Poradna duly
Jana Čurdová
Začalo to malým nevinným lvíčkem, který hrál a svítil a skončili jsme u piana - nicméně si myslím, že dlouho nevydrží - tříská do něj, podařilo se mu do něj už nablinkat, takže ho manžel musel rozebrat a vyčistit ![]()
Koupání má moc rád. O plavání jsme přemýšleli, ale nenašli jsme, že by v našem městě něco takovýho bylo. Tak jsme si vystačili z bazénem na zahradě.
@Ornel Nepadá, je to autíčko. Sedne na něj, troubí a odráží se o 106. Taky to má telefon a startuje, no tatínek se při nákupu vyřádí. ![]()
Celkem by mě holky zajímalo, jak to máte se spaním. Když malý spí odpoledne, tak už nespí večer. Když už po obědě nespí, tak vždycky v 18.hod koupem, kolem 18.30hod večeříme kaši a pak v pohodě usne. Tak trochu boj je to.
My jsme o plavání uvažovali, ale nakonec se rozhodli, že počkáme. Ale chceme začít chodit cvičit.
@mikacka No chtěla jsem původně na plavání chodit, ale pak jsem se zalekla nemocí…ještě na to přijde čas později.
Tak spaní je kapitola sama o sobě. Jak kdy. Zatím většinou dopoledne po 10 usně a dá někdy i dvě hodiny. Pak jde spát po třetí hodině a spinkat chodí kolem půl osmé. Teď nám ale začíná odpolední spaní sabotovat. A kaši sní jen málokdy. U nás pořád vede kojení. ![]()
Malej vstává okolo 7 hodiny - cca v 9hod. jde zase chrnět, tak na třičtvrtě hoďky. Po obědě spinká tak hoďku, hoďku a půl a navečer když jsme venku tak buď odpočívá v kočáře, nebo usne a nebo když jsme doma tak jde kolem paté do postýlky a chrní. No a po sedmé hodině max. do 20,00hod. už je zase vykoupanej a napapanej v postýlce a spinká
Takže paráda.
@JančaM Dík za tip, asi nějaké odrážedlo koupím k 1. narozkám ![]()
Jojo, koupání má rád, ale plavat nechodíme ![]()
@mikacka nééé, udělámne jednu ![]()
@JančaM No já už kojím jen jednou denně, omezila jsem to, zjištila jsem, že jsem zase vtom ![]()
@mikacka No někdy mi malý nespí celý den a pak večer pěkně usne, a zase naopak když spí odpoledne, tak pak usne ve 23h a vstane ráno v 6h, tak celkem mazec.
Náš malý jak spí nebo nespí přes den, prostě v půl osmé večer padne a spí
Už asi od 4 měsíců ![]()