Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy.
Tato diskuze je vytvořena pro podporu v ranném těhotenství a snažení.
Některé již objevily // a tak se zde můžeme spolu těšit na kontroly, probírat problémy a urychlovat čas ![]()
Ahoj, ja carku objevila… zatím sílí ale jeden vecer jsem krvacela..tak uvidime, budeme bojovat
![]()
Ahojky
já jsem dnes 6+0.. Včera jsem byla na prvním ultrazvuku a srdíčko bilo
na další kontrolu jdu az za tři týdny
to bude nekonečné čekání. Co vy?
Ahoj, taky se hlásím
na první prohlídku jdu až příští středu a zatím to neví nikdo kromě sestřičky, která mě objednávala ![]()
Ahooj, přidejte se k nám do skupiny ☺️
Je to přehlednější
https://www.emimino.cz/…stopad-2022/
![]()
Ahooj ![]()
Také jsem před nedávnem našla //.
K doktorovi jsem šla na kontrolu týden potom, bála jsem se, v září jsem totiž měla mimoděložní. Doktor viděl váček a byl tam, kde má být 😁
Teď jdu v úterý po 14 dnech na kontrolu, měla bych být 6+4 a tak doufám, že bude vidět už vše ![]()
Hodně štěstí nám všem ![]()
Holky přidávám se. Jsem měsíc po potratu v 5tt. A teď jsem teoreticky 5tt, takze obava je. Ale je mi furt děsně zle, prsa bolí. Čárky krásně zesilily. Příští týden jdu k dr. Tak uvidíme co mi poví. Jinak už doma mám skoro 8leteho školáka který chce kámoše nebo kámošku na hraní
Cauky holky, pridavam se:) Jsem 6+4, jeste jsem nebyla na kontrole, jdu 17.3., tak uvidime, jestli je vubec vse jak ma byt. Jak vam je? ![]()
@Bezous já jdu teď v pátek budu cca v 6tt. Samozřejmě prsa bolí jako stekla (u syna mě bolely do 14tt). Blbě mi bývá hodně. A mám furt hlad a chuť na kyselé
@Mslenka Ahojky, jojo mám to stejně
Prsa velký a bolavý, nafouknutý bříško a občas ukrutný návaly hladu
hrozný ![]()
@Jáji98 třeba teď cítím prsa kotel. Ale před potratem to bylo min. Ale spíš takový tlak. Teď jak kdyby zavazi místo prsou. Trpím na zahu kterou jsem cítila u malého jen při konci tehu
@Bezous Ahoj, já jdu o den dříve k doktoru, tj. 16/3, tak uvidíme.
Teď bych měla být 8+0, tak snad už bude tlouct srdíčko. ![]()
@Bezous Zdravím, tak jsem byla na kontrole ve středu a srdíčko bije o sto šest.
Dnes jsem v 8+3, příští týden v pátek jdu na krev a do poradny.