Listopadová miminka 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
29.3.22 21:29
@Anonymní
My mame už 3 pokus ale teď po prve jedno zamrazene, jaké injekce myslíš?
Mám je leky na udržení.
No vidíš potřebovala sis vyčistit hlavu a šlo to ;)) :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.3.22 21:47
@Houbbie píše:
Fazolka, srdíčko tluče, vše se vyvíjí správně :srdce:
Nakonec tedy 7+1

Jee ty už máš i fotečku :potlesk:. To je dobře, že je všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.3.22 07:38

@Dzej1 Musela jsem si o ní říct a zaplatit, ale mám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
30.3.22 08:24

Taaakk nejvetsi strašpYtel tady se jde ozvat :lol: dneska prohlídka 8+6 po 3 týdnech :palec: vsechno v naprostém pořádku :srdce: :srdce: miminko roste jako z vody.. 25.4 jdu na první screening k mému doktorovi :andel: :srdce: Tak moc se mi ulevilo :srdce: :srdce: :srdce:

Doktor říkal, že miminko odpovídá na DEN přesně.. asi to bude perfekcionista/ka po mamince a tatínkovi :lol: :* A taktéž jsem se ptala na vitamíny pro těhotné, zda jsou povinné, když mi je po nich blbě a primář mi řekl, že ne.. že stačí pestrá strava :srdce: Tak se mi ulevilo, že se do těch tabletek nemusím nutit :roll: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.3.22 08:52

@s.crossb
Skvělé :srdce:
já jdu 21.4. na prvotrimestriální screening a 25.4. mě čeká první „poradna“, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku, a tak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
30.3.22 09:05

@Houbbie je tak to ten screening mame pár dnů po sobě :lol: :srdce: Tak budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.3.22 13:13

Jen taková hloupá otázka, ale jak dlouho ten prvotrimestriální screening trvá? :oops: :D

Všechno je to pro mě poprvé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 17:02

Dámy mám na vás otázku :srdce: spinili jste trochu na začátku? Já jsem 6+3tt a malinko někdy zaspinim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
30.3.22 19:04

Ahoj holky :) Tak i já se přidávám. Miminko jsme si přivezli z dovolené rovnou i s žádostí o ruku 😁 teď v pondělí jsem byla u Dr. Překvapení bylo, že tam viděl rovnou 2 😁 uvidíme, co z toho bude na příští kontrole… Ta je až 25.4. Nekonečný čekání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.3.22 19:04

Já tě absolutně ted nechci vystrasit jo.. nechci bejt jedna z tech, u kterých jsem četla (když jsem sama krvacela) jak je to v pytli a nedopadlo to a vypsychovala se tim. Pouze napíši mou zkusenost: mě tím spinenim a posléze krvácením začal potrat, uz na zacatku 6.tydne… druhá vec-mimco se může zavrtavat, může být nějaká cysticka, cokoliv a to to způsobovat. Nekdo krvaci jak blazen a vse je OK :). Každopádně na nic nečekej a šupajdi k Dr. ;) má rada: prosím, nestresuj se, příroda ví co dělá. Já s tím hned letěla na pohotovost a tam mi naferovku doktor řekl, že i kdyby mě pripoutal k posteli a cpala jsem do sebe horem spodem prášky - jestli se to nemá udržet, neudrží se ani kdyby nevím co. Držím hrozně moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.3.22 19:06

@Liliáš
Jeee :srdce: super, gratuluji :) s přítelem bychom taky brali 2, a kort potom co jsem se dozvěděla že máme v rodině dvojcata. Ale prý to má být jen z matčiny strany, takže nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.22 19:09

@Teruse93
No, my jsme o tom mluvili, že by to bylo super, líbilo by se nám to. Přítel je totiž z dvojčat a i z mé strany v rodině jsou. Nicméně doktor mi řekl, že ta dědičnost je minimální pravděpodobnost, že to je spíš jako když sousedovic koza pije naší vodu, takže vůbec 😁
Nicméně raději s tim nepočítáme, je větší šance, že jedno zanikne, než že by se udržely obě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 19:09

@Teruse93 pak doktor říkal že je tam cysta která má pak odejít… Ale zas mám za sebou v 6+2tt potrat když jsem krvacela a žádné špinění 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
84
30.3.22 19:17

@Liliáš
:D hezky přirovnání. Jasně, raději stát nohama na zemi. Ono je to lepší :) ale moc ti to preju a držím palce, kort když jste si to takhle vysnili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
30.3.22 21:34
@Houbbie píše:
@s.crossb
Skvělé :srdce:
já jdu 21.4. na prvotrimestriální screening a 25.4. mě čeká první „poradna“, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku, a tak :dance:

Tak to ti závidím já si mám teprve 12.4 volat na objednání screeningu. 25. Mám pak odběry a den potom kontrolu a průkazku mi chce vystavit až po screeningu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí