Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, najdou se zde maminky, které rády literárně tvoří? Napadlo mě, že bychom mohly založit takový kroužek. Já bych třeba ob týden, ob 14 dní zadala nějaké téma a každý by napsal třeba nějaký příběh. Pak bychom to mohly zkusit rozebrat nebo o tom tady pokecat. Dnes jsem založila blog a tam bych to vždy vložila do rubriky. Bavilo by to někoho z vás? Co myslíte? Taková moje mimoškolní činnost
![]()
miniliteratura.txt.cz
Teď bych třeba zadala téma: Vánoční příběh ![]()
Jééé, jak je to možné? www.miniliteratura.txt.cz ? co nepůjde to?
![]()
Já píšu, ale převážně poezii. Chodím na Písmáka, občas se zúčastním nějaké soutěže Koule, to je sranda.
Tak, ale to je úplně jedno, ráda bych si přečetla nějakou pěknou vánoční poezii
, jen tedy naše profesionalita bude při rozborech jen taková, jakou jsem zatím získala ve škole
. Ale literatura mě baví v jakékoliv podobě ![]()
@lemyk Lenko, nechodila si na pedák v Budějkách? První rok čeština - němčina pro sš? ![]()
@lemyk Nevím, jestli si budeš pamatovat - Zuzka, blonďatá, byla jsem později jedna ruka s Marcelou Veselou ![]()
Hodně vysoká, hubená? Zuzi teda
, jestli si to myslím správně? Tak to je hustýýýý, hned piš příběh
Jak jsme se náhodně potkaly na emimi
![]()
@lemyk jooo, to budu já, jiná Zuzka tam ani nebyla
Příběh - jestli se dokopu, Nelince rostou zuby, nejím, nespím, nosím ![]()
Není potřeba brát to tak vážně
Tohle mě prostě jen baví a věřím, že se ke mně fakt někdo přidá, když máme tak pěkné téma
To nás určitě naladí na Vánoce, těším se letos ![]()
@lemyk Já něco napíšu, když budu mít chvilku
dřív jsem psávala, ale nic jsem nedotáhla do konce, což bylo způsobeno tím, že jsem se vrhala rovnou na knihy ![]()