Little Blue Lamb

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4620
21.7.15 04:59

Little blue lamb

Ahoj, mate nekdo zkusenost s touto znackou? Idealne s botickami rady BB nebo SQ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
21.7.15 07:58

S dovolením se připojím ke sledování, taky by mě botky zajímaly, spíš už teda ta řada SQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
21.7.15 08:07

Připoj se na fb do skupiny barefoot nejen pro děti tam se o nich mluví dost, myslím, že jsou spokojeni. My máme třeba tikki a mají takovou pevnější podrážku než BB ale pořád koženou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
21.7.15 08:11

Jedny BB mám na cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.7.15 08:41

Nevím přesně, které jsou BBa SQ.
capoše mi přijdou, že nijak nevybočují z řady ostatních celokožených capáčků. Mají hezký design. Výdrž těžko srovnávat, na dětech mi vydržely zatím všechny.
Ty chodící boty - jsou široké, i ve špičce, podrážka vcelku ohebná. Ale zas jestli hledáš barefoot, tak to není úplně spotatelné do kuličky jako třeba Attipasky, Vivobarefoot. Nové jsou tužší, velmii rychle povolí.
Určitě nekupuj ty s umělou kůží, okopou se sna během jednoho dopoledně. Kožené vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
22.7.15 09:14

Tak jsou doma, a za mě by ta podrážka/stélka mohla být tenší a ohebnější.
A na malýho nohu i víc utahovací kolem kotníku. Na šířku dobré, ale má nízký nárt a já bych to asi utáhla víc, ale to je potřeh prvního nazutí, a zatím nechodí jen všude stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
22.4.16 12:42

Ahoj maminky, máte některá zkušenost s botkami LBL řada TODDLER? Váhám, syn měl LBL Baby (zimní) a super, ale ještě se mi líbí vivobarefoot, odrazuje mne jen cena :roll:, copak je v nich opravdu takový rozdíl, že jsou třikrát dražší?
Děkuju za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.4.16 12:59

@Mbeya Je, velký. LBL není barefoot,, z jejich bot je to jen řada baby, ostatní řady jsou spíš kompromis, někdy ani to ne. Na jakou nožku potřebuješ boty? Co třeba Kidofit, Livie and Luca, Filii…? Všechny jsou tedy dražší, než LBL, ale blíž (nebo úplně) barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
22.4.16 13:07

Aha, no syn má 15 měsíců, nohy má ok, tak mu je nechci botama kazit :D Zvášť, když v kočárku už vůbec nejezdí a denně tak přes ty dva km nachodí… Koukala jsem na http://www.vivobarefoot.cz/…leather-navy
Na ty ostatní kouknu díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.4.16 18:40

@Mbeya A jo, tak to je ještě maličký. Ty viva jsou super, ale pro tak malého mi to přijde trochu zbytečné, může mu porůst noha a budete je mít na dva měsíce. Navíc bude brzo léto. Já bych šla klidně do kožených capáčků, za sucha se dají použít v pohodě na ven i pro zdatného chodce. Pokud bys chtěla něco odolnějšího, tak mě ještě napadly Tikki shoes, to jsou takové „capáčky“ s gumovou podrážkou. Nebo Zeazoo, ty jsou taky super ohebné (obojí je barefoot). Záleží, jak širokou má nohu, jaký má nárt, kotník…
Starší syn byl loni ve stejném věku, hodně toho odchodil právě v capáčkách, na hřišti bos a na odrážedlo měl sandálky (Superfit, to jsem ještě o barefoot nevěděla, jen jsem se ho instinktivně snažila co nejmíň obouvat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková