Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní
My mame už 3 pokus ale teď po prve jedno zamrazene, jaké injekce myslíš?
Mám je leky na udržení.
No vidíš potřebovala sis vyčistit hlavu a šlo to![]()
@Houbbie píše:
Fazolka, srdíčko tluče, vše se vyvíjí správně
Nakonec tedy 7+1
Jee ty už máš i fotečku
. To je dobře, že je všechno v pořádku ![]()
Taaakk nejvetsi strašpYtel tady se jde ozvat
dneska prohlídka 8+6 po 3 týdnech
vsechno v naprostém pořádku
miminko roste jako z vody.. 25.4 jdu na první screening k mému doktorovi
Tak moc se mi ulevilo
![]()
Doktor říkal, že miminko odpovídá na DEN přesně.. asi to bude perfekcionista/ka po mamince a tatínkovi
A taktéž jsem se ptala na vitamíny pro těhotné, zda jsou povinné, když mi je po nich blbě a primář mi řekl, že ne.. že stačí pestrá strava
Tak se mi ulevilo, že se do těch tabletek nemusím nutit
![]()
@s.crossb
Skvělé ![]()
já jdu 21.4. na prvotrimestriální screening a 25.4. mě čeká první „poradna“, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku, a tak ![]()
@Houbbie je tak to ten screening mame pár dnů po sobě
Tak budu držet palečky
Jen taková hloupá otázka, ale jak dlouho ten prvotrimestriální screening trvá?
![]()
Všechno je to pro mě poprvé ![]()
Dámy mám na vás otázku
spinili jste trochu na začátku? Já jsem 6+3tt a malinko někdy zaspinim ![]()
Ahoj holky
Tak i já se přidávám. Miminko jsme si přivezli z dovolené rovnou i s žádostí o ruku 😁 teď v pondělí jsem byla u Dr. Překvapení bylo, že tam viděl rovnou 2 😁 uvidíme, co z toho bude na příští kontrole… Ta je až 25.4. Nekonečný čekání. ![]()
Já tě absolutně ted nechci vystrasit jo.. nechci bejt jedna z tech, u kterých jsem četla (když jsem sama krvacela) jak je to v pytli a nedopadlo to a vypsychovala se tim. Pouze napíši mou zkusenost: mě tím spinenim a posléze krvácením začal potrat, uz na zacatku 6.tydne… druhá vec-mimco se může zavrtavat, může být nějaká cysticka, cokoliv a to to způsobovat. Nekdo krvaci jak blazen a vse je OK
. Každopádně na nic nečekej a šupajdi k Dr.
má rada: prosím, nestresuj se, příroda ví co dělá. Já s tím hned letěla na pohotovost a tam mi naferovku doktor řekl, že i kdyby mě pripoutal k posteli a cpala jsem do sebe horem spodem prášky - jestli se to nemá udržet, neudrží se ani kdyby nevím co. Držím hrozně moc palce!
@Liliáš
Jeee
super, gratuluji
s přítelem bychom taky brali 2, a kort potom co jsem se dozvěděla že máme v rodině dvojcata. Ale prý to má být jen z matčiny strany, takže nic ![]()
@Teruse93
No, my jsme o tom mluvili, že by to bylo super, líbilo by se nám to. Přítel je totiž z dvojčat a i z mé strany v rodině jsou. Nicméně doktor mi řekl, že ta dědičnost je minimální pravděpodobnost, že to je spíš jako když sousedovic koza pije naší vodu, takže vůbec 😁
Nicméně raději s tim nepočítáme, je větší šance, že jedno zanikne, než že by se udržely obě ![]()
@Teruse93 pak doktor říkal že je tam cysta která má pak odejít… Ale zas mám za sebou v 6+2tt potrat když jsem krvacela a žádné špinění 🤷♀️
@Liliáš
hezky přirovnání. Jasně, raději stát nohama na zemi. Ono je to lepší
ale moc ti to preju a držím palce, kort když jste si to takhle vysnili. ![]()
@Houbbie píše:
@s.crossb
Skvělé
já jdu 21.4. na prvotrimestriální screening a 25.4. mě čeká první „poradna“, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku, a tak
Tak to ti závidím já si mám teprve 12.4 volat na objednání screeningu. 25. Mám pak odběry a den potom kontrolu a průkazku mi chce vystavit až po screeningu ![]()