Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro všechny tedy prosím
, kdo máte chuť, není třeba dlouhých řečí
. Téma je zadáno! Vánoční příběh - jakoukoliv formou
. Posílejte prosím mně a já to budu postupně uveřejňovat
Těším se moc!
Klidně i na: jevgenlis@seznam.cz
Dobrý nápad. Zkusím taky něco vytvořit, když se za to nebudu moc stydět ![]()
@Saman píše:
Dobrý nápad. Zkusím taky něco vytvořit, když se za to nebudu moc stydět
Není vůbec potřeba se stydět
- je to jen mezi náma holkama ![]()
Já vždycky ráda psala a zkoušela to, i když nemám žádné literární nebo češtinářské vzdělání. Tak jestli to půjde, taky bych se přidala:)
@janica252 píše:
Já vždycky ráda psala a zkoušela to, i když nemám žádné literární nebo češtinářské vzdělání. Tak jestli to půjde, taky bych se přidala:)
Jasně, budu moc ráda!
![]()
@lemyk Pardon za OT, ale jak pokračuje tvoje práce o mateřském slangu?
@Eliška píše:
@lemyk Pardon za OT, ale jak pokračuje tvoje práce o mateřském slangu?
Není problém
, zatím jsem přepsala všechna slova (a mnoho mi ještě chybí z jiných diskuzí). Dávám dohromady jednoduchou definici slangu a podle té třídím ta slova, o kterých si myslím, že jsou vysloveně slangová. Ostatní slova, co mi zbývají (a je jich dost
se chystám definovat a zařadit je tam také, nejsou slangová, ale patří k mluvě matek. Jsem tak cca v 1/3 práce, jde to pomalu, ale jde to ![]()
Ahojky holky, tak na blogu máme první příběh, tak vás prosím, přečtěte si ho a pojďme si povídat
. Jsem úplně vánočně naladěná. Ju, jen se prosím nedivte, pokud bych neodpovídala hned, jedu do školy a vrátím se až večer ![]()
Upozroňuji, že máme na blogu k dispozici další textík
. Večer se na to vrhnu, z klidu domova, a zkusím tedy první napsat, jak to vidím
. Ostatní třeba pak připojí nějaké své komentáře
. Děkuji, teěším se na názory ostatních ![]()
Ahojky, k příběhu od Saman jsem hodila pár poznámek, pokud budete mít chuť, zkuste kouknout ![]()
Já bych se s dovolením s psaním přidal, ale až později. Vánočním příběhům se s dovolením vyhnu…
(To, co jsem kdysi dal dokupy, se prý i dalo číst - tvrdili někteří…)
@Jura007 píše:
Já bych se s dovolením s psaním přidal, ale až později. Vánočním příběhům se s dovolením vyhnu…
(To, co jsem kdysi dal dokupy, se prý i dalo číst - tvrdili někteří…)
Každý, kdo má chuť, je vřele vítán! ![]()
Ahoj,
Taky bych se ráda přidala, mohu?
Vánoce ale asi taky vynechám… historka o hořícím adventním věnci a pečení cukroví v 33°C vedrech zas tak dojemná a směšná nebyla - bylo by to bez pointy, asi ![]()
@MaWe píše:Vítám, vítám
Ahoj,Taky bych se ráda přidala, mohu?
Vánoce ale asi taky vynechám… historka o hořícím adventním věnci a pečení cukroví v 33°C vedrech zas tak dojemná a směšná nebyla - bylo by to bez pointy, asi