Literární kroužek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
5.11.12 21:52

Pro všechny tedy prosím :mrgreen:, kdo máte chuť, není třeba dlouhých řečí :)) :lol:. Téma je zadáno! Vánoční příběh - jakoukoliv formou :lol:. Posílejte prosím mně a já to budu postupně uveřejňovat ;) Těším se moc!
Klidně i na: jevgenlis@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
5.11.12 22:09

Dobrý nápad. Zkusím taky něco vytvořit, když se za to nebudu moc stydět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.11.12 22:15
@Saman píše:
Dobrý nápad. Zkusím taky něco vytvořit, když se za to nebudu moc stydět :oops:

Není vůbec potřeba se stydět :mrgreen: - je to jen mezi náma holkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.11.12 22:21

Já vždycky ráda psala a zkoušela to, i když nemám žádné literární nebo češtinářské vzdělání. Tak jestli to půjde, taky bych se přidala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.11.12 22:25
@janica252 píše:
Já vždycky ráda psala a zkoušela to, i když nemám žádné literární nebo češtinářské vzdělání. Tak jestli to půjde, taky bych se přidala:)

Jasně, budu moc ráda! :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
6.11.12 06:21

@lemyk Pardon za OT, ale jak pokračuje tvoje práce o mateřském slangu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.11.12 09:03
@Eliška píše:
@lemyk Pardon za OT, ale jak pokračuje tvoje práce o mateřském slangu?

Není problém :mrgreen:, zatím jsem přepsala všechna slova (a mnoho mi ještě chybí z jiných diskuzí). Dávám dohromady jednoduchou definici slangu a podle té třídím ta slova, o kterých si myslím, že jsou vysloveně slangová. Ostatní slova, co mi zbývají (a je jich dost :)) se chystám definovat a zařadit je tam také, nejsou slangová, ale patří k mluvě matek. Jsem tak cca v 1/3 práce, jde to pomalu, ale jde to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.11.12 10:16

Ahojky holky, tak na blogu máme první příběh, tak vás prosím, přečtěte si ho a pojďme si povídat :lol: :lol:. Jsem úplně vánočně naladěná. Ju, jen se prosím nedivte, pokud bych neodpovídala hned, jedu do školy a vrátím se až večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.11.12 16:38

Upozroňuji, že máme na blogu k dispozici další textík :mrgreen:. Večer se na to vrhnu, z klidu domova, a zkusím tedy první napsat, jak to vidím :D. Ostatní třeba pak připojí nějaké své komentáře :D. Děkuji, teěším se na názory ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.11.12 19:30

Ahojky, k příběhu od Saman jsem hodila pár poznámek, pokud budete mít chuť, zkuste kouknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.11.12 19:36

Já bych se s dovolením s psaním přidal, ale až později. Vánočním příběhům se s dovolením vyhnu…
(To, co jsem kdysi dal dokupy, se prý i dalo číst - tvrdili někteří…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.11.12 20:51
@Jura007 píše:
Já bych se s dovolením s psaním přidal, ale až později. Vánočním příběhům se s dovolením vyhnu…
(To, co jsem kdysi dal dokupy, se prý i dalo číst - tvrdili někteří…)

Každý, kdo má chuť, je vřele vítán! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
9.11.12 09:24

Ahoj,

Taky bych se ráda přidala, mohu?

Vánoce ale asi taky vynechám… historka o hořícím adventním věnci a pečení cukroví v 33°C vedrech zas tak dojemná a směšná nebyla - bylo by to bez pointy, asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.11.12 09:28
@MaWe píše:
Ahoj,

Taky bych se ráda přidala, mohu?

Vánoce ale asi taky vynechám… historka o hořícím adventním věnci a pečení cukroví v 33°C vedrech zas tak dojemná a směšná nebyla - bylo by to bez pointy, asi :mrgreen:
Vítám, vítám :mavam:. Je to na tobě, ale psaní vůbec nemusí mít vždycky pointu :mrgreen:. Každý ať píše v jakém duchu se mu to líbí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
9.11.12 09:32

@lemyk

Děkuji, tak třeba u sklenky vína něco dohromady dám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...