že teda asi riziko zatím vyšlo dobrý..
je to hnusnej arogantní studenej čumák.. už minule mi řekl, že fotku mi dá příště a teď mi řekl, že mi rozmazanou dávat nebude a že ji dostanu možná ve 20tt
jinak máme 7,5cm srdíčko mělo tep nějak 148 tepů. Oběma se nám zdálo, že vidíme kulky, ale doktor se k pohlaví nevyjadřoval.. tak to možná byl pupečník.. tak uvidíme..
jinak to vyšetření bylo dost bolestivý.. ty štouchance do mimíska byla stylem, že mi minutu držel prsty skrz špek snad až na páteři..
jdu do poradny 29.10.. Jako, že nám nedal ani podle něj rozmazanej obrázek na výslovnou žádost mě fakt vytočilo.. S manželem sme se shodli, že z toho co sme viděli, bysme pár fotek určitě vybrali k tisku.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí