Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, mám takový dotaz. 12.3. mám termin porodu a už pár dní mě trápí dost silné vodnaté výtoky.. (vždy jen když déle ležím a potom vstanu, nejhorší je to ráno).
No dneska večer jsem začala mít ten výtok takový nahnědlý a stále ve větším množství.. a zase jen když se zvednu + občasné slabé menstruační bolesti.
Máte s tím některá zkušenost? Jestli to může být známka toho, že se něco blíží a nebo bude lepší zajet na gyndu ať se na mě podívají? Děkuji
Já se ve stejně situaci bála, ze je to plodovka. Nepotvrdila se. Druhy den jsem porodila ![]()
To bude asi hlenová zátka. Pokaždé, když se u mě objevila, tak jsem do pár hodin porodila ![]()
Ahoj,
Rodila jsem před týdnem. Ano, začalo to změnou barvy vytoku, to bylo cca v poledne, od 15:00 kontrakce po 10 min. A 21:40 jsem měla malou v náručí. Hodně štěstí, porod brzy začne. ![]()
Jak už píšou ostatní, vypadá to na hlenovou zátku, ta se odlučuje chvíli před porodem. Mi se odloučila den před porodem večer kolem 8 a ve 3 ráno jsme jeli do porodnice. Kdyby to ale přetrvávalo delší dobu určitě se neboj obrátit na doktora, od toho tam jsou ![]()
@MishellB …Ahojky
, tak pro pobavení…
mám termín 12.3. a právě řeším úplně stejný problém jako ty. Po obědě mě nastala stejná situace s výtokem. ![]()
L.
Tak gratuluji 🙂
My už to máme také za sebou
, naše princezna byla opravdu terminova takže 12.3.
![]()